Görüş Bildir
Haberler
Sokakta Terk Edilmiş Halde Bulduğu Bebeği Emzirerek Hayata Döndüren Melek Kadın

etiket Sokakta Terk Edilmiş Halde Bulduğu Bebeği Emzirerek Hayata Döndüren Melek Kadın

Geçtiğimiz günlerde Çin'in kuzey bölgesinde bulunan Xianyang kentinde görenlerin göz yaşlarını tutamadığı bir olay gerçekleşti. Sokaktan gelen bir bebek ağlamasını duyanlar, sesin nereden geldiğini aramaya başladı. Bu sese duyarlı davrananlar arasında ise genç bir kadın vardı. Bakın o kadın neler yaptı:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağlama sesinin kaynağına ulaşanlar, bir kutu içerisinde terk edilmiş halde bir kız bebek buldular.

Ağlama sesinin kaynağına ulaşanlar, bir kutu içerisinde terk edilmiş halde bir kız bebek buldular.

Bebeğin yanında bir şişe süt ve 100 yen bırakılmıştı. Bebeği bu halde bulanlar onu gölge bir yere taşıyarak güneşten ve kalabalıktan uzaklaştırdı. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar bebek ağlamaya devam etti. Ta ki genç bir kadın bu talihsiz bebeği kolları arasına alana kadar... Kendisi de yeni doğum yapmış bir anne olan kadın, hemen bebeği emzirmeye başladı. Ne kadar uzun zamandır aç olduğu bilinmeyen bebek, genç kadın emzirmeye başladıktan sonra ağlamayı bıraktı.

Çin'de terk edilen binlerce bebekten sadece bir tanesi

Çin'de terk edilen binlerce bebekten sadece bir tanesi

Bebeğin bulunduğu yere gelen sosyal hizmetler yetkilileri, talihsiz yavrunun serebral palsili hastası olduğunu ve muhtemelen bu sebepten annesi tarafından terk edilmiş olabileceğini açıkladı. Çin'de her yıl 30.000 ile 50.000 arası bebek, ailesi tarafından terk ediliyor. Bu yüzden Çin hükümeti, bazı şehirlerde terk edilmiş bebekler için evler oluşturmuş durumda.

Yetkililer talihsiz bebeği Xianyang Welfare bakım evine yerleştirirken, 26 yaşındaki bu genç kadını da "Melek Anne" ilan etti. Tedavisi devlet tarafından üstlenilecek olan bebeğin, bir dizi operasyondan sonra sağlığına kavuşması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
185
80
16
6
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pelintoş

iyi insan olmanın dini ,dili ,ülkesi yok.

Luna

Annelik böyle bir şey olsa gerek çocuk doğurmakla anne olunmuyor işte.

Bu olay japonyada gerçekleşiyor japonya yen para birimini kullanır çin ise yuan hem çinde olsa bebek orada açlıktan ölür kimse karışmaz araba çarpan adamı te... Devamını Gör