Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Nasıl Bir Eve Ait?

etiket Senin Ruhun Nasıl Bir Eve Ait?

Yung Boş Ada
29.01.2015 - 18:12 Son Güncelleme: 30.01.2015 - 13:33

Ne bir kürk ister bu şen gönlün, ne bir han ne de saray tabii... Ama bakalım senin ruhun aslında nasıl bir ev istiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak senin yuvana açılan kapıyı seç!

2. Peki ya, hangi dekorasyon sana daha çok hitap ediyor?

3. Şimdi de evinin salonu için bir avize seç!

4. Ve yataak! Hadi bir de yatak seç!

5. Hadi bir de dizi seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gezmeyi sever misin?

7. Çevrende insanlar olmasından hoşlanır mısın?

7. Çevrende insanlar olmasından hoşlanır mısın?

8. "O olmadan yaşayamam" dediğin şey ne?

9. Peki senin olmazsa olmaz içeceğin ne?

10. Son olarak evine asacağın bir tablo seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin evin: Konak!

Senin evin: Konak!

Sen ailenle olmayı çok seviyorsun. En büyük hayalin kalabalık kocaman bir ailen olması ve onlarla aynı çatı altında yaşamak. Çünkü sen evine ailesine düşkün, sevgi dolu bir insansın. İşte konaklar bu yüzden senin için biçilmiş kaftan. Bahçesinde mangallar yaktığınız, çocuklarının torunlarının koşuşturduğu, her katından ayrı bir renk ses gelen cıvıl cıvıl bir aile konağı! Var mı böyle bir saadet!

Senin evin: Viktoryan Tarzı Ev!

Senin evin: Viktoryan Tarzı Ev!

Senin eşsiz bir zevkin var. Antikalara, vintage modasına bayılıyorsun. İçinden bazen keşke geçmişte yaşasaydım diyorsun. Geçmişin o büyülü havası, asilliği seni kendine çekiyor. Zaten sen bu zamana ait değilsin. Ayrıca sana bakan bir daha dönüp bakıyor! Adeta bir İngiliz Asilzadesisin.  Senin bu asilliğine de Viktoryan Evlerden başkası yakışamaz öyle değil mi?

Senin evin: Rezidans!

Senin evin: Rezidans!

Sen gezmeye bayılıyorsun. Eve kapanıp kalamazsın. Bu yüzden de evinden çok büyük bir beklentin yok. Sahip olduklarınla da çok mutlusun. Minimal bir havan var ayrıca. İnce zevkinle kendi daireni o kadar güzel döşersin ki, görenler hayran kalır. Yalnız olmaktan da korkmazsın sen. Ne olmuş yani etrafında yüzlerce insan yoksa? Sen kendi kendine yetersin. Çevrendeki insanların sendeki bu kendine güvenli havaya ve neşeye bayıldıklarını söylememize gerek yok sanırım. İşte senin evin, rezidanslar, ne çok büyük ne çok küçük tam ihtiyacın olduğu kadar :)

Senin evin: Dağ Evi!

Senin evin: Dağ Evi!

Her şeyini kendin yaptığın, şehirlerin kalabalığından uzak, doğayla iç içe bir ev senin hayalin. Sessiz sakin ve de huzurlu… Çünkü sen böyle bir insansın, fazla kalabalığa kargaşaya gerek yok. Kaostan nefret edersin özellikle. Ayrıca pinpirikli de değilsin. Ne olmuş yani üstün biraz çamura battıysa? Yıkarsın geçer öyle değil mi? Tam bir doğa insanısın sen! Kendini doğaya ait hissediyorsun. Yemyeşil ağaçların arasında kendini buluyorsun, tam anlamıyla özgürleşiyorsun. İşte senin evin, Dağ Evleri!

Senin evin: Şato!

Senin evin: Şato!

Senin asil bir ruhun var. İçimizden bir ses önceki hayatında soylu olabileceğini söylüyor ;) Ayrıca hayalperest bir yanın da var. Masallardaki gibi bir hayat yaşamak istedin sen hep. Uzun uzun elbiselerle, şık smokin ve şapkalarla dolaşmak istedin sokaklarda. Gizemlisin de, dışarıdan bakanlar biraz korkar çekinirler senden. Kendini çok açmazsın çünkü insanlara. Çok da güvenmezsin öyle herkese, çünkü bilirsin her zaman etrafında sana zarar vermeye çalışanlar  olacak. İşte senin içindeki gizli Kralı/Kraliçeyi yansıtan ev: Şatolar!

Senin evin: Yalı!

Senin evin: Yalı!

Dalgaların hafif hafif kıyıya vuruşunu dinlemek seni hep rahatlattı. Huzurlu bir insansın çünkü sen. Dalgalar gibisin ayrıca; hırçınsın, güçlüsün, özgür ruhlusun.  Bu yüzden sen bir yalıda yaşamalısın. Ayrıca içindeki zengin ruhu da yalıdan daha iyi hangi ev yansıtabilir ki? Kendine ait kıyın, kendi yalının bahçesinde oturup denizi izlemek kadar güzel bir şey olabilir mi? İnceden bi kıskanmadık değil seni ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2066
1191
708
241
208
150
136
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın