Görüş Bildir
Haberler
Seyahat Ederken Bile Stilinden Ödün Verme: Ünlülerden Esinlendik!

Seyahat Ederken Bile Stilinden Ödün Verme: Ünlülerden Esinlendik!

Makyaj.com
07.07.2015 - 16:04 Son Güncelleme: 07.07.2015 - 16:06

Güzelliği ile baş döndüren yıldızlardan Rosie Huntington-Whiteley, Miranda Kerr, Emmy Rossum ve Freida Pinto seyahat esnasındaki stilleri ile beğenimizi topladılar. Yakın zamanda seyahate çıkacaksan onlardan esinlenmeye hazırlan!

Uzun uçuşlarda ne giymeliyiz?

Uzun süreli uçak yolculukları herkes için yorucudur. Rosie'den aldığımız birkaç ufak taktik ile yorgun görüntünü azaltabilir, daha taze bir görüntü elde edebilirsin. Özellikle beyaz giyinmek seni herzaman olduğundan daha canlı gösterecektir. Eğer beyaz rengin çabuk kirleneceğinden endişeleniyorsan, krem veya bej rengini de tercih edebilirsin. Ayrıca,uçuşlarda yanında herzaman büyük çerçeveli güneş gözlüğü taşımalısın, böylece yorgun gözlerini gizleyebilirsin ve gözlerini güneşin zararlı etkilerinden koruyabilirsin.

İhtiyacın olanlar:

Nemlendirici, bb krem, dudak nemlendiricisi, cilt temizleme mendili.

1. Adım

Uçuşlarda, ne kadar az makyaj yaparsan, senin için okadar rahat olacaktır. Bizim tavsiyemiz, hafif fondoten veya bb krem kullanman. Gözlerin için, açık renkli göz farı ve sade maskara kullanabilirsin.

2. Adım

Eğer gece uçuşu yapacaksan, yüzünüzdeki makyajı, temizleme mendili ile çıkarmalısın.

Daha sonrasında ise bolca nemlendirici sürmelisin. Çünkü uçak basıncından dolayı, cildin normalden daha çok kuruyacaktır.

3. Adım

Uçağın inmeden önce, bb kremini ve pembe tonlarındaki dudak nemlemlendiricini uygulayabilirsin. Böylece, havaalanında çok taze ve doğal bir cilde sahip olabilirsin.

Daha fazlası için : makyaj.com

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bendetta

Hadi ya, kesin bu bilgileri o ünlüler vermiştir ztn