Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliye Yapılabilecek Alışılmadık 12 Romantik Jest

Sevgiliye Yapılabilecek Alışılmadık 12 Romantik Jest

Cosmic Latte
16.09.2014 - 20:41 Son Güncelleme: 17.09.2014 - 15:07

Romantik bir yemek ve sinema? Yapıldı. Yaptığınız masajla rahatlarken bulaşıkları yıkamak? Yapıldı. Parkta bol güneşli bir piknik? Yapıldı.

Aklınıza fikir gelmiyor artık değil mi? Halbuki daha yapmadığınız bir çok romantik alışılmadık jest var, biz size bir kaç hatırlatma yapalım :

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ona bir albüm hazırlayın.

Tamam artık kaset falan olmadığına göre, önce boş CD alınacak. Size bir çift olarak anlam ifade eden şarkıları, ya da eğer yeni çıkmaya başladıysanız sizin için önemli şarkıları bu albüme koyun. 'Yağmur yağarken dinlenilecek albüm' tarzı bir tema da işleyebilirsiniz. Önemli olan yaptığınız şeyin ona özel olması ve Spotify, SoundCloud çağında etrafında bir benzerinin daha olmaması. Arabasında dinler, pcsinde dinler ya da artık saklar kutuya koyar onu bilemeyiz. Hatta eğer yapabiliyorsanız tatlı bir kapak yapın, beraber fotoğrafınız mı Photoshoplanır, yoksa temaya uygun cici bir resim mi seçersiniz orası size kalmış.

2. Küçük bir köpek yavrusu alın.

s214.photobucket.com

Yani küçük, minik hayvanları kim sevmez ki? Ama yine de belirtelim, eğer hayvan seviyorsa ve besleyecek koşulları varsa. Yoksa alerjik sevgilinize tüy yumağıyla gitmek istemezsiniz.

Düşünün çocuğunuz gibi olacak, onu yürüyüşlere çıkartırsınız, flm izledikten sonra yanınızda oturtursunuz, besleyip, büyüdüğünü görürsünüz, bayağı sihirli aşamalar bunlar.

Aman, hayvan severler olarak hemen uyaralım, petshop'lardan almayın, zavallı hayvanlar oralarda işkence çekiyorlar. Barınaklardan evlat edinebilirsiniz, garanti ediyorum cins cins çok güzel köpekler bulacaksınız.

3. Sağa sola küçük notlar bırakın.

Beklemeyeceği yere beklemeyeceği notlar bırakmak kadar onu şaşırtacak bir şey olmayacak. Post-it ler ele alınsın, laptop ekranına, aynaya, bilimum yere yapıştırılacak notlar düşünülmeye başlansın. Hatta okuduğu kitabın arasına da olabilir!

4. Zamanda bir yolculuk yaptırın.

4. Zamanda bir yolculuk yaptırın.

Tamam herkes Doctor Who değil biliyoruz, yanlış anladınız. Sevgilinize kendi geçmişinizden bir kaç parça sunun. Ailenize eski foto albümlerini alıp alamayacağınızı sorun ve büyüdüğünüz yeri, kişileri, güzel öykülerle sevgilinizin bilmesini sağlayın. Aşık olduğu kişi nasıl yetişmiş, büyümüş bunu bilmek herkesin hakkı.

5. Favori yazarını öğrenin.

Ve internet imkanlarıyla favori yazarının kitaplarının ilk kopyalarına, ilk baskılarına erişmeye çalışın. Sahaflarda da olabilir. Ya da imzalı bir kitabı olabilir. Bulursunuz, arayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ona özel iç çamaşırı giyin.

Eh bu konuda çok rahat hissetmeyebilirsiniz, ama onu düşünerek alınan bir iç çamaşırı 'Bebeğim bak her daim aklımdasın' mesajını ona çok güzel bir biçimde verecektir. Belki seksi modellik yapmak, vücudunuzu öylece sergilemek sizin güçlü yanlarınızdan biri değil ama en azından onu güldürmüş olursunuz şapşallığınızla! :)

7. Spontane yemek planı yapın.

İşte ya da okulda zor bir gün geçirdiyse, ona bir mesaj atın ve 'yemeği hallettiğinizi' söyleyin. Dışarıdan mı sipariş verirsiniz, siz mi yaparsınız bilmiyorum ama salonun ortasında ya da odasında sakin güzel bir yemek ikinize de ilaç olabilir. Severse, şarabını da unutmayın. Gevşeyin.

8. Kek, börek, çörek, elinizden ne geliyorsa yapın.

Herkes satın almayı bilir. Ama o'na özel denediğinizi, bırakın sevgiliniz görsün ve sevinsin. Sonuç hüsran olsa da harika olsa da önemli olan sarf ettiğiniz efor. Etrafa yayılmış un, abuk subuk kırılmış yumurtalar, ona temizletmediğiniz sürece eh sizin için o erimesin de ben mi eriyeyim. :)

9. Eşyaları için sağda solda biraz yer açın.

Zaten temizlemenin vakti gelmişti. Hem bu demek değil ki ilişkiniz ah çok ciddi, size taşınsın falan, sadece gece bazen yatıya kalıyorsa, baş ucu kitabını, diş fırçasını, pijamasını koyabileceği bir raf olması ve sizin onu hayatınızın bir parçası olarak görmeniz mükemmel olacaktır.

10. Romantik bir mektup yazın.

Elinizle tabi, bilgisayarda değil. Herkes text ve e-mail'i tercih ediyor çünkü zaman kazandırıyor, ama sizin bol bol zamanınız var, kırın kıçınızı hemen sevdiceğinize bir aşk mektubu yazın. Neler yaşadıklarınız mı olur, neler hissetikleriniz mi olur, şarkı mı türkü mü onu bilemeyiz ama pulunu mulunu her şeyini üstüne koyup ona gönderin. Faturalara somurtarak bakarken sizin mektubunuzu görüp, günü aydınlanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gerçek bir masaj hareketi, bir taktik öğrenin.

s281.photobucket.com

Çoğumuz sevgilimize masaj yaparken öyle ezbere iki üç yeri sıkmıklıyoruz. Ama online bulabileceğimiz çok güzel masaj dersleri var. 2-3 dakika sürüyor ve basitçe ne yapmanız gerektiği, hangi noktalarda durmanız, yavaşlamanız gerektiği güzelce anlatılıyor. Öğrenin anacım. Öyle yağ, losyon içinde bırakmayın sevgilinizi. Gevşeme masajı önemlidir.

12. Sevdiğinizi söyleyin.

Sizi gerçekten seviyorsa, gerçekten aşıksa, asla bunu duymaktan bıkmayacaktır. Çoğu insan 'zaten biliyor' diye söylememeyi tercih ettikçe, insanlar Seni seviyorum'u az duyar oldu. Ona hatırlattığınıza emin olun. Önemli bir anda olması, güller saçmanız falan gerekmiyor, dişini fırçalarken bile yanağından öpücük alıp seni seviyorum demeniz yetecektir. İnanın önemli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
273
153
113
36
33
31
28