Görüş Bildir
Haberler
Slaven Bilic Derbiye O Hakemi İstiyor

Slaven Bilic Derbiye O Hakemi İstiyor

Caner
16.04.2014 - 10:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Slaven Bilic Derbiye O Hakemi İstiyor

Son dönemde yaşanan tartışmalı hakem kararları nedeniyle sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Slaven Bilic, derbiyi yönetmesini istediği ismi açıkladı.

Bu sezon özellikle Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısındaki maçlardaki tartışmalı hakem kararları nedeniyle problem yaşayan Beşiktaş’ta Slaven Bilic, kendileri için kritik önem taşıyan derbiyi yönetmesini istediği ismi belirledi. Geçen hafta Konyaspor maçında hakem Çağatay Şahan’ın tartışmalı kararının ardından gelişen atakta Konyaspor’un kazandığı köşe vuruşundan 90+3’te Gekas’la bulduğu beraberlik golünden sonra gözyaşlarına boğulan Bilic’in, Fenerbahçe maçı için favorisinin Cüneyt Çakır olduğu öğrenildi. Konu hakkında kritik karşılaşma öncesinde yöneticilerle yapılan toplantıda biraraya gelen 45 yaşındaki teknik adamın, “Cüneyt Çakır, Avrupa’nın en üst düzey hakemlerinden bir tanesi. Uluslararası arenada birçok kulüp ve milli maç deneyimi var. Pazar günü ona görev verilmesini bekliyorum ve de isterim. Ligdeki haftanın en büyük maçını, ülkenin en iyi hakemi yönetmeli” ifadelerini kullandı.

‘Derbi hakemleri sınırlı’

Beşiktaş Futbol Takım Sorumlusu Ahmet Kavalcı, pazar günkü derbi öncesinde hakem konusuyla ilgili olarak, *Fenerbahçe maçının skoru ne olursa olsan hakem hakkında kimsenin tek kelime etmeyeceği bir derbi istiyoruz. Büyük önem taşıyan dev maça, Beşiktaş olarak 3-4 isimden birinin verilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0