Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Renk?

etiket Senin Ruhun Hangi Renk?

Yung Boş Ada
01.06.2015 - 18:13 Son Güncelleme: 02.06.2015 - 14:19

Ruhumuzun da rengi vardır. Kimisi kırmızı, kimisi mavi, kimisi ise yeşildir. Acaba senin ruhun ne renk? Öğrenmenin en kolay yolu bu test! Hadi vakit kaybetmeden çöz ve öğren sonucunu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk soru! Haftasonları seni nerede buluruz?

2. Eğer fantastik bir evrene gidebilseydin burası neresi olurdu?

3. Yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmeye çalıştığını gördün, ne yaparsın?

3. Yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmeye çalıştığını gördün, ne yaparsın?

4. Ne tür şeyler okumayı seversin?

5. Birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bir tatlı seç hadi!

7. Bu arabalardan hangisini daha çok istiyorsun şu an?

8. Son olarak senin en sevdiğin hava durumu hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beyaz!

Beyaz!

Senin ruhunun rengi beyaz! Senin ruhun tertemiz, iyilik dolu. Hiçbir kötülük bulaşmamış ruhuna henüz. Hala doğduğun günkü gibi saf ve temiz bir ruhun var senin. Böyle bir dünyada bu denli kirlenmemiş bir ruha sahip olmak imkansız derecede zor. Bunu başarabildiğin için seni tebrik ediyoruz. Fakat sen biraz fazla safsın, çok çabuk kanıyorsun herkese. Dikkat etsen iyi olur biraz.

Mor!

Mor!

Senin ruhunun rengi mor! Mor gücün, asaletin ve zenginliğin rengidir. Senin ruhuna da bu yakışırdı zaten! Çünkü sen asilliğinle insanların saygısını kazanmış, gücünü herkese kanıtlamış ve sofistike zevklere sahip bir insansın. Dahası, mor bilgeliğin rengidir. Herkesin saygı duyduğu bilge bir kişiliğe de sahipsin sen. Büyüleyici ve etkileyici bir tarafın olduğu ise bir gerçek. Ama bu özelliklerin seni biraz kibirli yapmış. Bizden söylemesi.

Turuncu!

Turuncu!

Senin ruhunun rengi turuncu! Turuncu, kırmızının enerjisini alırken sarının da pozitifliğini alan bir renktir. Yani senin ruhunun rengi muhteşem bir kombinasyona sahip. Bu da senin ruhunu son derece neşeli, enerjik ve hayat dolu yapıyor. Sen çok sempatik, mutlu ve capcanlı bir insansın. Bu yüzden ruhunun turuncu olması kadar doğal bir şey olamaz. Fakat şunu söylemeden de geçemeyeceğiz, seninle iki dakika ciddi bir şey konuşmak imkansız. Sürekli goy goy sürekli goy goy!

Kırmızı!

Kırmızı!

Senin ruhunun rengi kırmızı! Senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Ruhun resmen aşk, güç, hırs ve öfke dolu. Bu da seni aslında son derece tehlikeli bir insan yapıyor. Çünkü sen ne yaşıyorsan dibine kadar, tutkuyla yaşıyorsun. Ayrıca yaptığın her şeyi çok ciddiye alıyor, ona göre davranıyorsun. Birisi ise seni ciddiye almazsa ya da sana engel olmaya, zarar vermeye kalkarsa tam bir ateş topuna dönüşüyor, yakıp geçiyorsun ortalığı. Sadece bu da değil, senin hırsın da yıkıcı! Kafana bir şeyi koydun mu gözünü hırs bürüyor, kimseyi tanımadan harcıyorsun!

Sarı!

Sarı!

Senin ruhunun rengi sarı! Senin ruhun renkler arasında en pozitifi ve mutlusu sarıyla dolu. Çünkü sen zaten böyle bir insansın; daima neşeli, gülümser ve pozitifsin. Sendeki bu güzel enerjiyi de etrafına dağıtmayı o kadar güzel beceriyorsun ki, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun resmen. Senin ruhunda, hayatında kötümserliğe, karanlıklara yer yok asla. Fakat bunun yanı sıra sen çok çabuk sıkılan bir insansın. Sürekli karar değiştirir ya da plan bozarsın sen.

Yeşil!

Yeşil!

Senin ruhunun rengi yeşil! Senin ruhun doğanın bir yansıması gibi adeta. Dinginliği, huzuru ve ferahlığı doğadan gelmiş. Bu da seni son derece sakin bir insan yapıyor. Dahası sen çok mantıklı bir insansın. Bu yüzden de çevrende hep fikirlerine danışılan kişi oluyorsun. Herkes senin gibi dingin ve mantıklı olmak için sık sık sana geliyor. Dışarıdan soğuk göründüğünü de söylememiz lazım. Bir de sen aşırı gerçekçisin, biraz abartı derecesinde yani. Bunu birazcık frenlemelisin bizce.

Mavi!

Mavi!

Senin ruhunun rengi mavi! Senin ruhun gökyüzü kadar uçsuz bucaksız, okyanuslar kadar da derin. Bu da seni çok duygusal bir insan yapıyor. Sevgiyi de, acıyı da en iyi sen biliyorsun yani. Ah senin o hassaslığın yok mu, hemen indiriyorsun omuzlarını, hemen melankoliye bağlıyorsun. Diğer yandan sen çok sadık bir insansın. Sevdiğin insanlara asla ihanet etmezsin. Ağzından asla yalan bir söz çıkmaz senin. Bu yüzden seni tanıyan herkes gözü kapalı güvenir sana. Ne kadar zeki olduğunu söylemezsek olmaz, sanki sana zeka verilirken biraz daha bonkör davranılmış gibi.

Siyah!

Siyah!

Senin ruhunun rengi siyah. Senin ruhun gece gibi; karanlık, gizemli ve biraz da kötü. Evet, senin ruhunda kötülük var. Nedendir bilinmez fakat senin içinde sürekli bir kötülük yapma dürtüsü var. Beyninde bin bir türlü tilki geziyor senin. İşin tuhafı bundan acayip bir zevk alıyorsun. Yapma paşam, sakin ol şampiyon. Bu kadar kötülükle hayat geçmez. Az bir dur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2282
1177
433
401
191
148
103