Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Dünya Kültürüne Ait?

etiket Senin Ruhun Hangi Dünya Kültürüne Ait?

Ait olduğumuz kültür bizim seçimimiz değil; lakin ruhumuz illaki bir yerlere ait! Orası neresi, hangi kültür?

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Öncelikle cinsiyetin?

2. Hangi yemek seni senden aldı?

3. Yeni tanıştığın birine, onu ikinci defa gördüğünde nasıl davranırsın?

4. Seyahat etmenin, yeni yerler görmenin ve tanımanın sende yaşattığı heyecanı 1 en az 6 en çok olacak şekilde puanlamanı isteyelim şimdi de!

5. Yabancı dizilerden hangisini bıkmadan, usanmadan izlersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayattaki en büyük korkun bunlardan hangisi?

7. İkizlerine hangi isimleri daha uygun gördün bakalım?

8. Geldik son soruya. Arkanızda sizi hatırlatacak herhangi bir şey bırakacak olsanız bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Avrupa Kültürü çıktı!

Avrupa Kültürü çıktı!

Verdiğin yanıtlara göre senin ruhun Avrupa Kültürü'ne ait! Tebrikler! Şu dünya üstünde Avrupalılar kadar başarılı bir kültür daha yok. Araba desen onlarda, bilim-teknik desen onlarda, futbol, spor desen onlarda. Mekaniksin, planlısın, programlısın. Her şeyin muntazamdır. 5 yıllık programını yaparsın ve o asla şaşmaz yani. Seni planından, programından zor ayırırlar. Başarılısın ayrıca ve bu başarının şansla uzaktan yakından alakası yok. Sistemli olmak=başarılı olmak. Senin ruhunun da Avrupa Kültürü'ne ait olmasına şaşmamalı bu yüzden!

Ortadoğu Kültürü çıktı!

Ortadoğu Kültürü çıktı!

Verdiğin yanıtlara göre senin ruhun Ortadoğu Kültürü'ne ait! Senin ruhun dünyanın en acayip ama en sıcakkanlı kültürüne ait. Sen basitçe samimi dedikleri insanlardansın. Nadir bulunan yani: Numunelik! Seni başkasına sorsak, ilk diyeceği hiç şüphesiz 'sıcakkanlı' olurdu. Tavırların ve de hareketlerin çoğuna ilginç gelir ve başta sana alışamazlar. Ama daha sonra samimiyetinle en odun insanı bile kendine bağlarsın. Eee iz bırakmak böyle bi' şey olsa gerek. Tüm kültürlerin ortaya çıktığı ve harman olduğu bir kültürden gelmek herkese nasip olmaz!

Amerikan Kültürü çıktı!

Amerikan Kültürü çıktı!

Verdiğin yanıtlara göre senin ruhun Amerikan Kültürü'ne ait! Senin ruhun dünyanın en rahat, en cool insanlarına sahip bir kültüre ait. Evet, çok rahatsın, sinir stres yok, her şey oluruna bırakmak var o derece. Bu rahatlığın kararlarında bazen sıkıntılar çıkarsa da genel olarak insanların gözünde seni önemli yerlere getiriyor. Sözün dinlenir, sana saygı duyulur. E bugünlere kolay gelmedin tabi. Çalıştın, çalıştın, çalıştın. Helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden!

Uzak Doğu Kültürü çıktı!

Uzak Doğu Kültürü çıktı!

Verdiğin yanıtlara göre senin ruhun Uzak Doğu Kültürü'ne ait! Senin en öne çıkan ve süper özelliğin güler yüzün. Binlerce badire atlatmana ve feleğin türlü çemberinden geçmene rağmen o yüzündeki tebessüm asla eksik olmaz; sana bakanın içi açılır yani. Bunun yanında saygılı bir insansın. Başkalarından da aynısı bekliyorsun haliyle. Sınırları asla aşmazsın yani. Çocuk ruhlu ve yardımsever olduğunu söylemek gerek. Bu kültürün en güzel özellikleri sende kendini gösteriyor. Ne mutlu sana!

İskandinav Kültürü çıktı!

İskandinav Kültürü çıktı!

Verdiğin yanıtlara göre senin ruhun İskandinav Kültürü'ne ait! Senin ruhun gerçek dünya milletleri arasında elf ırkına en yakın kültüre ait. Zarafet en belirgin özelliğin. Bunu, kıyafet seçiminde, hareketlerinde, konuşmalarında, insanlara yaklaşımında görmek çok mümkün. Allah vergisi bir şey bu ama, asla sonradan kazanılmaz. Bu zerafet, başkalarına soğuk gelse de, asla öyle biri değilsin. Sadece yeni tanıştıklarına mesafelisin, ilişkiyi tüketmemek için makbulü budur!

Latin Kültürü çıktı!

Latin Kültürü çıktı!

Verdiğin yanıtlara göre senin ruhun Latin Kültürü'ne ait! Senin ruhun güneşin kültürüne ait! Dünyanın en gamsız insanı olman kuvvetle muhtemel. Dibine bomba düşse, 'Hay Allah neden bu kadar ses çıktı ki!' dersin, o derece etrafla alakan yok. Canını sıkan tek şeyse, stresli ve agresif insanlar. Onları anlamakta zorluk çekiyorsun. Çünkü insan mutlu olmak için yaşar, sen de bunu biliyorsun. Hayattan zevk almak, eğlenmek, eğlendirmek... Daha önemli ne olabilir ki dünyada?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1490
664
397
301
181
128
84
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevcan Bulut

her şey diziye bağlı her dizide farklı sonuç çıktı ezik test

Pasif Kullanıcı

uzakdoğu . hangisi çıkarsa çıksın kültürlere merakım var imkanım olsa da dünyayı gezip kültürleri inceleyebilsem:)