Görüş Bildir
Haberler
Sinop Derneğimizden Sosyal Sorumluluk Projesi

Sinop Derneğimizden Sosyal Sorumluluk Projesi

ayşegül öztürk
24.07.2013 - 15:24 Son Güncelleme: 24.07.2013 - 15:35

Sinop Derneğimizden Sosyal Sorumluluk Projesi

Sinop Fenerbahçeliler Derneğimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı 'kapak toplama kampanyası' sonunda aldığı 10 tekerlekli sandalyeyi, Dernek merkezinde düzelediği törenle ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Sinop Fenerbahçeliler Derneği’nde düzenlenen törene Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş, dernek yönetimi, üyeler ve Sinop halkı katıldı. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Sinop Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmasında, “ Sinop Fenerbahçeliler Derneği’ne böyle bir sosyal sorumluluk projesiyle sergiledikleri bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum ” dedi.

Vali Köşger’in ardından söz alan Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş ise amaçlarının çevreye ve topluma faydalı olmak olduğunu belirterek, 'Derneğimiz sadece sportif amaçlı faaliyet göstermiyor. Bunun yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma yararlı faaliyetlerde bulunmak istiyoruz. Şu ana kadar bu toplanan plastik kapaklar sayesinde 7 tane engelli arabası aldık ve ihtiyaç sahiplerine verdik ” diye konuştu.

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

Kaynak: http://www.fenerbahce.org/detay.asp?C...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın