Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş: Bize Yakışmayan Hatalar Yaptık

Şenol Güneş: Bize Yakışmayan Hatalar Yaptık

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldığı maç sonrası Beşiktaş takımı teknik direktörü Şenol Güneş, puan kaybı için üzgün olduklarını ve kendilerine yakışmayan hatalar yaptıklarını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takıma yakışmayan hatalar yaptıklarını söyledi. Oyuncuları oyundan kopmama azminden dolayı tebrik ettiğini ifade eden deneyimli teknik adam, hiç gol yememeleri gereken maçta 3 gol yediklerini ve hatalarını düzeltmek zorunda olduklarını söyledi.

Şenol Güneş şu ifadeleri kullandı:

“İlginç bir maç oldu. Oyun başında itibaren arzulu, dikkatli, sahanın zemine rağmen oyunu kontrol eden, 2 defa öne geçen bir Beşiktaş vardı. Hiç olmayacak şekilde 1. golü yedik. Üst üste 3-5 hatadan sonra golü yiyince oyundan kopulabiliyor. 4. golü de yiyebilirdik. Hepsi o kadar. Sıkıntılara rağmen oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Kazanabilirdik.”

“Maçın tamında oyun üstünlüğümüz skor üstünlüğüne yansımadı. 2 puan kaybettik. Bize yakışmayan hatalar yaptık. Üzgünüz. Bütün oyuncular savaştılar, iyi işler yapmaya çalıştılar. Yediğimiz goller bize hiç yakışmadı. Hiç gol yemememiz gereken maçta 3 gol yerdik. Seyircilere üzüldüm, oyunculara üzüldüm. Büyük emek verdiler. Biz hala kendimize güveniyoruz. Şampiyonluğun bizi beklediğini düşünüyoruz. Bu yolda savaşırken böyle kayıplar olabilir. Önemli olan bu yola devam etmek. Futbol hatalar oyunudur. Hatayı az yapmak lazım.”

“Bu tip maçlarda büyük hataların telafisi az olabiliyor. Normal oyunda rakip 1 kere gelip gol buluyorsa savunmada kalmanın da bir anlamı yoktu. Hata yapıyorsanız yapacak bir şey yok. Orada olmanın bir anlamı yok. O yüzden Gökhan-Kerim ve Cenk’i soktuk. 1-0 öne geçtikten sonra kontrol bizdeydi. Top sekti bilmem ne oldu. Elini kaldırdı penaltı oldu. Bizim oyunculara, bir takıma… Bunlar oldu diye oyuncularımızı dışlayacak değiliz. Hatalarımızı düzeltmek için daha çok çalışırsak bunları telafi ederiz. Biz her takıma üstün olacağımıza inanarak sahaya çıktığımız için bizde bir moral bozukluğu yok. Biz futbol adına iyi işler yaparak maç kazanabileceğimizi düşünüyoruz ve onun için sahaya çıkıyoruz. Kolay bir şekilde bu maç 3-3 bitmemeliydi. Sezon sonunda bunu telafisi daha zor oluyor. 3-3’ü yaptıktan sonra 2 net pozisyonumuz gol olabilirdi. Bu da bu işe onların ne kadar azmettiğini gösteriyor. Kayseri maçının kazanıp devam etmeye bakıyoruz.”

Cihat Arslan: Elimizden geleni yapmaya çalıştık

Cihat Arslan: Elimizden geleni yapmaya çalıştık

Akhisar Belediyespor teknik direktör Cihat Arslan ise ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. 

Arslan’ın ifadeleri şöyle;

“Güzel bir maçtı. Güzel bir akşamdı. Beşiktaş oyun olarak üstündü. Zaten daha iyi organize oldukları için liderler. Bizim de yaptığımız en iyi iş; maçı bırakmamamız. Soner’in o şutu gol olsa maçın bitişini ilan edecekti. Taraftarlar burayı doldurdu. Şölen gibiydi. Futbol adına kazançlı bir gece oldu. Futbol kazandı.

Biz bugün Beşiktaş’a karşı daha iyi bir oyun sergileseydik biz şampiyon olurduk. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Mücadelemizle puanı aldık.”

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın