Görüş Bildir
Haberler
Şok Etkisi Yapacak Anneler Günü Hediyesi Rehberi

Şok Etkisi Yapacak Anneler Günü Hediyesi Rehberi

Buldumbuldum
30.04.2015 - 21:26 Son Güncelleme: 30.04.2015 - 23:19

Şimdiden anneler günü telaşına kapılanların heyecanlı hallerini görür gibiyiz. Siz de içten içe 'Anneme öyle bir hediye almalıyım ki, şimdiye kadar sahip olmadığı bir şey olmalı' diye kendinizi hırslandırıyorsanız, tam da istediğiniz gibi önerilerle karşınızdayız. Alacağınız anneler günü hediyesi şok etki yaratsın istiyorsanız, farklı hediye önerilerine açık olmanız gerekir. Şayet her sene elbise, ayakkabı gibi klasik hediyeler alan biriyseniz bu fikirlerimiz ilk başta size de yabancı ve ilginç gelecek fakat daha sonra onları çok seveceksiniz. Bu anlatımlarımızdan sonra hediye fikirlerimizi daha çok merak etmiş olacağınızı düşünüyoruz ve artık sözü fark oluşturacak anneler günü hediyelerine bırakıyoruz...

Anneye Özel Dergi Kapağı

Anneye Özel Dergi Kapağı

Annenize özel olarak bir dergi kapağı hazırlamaya ne dersiniz? Üzerindeki başlıkları tamamen sizin değiştirebileceğiniz ve annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz bu dergi kapağı ayaklı çerçevesiyle birlikte gönderilmektedir.

Anneme Sevgi Kulesi

Anneme Sevgi Kulesi

Dört kattan oluşan mesajlı kalp kulelerin içerisinde draje çikolata, Mabel çikolata, kalp mum, makyaj aynası, şık kutusuyla gönderilen kolye ve kalpli çikolatalar bulunmaktadır. Bu şık kule kırmızı tüle sarılıp özel bir şekilde annenize gönderilmektedir.

Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Sizin annenizin de diline yapışmış belli başlı kalıp cümleleri vardır öyle değil mi? Eğlenceli bir anneler günü hediyesi vermek istiyorsanız üzerindeki metinleri istediğiniz şekilde değiştirebileceğiniz kişiye özel klasik anne sözleri kupa bardağı çok seveceğinizi düşünüyoruz.

Dünyanın En Tatlı Annesi Sertifikası

Dünyanın En Tatlı Annesi Sertifikası

Sevgi dolu bir anneler günü hediyesine kim hayır diyebilir ki! Üzerinde kalp tasarımını bulunan bu sertifikaya anneniz için yüreğinizden geçen en yoğun sevgi sözcüklerini yazdırarak en anlamlı hediyeyi siz verin...

Anne Adaylarına Özel Sertifika

Anne Adaylarına Özel Sertifika

Yeni anne adaylarını unutur muyuz hiç? Unutmadık tabii ki... Ultrason fotoğraflarını ekleyebileceğiniz bu sertifika, yeni anne adaylarını şaşkına çevirmek için birebir!

Anneye Özel Madalyon

Anneye Özel Madalyon

Dünyaya bir daha gelseniz annenizin yine şimdiki anneniz olmasını ister miydiniz? Eğer cevabınız evetse, anneniz çoktan bu özel madalyonu hak etmiş demektir. Madalyon üzerindeki yazıları dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Eğlenceli bir anneniz varsa alacağınız anneler günü hediyesi de eğlenceli olmalı.. Üzerine annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz 130 parçalık bu puzzle annenizin hiç beklemediği bir hediye olacak gibi gözüküyor. Puzzle kadife kalp kutusuyla parçalanmış bir şekilde gönderilmektedir.

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar

Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar

Eğer annenize, en az onun kadar tatlı bir anneler günü hediyesi alma kararı verdiyseniz, ambalajlarına annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz bu çikolataları tercih edebilirsiniz. Bu çikolatalar da kalpli kutusuyla gönderiliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın