Görüş Bildir
Haberler
Senin Nasıl Kanatların Var?

etiket Senin Nasıl Kanatların Var?

Yung Boş Ada
25.03.2015 - 18:13 Son Güncelleme: 25.03.2015 - 18:57

Biz seni prenses peri sanmıyoruz ama her insanın karakterini yansıtan ya da ona çeşitli özellikler katan görünmez kanatları olduğunu düşünüyoruz. Ne diyordu şarkıda kanatlarım var ruhumda... Hadi testi çöz ve senin ruhunun kanatları nasılmış öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlangıç olarak, hangisinin senin en büyük sorumluluğun olduğunu düşünüyorsun?

2. İkili ilişkilerdeki anahtar kavram sence hangisi?

3. Peki sence günümüz toplumunun eksikliği nedir?

4. Uçabildiğini hayal ettiğin zaman ne hissediyorsun?

5. Bunlardan hangisini yapınca kendini çok daha iyi hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer şansın olsaydı sonsuza dek yaşar mıydın?

7. İnsanların seni nasıl biri gibi görmelerini istiyorsun?

7. İnsanların seni nasıl biri gibi görmelerini istiyorsun?

8. Ölümden sonraki hayatını nasıl geçirmek isterdin?

8. Ölümden sonraki hayatını nasıl geçirmek isterdin?

9. En büyük kusurunu sorsak sana?

10. Son olarak en çok dikkatini çeken tüyü seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin "Peri" kanatların var!

Senin "Peri" kanatların var!

Sen adeta bir özgürlük timsalisin. Gerçek bir özgür ruhsun! Katı kurallara, dayatmalara asla gelemezsin. Etrafındaki çoğu insan için bir ses oluyorsun çoğu zaman. Yani onların söyleyemediği şeyleri söylüyorsun, cesursun çünkü sen. Her zaman özgürlüğü savunuyorsun. Herkesin kendi kararlarını vermesi gerektiğini ve kimsenin başkasının hayatına yön veremeyeceğini düşünüyorsun. Diğer yandan senin peri kanatların sana karşı konulmaz bir hava katıyor. Etkin altına aldığın insanları resmen bağımlı yapıyorsun kendine. Baştan çıkarıcısın yani. Tehlikelisin sanki hafiften.

Senin "Griffin" kanatların var!

Senin "Griffin" kanatların var!

Kanatlarına sahip olduğun Griffin gibi senin de iki tarafın var. Bir tarafın oldukça kibar ve hassas iken diğer tarafın son derece vahşi ve tehlikeli. Tabii bunların ortaya çıkış zamanları var. Sevdiklerine son derece sadık ve yumuşak yaklaşıyorsun. Onlara sonsuz bir sevgiyle bağlanıyorsun. Ama birisi ya da birileri onlara veya sana zarar vermeye kalktığı zaman kaçacak yer arasa iyi olur. Çünkü o zaman senin sonsuz korumacılığınla birlikte vahşi tarafın ortaya çıkıyor ve zarar vermeye çalışan her kim ya da ne ise onu doğduğuna pişman ediyor!

Senin "Kelebek" kanatların var!

Senin "Kelebek" kanatların var!

Sen kelebek kadar narin ve kırılgan bir insansın. Resmen zarifsin sen. Etrafındakiler senin bu haline bayılıyor inan bize. Diğer yandan senin için değişim hayatın en önemli parçası. Çünkü sana göre gelişmek için daha iyi olmak için değişim şart. Yeri geldiğinde alışkanlıklarımızdan bile vazgeçmemiz gerektiğini düşünüyorsun eğer gelişmemizi engelliyorsa. Ayrıca sen daima ileriyi düşünüyorsun. Asla geçmişe takılı kalmıyorsun.

Senin "Pegasus" kanatların var!

Senin "Pegasus" kanatların var!

Sen çok asil bir insansın. İnsanın seni gördüğü zaman bir kendine çeki düzen veresi geliyor. Aynı zamanda sen çok sadık bir insansın. Asla yarı yolda bırakmazsın etrafındakileri. Ayrıca çok güvenilirsin, insanlar çoğu zaman en büyük sırlarını sadece sana söylerler ya da en önemli eşyalarını sana emanet ederler. Güven denildiği zaman akla ilk sen gelirsin yani. Yalana, hileye asla tahammülün yoktur senin. Nerede bir hile hurda görsen anında engel olmaya çalışırsın, yeri geldiğinde ailene bile karşı çıkabilirsin bu konuda. Çok erdemli bir insansın sen çok!

Senin "Anka" kanatların var!

Senin "Anka" kanatların var!

Anka Kuşu'nun özelliği ölme vakti geldiği zaman bir anda alev alarak kül olup  bir süre sonra küllerinden doğmasıdır. Yani bize ne kadar çaresiz ya da dibe batmış olsak da mutlaka bir çıkış yolu bulabileceğimizi ve yeniden ayağa kalkabileceğimizi anlatıyor. Sen de Anka'nın kanatlarına sahip olduğun için kendine ve çevrendekilere bulunduğu durum ne kadar zor olursa olsun pes etmemek gerektiğini söylüyorsun. Ayrıca çok bilge bir insansın sen. Aklın ve bilginin en büyük erdem olduğunu düşünüyorsun.

Senin "Melek" kanatların var!

Senin "Melek" kanatların var!

Sen öyle bir insansın ki, resmen melek gibisin. Senin kalbin çok temiz. Senin için ailen, arkadaşların o kadar önemlidir ki. İçinde onlar için sonsuz bir sevgin var. Ayrıca çok korumacısın, sevdiklerini melek kanatların altına alır ölümüne koruyorsun. Kendini onları korumaya adıyorsun. Birinin bir saç teline zarar gelse mahvolursun, dünyayı yıkarsın zarar verenlerin başına. Ayrıca çok sezgisel bir insansın. Bu sezgilerin sayesinde de tehlike yaratabilecek durumları önceden tahmin edebiliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
793
434
146
68
41
25
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Senin "Peri" kanatların var! Sen adeta bir özgürlük timsalisin. Gerçek bir özgür ruhsun! Katı kurallara, dayatmalara asla gelemezsin. Etrafındaki çoğu insan... Devamını Gör

inci özden

arada canım sıkıldığında bunaldığımda geliyorum buraya birkaç test çözüyorum hemen keyfim yerine geliyoor egomu parlatıyorum arada birkaç onedio dozu yetiyor... Devamını Gör

Sabina Qeyibova

Sen adeta bir özgürlük timsalisin. Gerçek bir özgür ruhsun! Katı kurallara, dayatmalara asla gelemezsin. Etrafındaki çoğu insan için bir ses oluyorsun çoğu z... Devamını Gör