Görüş Bildir
Haberler
Senin Stres Seviyeni Ölçüyoruz!

etiket Senin Stres Seviyeni Ölçüyoruz!

Ayşe Korkmaz
30.03.2016 - 17:26

Hepimizin hayatında gerildiği, stres olup kasıldığı durumlar oluyor da bunları büyütmemek asıl mesele! Bakalım sen bu durumu ne kadar yoğunlukla yaşıyorsun. Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bi plan yapalım değil mi? Yapılacaklar listen hangisine daha çok benzer?

2. Uyanır uyanmaz ilk yaptığın şey ne peki?

3. Burası seni rahatsız etti mi?

3. Burası seni rahatsız etti mi?

4. Bu görselle kendini nasıl ilişkilendirirdin?

5. Şimdi... Doğum günü partini organize etme zamanı, bi düşüncelerini alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önemli bir görüşmene 5 dakika kalmış ama henüz 20 dakikalık bir mesafedesin, ne hissediyorsun?

7. Karar verme zamanı! Hayatının en iyi iş teklifini aldın fakat başka bir ülkeye taşınmak zorundasın, ne hissediyorsun?

8. Gerildiysen biraz rahatla şimdi.. Hangi müzik türünü seviyorsun?

9. Son olarak, senin dolabının düzeni hangisine daha çok benziyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sülalem Raaad!

Sen hayatı geldiği gibi yaşayan, karşılaştığın zorlukları da, mutlulukları da bir sürpriz gibi karşılayan birisin! Seni strese sokup da mutsuz edecek şeylere kapıların tamamen kapalı. Tamam belki biraz fazla rahat olmuş olman, ara sıra sorumsuz hareketler sergilemene sebep olmuş olabilir ama gene de senin huzurundan daha önemli mi? Asla! Anı yaşamak önemli, öncesi ya da sonrası için gerilmenin bi manası yok! Biliyor musun, aslında en güzelini sen yapıyorsun, keşke biraz örnek alsalar!

Stres Benim Karakterim!

Sen biraz abartmışsın, bu kadar olunmaz! Yapacağın işlerin içinde kendini kaybetmiş, hepsine yetişeceğim, hepsini düzenli tutacağım diye kendini yiyorsun. Haftanın her günü sabahtan olacakları, yapılacakları planlamaktan kendini unutmuşsun artık. Durup bir nefes almaya ihtiyacın var, kendini düşünmeye de. Zaten işlerini yoluna sokmayı öğrenmişsin artık, düzenini bozacak şeylerle kolay kolay karşılaşmazsın. Hadi bakalım biraz rahatla artık! :)

Hşşt Hşşt Sakin Ol, Sinirlerine Hakim Ol!

Senin stresli bir insan olduğunu söyleyebiliriz ama sen yeri geldiğinde bu strese dur diyerek kendini rahatlatmayı da başarabiliyorsun. Birazcık gerilmek seni motive ediyor zaten, daha fazlasında da gözün yok. Tamam geç kalmaktan gerilip, doğumgünü partin için biraz kasılabilirsin ama eninde sonunda bir çözüm buluyorsun, önemli olan da bu. Hayatını zindana çevirmeyecek kadar stres altında kalabiliyorsun, bunu kontrol edebilme yeteneği herkeste olan bir şey de kesinlikle değil, bunu da unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1626
367
356
260
192
134
111
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
katilice

Hşşt Hşşt Sakin Ol, Sinirlerine Hakim Ol! AAAAAaoaooaoaoaaaAAAaa ölümlü dünya ölümlü insan ha alim olsan ha zalim olsan

CAOTiK

Sen hayatı geldiği gibi yaşayan, karşılaştığın zorlukları da, mutlulukları da bir sürpriz gibi karşılayan birisin! Seni strese sokup da mutsuz edecek şeylere... Devamını Gör

Gökberk

Tabi ki stres benim karakterim.