Görüş Bildir
Haberler
Sesini Karadeniz'den Alan 10 Harika Albüm!

Sesini Karadeniz'den Alan 10 Harika Albüm!

26.11.2014 - 11:50 Son Güncelleme: 26.11.2014 - 18:14

Durmadan esen bir rüzgârdır Karadeniz! Bazen içinizi titreten bir sevdaluk hikayesi anlatır, bazen yerinizde duramayacağınız bir neşeye sürükler...

İçinde türlü türlü hikâyeler, türlü türlü duygular barındıran bu güzel müziği sevenler için mini bir seçki hazırladık!

Karadeniz'e Kalan

Karadeniz'e Kalan

Karadeniz'e kalan albümü ‘’mutlaka dinlemeli’’ listemizin ilk sırasında! İçinde birbirinden değerli bir çok sanatçı ve grubun seslendirdiği anonim eserler var. İçlerinden bir tanesi değil, mutlaka bir çoğu dinlemekten keyif alacağınız şarkılar...

Marsis- Zamanı Geldi

Marsis- Zamanı Geldi

Kendilerini 'Karadeniz’in içinden gelenler ve içinden Karadeniz gelenler' olarak tanımlayan etnik rock grubu Marsis; Zamanı Geldi / Komoxtu Ora albümü ile Karadeniz müziğine olan aşklarını perçinliyorlar!

Resul Dindar - Dalgalan Karadeniz

Resul Dindar - Dalgalan Karadeniz

Artvin'in Hopa ilçesinde doğan Resul Dindar, Karadeniz müziğinin doğasında yetiştirmiş kendisini. Sanatçı,'her şey de bir parça armoni' vardır diyor ve şarkılarına çocukluğundan ve büyürken Karadeniz’den aldıklarını, kendine has yorumu ile dinleyenlere sunuyor!

Fuat Saka- Lazutlar

Fuat Saka- Lazutlar

Trabzon doğumu Fuat Saka, çocukluğundan beri melodilerle, Karadeniz müzikleriyle yoğurulmuş. Bugün geldiği noktada; söylediği her şarkının içine bizi götürebilen, yüreğinde titreyen tutkuyu dinleyenlere geçirebilen ender sanatçılardan bir tanesi.

Lazutlar albümü sanatçının haraketli tınılarla adeta Karadeniz’in dalgalarıyla dans ettiği bir albüm!

Selçuk Balcı- Mila

Selçuk Balcı- Mila

Rize, Çayeli doğumlu Selçuk Balcı, Karadeniz müziğiyle ilgilenen birçok sanatçıya kemençesiyle eşlik ettikten sonra güzel bir çalışmayla ‘’Mila’’ albümünü çıkarttı ve uzun süredir merak bekleyen müzik dostlarına ses verdi. Daha uzun yıllar Karadeniz müziğinin bayrak taşıyıcılarından olacağını düşünüyoruz.

Kazım Koyuncu- Hayde

Kazım Koyuncu- Hayde

Karadeniz dedikten sonra Kazım Koyuncu dememek olur mu hiç? Üzerine söyleyecek ne çok söz, ne çok duygu var...

‘’Hayde’’ albümü, sanatçının sesinden dinlemeyi çok sevdiğimiz birçok şarkıyı bir arada sunuyor.

Apolas Lermi-Santa

Apolas Lermi-Santa

Trabzon doğumlu Apolas Lermi, yeteneği internet üzerinden bir şarkı ile keşfedilmiş ve bunun üzerine albüm çıkarmaya karar vermişti. Gün geçtikçe dinleyenleri artıyor, ismi duyuluyor genç sanatçının. Karadeniz müziğine yepyeni bir soluk getiren Apolas Lermi ‘nin  özellikle duygusal parçalarından etkilenmemek oldukça zor.

Volkan Konak- Koleksiyon 2

Volkan Konak- Koleksiyon 2

Volkan Konak dinlemeyi sevenler için harika bir koleksiyon albümü!

İçindeki 30 eserin her biri ayrı duygu iklimlerine ait. İşte Karadeniz gibi kâh kabaran dalgalar, kâh çalan tulum ile şenlenen kalpler! Hepsi ve daha fazlası tek bir albümde.

Ayşenur Koliva- Bahçeye Hanımeli

Ayşenur Koliva- Bahçeye Hanımeli

Rize çayeli doğumlu Ayşenur Koliva ‘yı dinleyenler, karakteristik sesini ve şarkılarındaki yürekleri  titreten melodileri unutamaz. Gözlerinizi kapatıp, şarkının içine girebilir, anlamını düşünmeden şarkı sözlerini duygularınızla hissedebilirsiniz. Kısaca; bu albümle mutlaka tanışmalısınız.

Gökhan Uzunali- Karadeniz'e Mektup

Gökhan Uzunali- Karadeniz'e Mektup

Kendini tanıtırken ‘’Arsin’den olma, Araklı’dan doğma’’ diyen Gökhan Uzunali, Trabzon doğumludur. Müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan sanatçının albümünü dinlerken müziği ve şarkılarını ne kadar sevdiğini duyacaksınız. İçindeki müzik sevgisini bastıramayan, mühendislik kariyerine ara verip gönlünü bu albüme koyan sanatçıyı ve şarkılarını seveceğinizden eminiz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
0