Görüş Bildir
Haberler
Senin Kişiliğin Türkiye'nin Hangi Şehirlerinden Oluşuyor?

etiket Senin Kişiliğin Türkiye'nin Hangi Şehirlerinden Oluşuyor?

Yung Boş Ada
29.09.2015 - 18:44

Acaba senin kişiliğin bu şehirlerimizden hangilerinin karışımıyla oluşmuş? Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Yapmaktan asla bıkmayacağın şey bunlardan hangisi?

2. Sence sen hayatı...

3. Peki sen kendini neyde buluyorsun?

4. Bunu sormazsak olmaz! Kendini daha çok şehir insanı mı yoksa kasaba insanı olarak mı görüyorsun?

5. Peki sence sen dışa dönük bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi ilginç bir soruda sıra: Eğer bir nesne olsaydın ne olurdun?

7. Benzetmelere devam! Sence sen bir hayvan olsan bunlardan hangisi olurdun?

8. Son olarak senin için bu hayattaki en önemli şeyi söyle bize!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%60 Ankara, %30 Trabzon, %10 Kayseri!

%60 Ankara, %30 Trabzon, %10 Kayseri!

Senin kişiliğini işte bu mükemmel üç şehrimiz oluşturmuş: Ankara, Trabzon ve Kayseri! Kayseri'nin zekasını almışsın: Keskin zekan sayesinde altından kalkamayacağın şey yok senin; kurnazlıkların da cabası! Trabzon'dan ise inatçılığını almışsın: Asla geri adım atmazsın, sen ne istediysen sadece onu yaparsın! Ankara'dan ne mi aldın? Elbette o sıcak aile bağlarını! Ailen senin için bu dünyadaki en değerli şeydir, onlar için her şeyi yaparsın!

%70 İstanbul, %20 İzmir, %10 Eskişehir!

%70 İstanbul, %20 İzmir, %10 Eskişehir!

Senin kişiliğini işte bu mükemmel üç şehrimiz oluşturmuş: İstanbul, İzmir ve Eskişehir! Tıpkı İstanbul gibi sen de son derece yoğun ve çalışkansın: Tam bir işkoliksin hatta, boş durduğun görülmemiştir senin. Peki bu çekiciliğin nereden mi geliyor? Sorman hata değil mi? Elbette İzmir'den! İzmir'in güzelliği yansımış sana; onun gibi son derece dikkat çekici bir insansın! Eskişehir'e ne mi kaldı? Tabii ki de çılgınlığından başka bir şey kalmadı. Tıpkı Eskişehir gibi çılgınsın, delisin; akla hayale gelmeyecek eğlencelerin insanısın sen!

%50 Bursa, %30 Adana, %20 Antalya!

%50 Bursa, %30 Adana, %20 Antalya!

Senin kişiliğini işte bu mükemmel üç şehrimiz oluşturmuş: Bursa, Adana ve Antalya! Sendeki bu doğal komiklik, bu mizah yeteneği nereden geliyor sanıyorsun; elbette Bursa'dan. Tıpkı Bursa gibi espritüel bir insansın sen. Sıcakkanlılığın ve güler yüzlülüğünün kaynağı ise şaşırtıcı olmayarak Adana! Etrafına daima gülücükler dağıtır, herkese kucak açarsın sen! Ayrıca Antalya kadar nazik, kibar bir insansın. Kimseyi kırmaz, asla incitmezsin. İnsanlar en çok bu özelliğine hayran senin!

%60 Ankara, %25 Konya, %15 Bursa!

%60 Ankara, %25 Konya, %15 Bursa!

Senin kişiliğini işte bu mükemmel üç şehrimiz oluşturmuş: Ankara, Konya ve Bursa! Senin tıpkı Ankara gibi insana güven veren bir havan var; senin yanındayken hiçbir şeyden korkmuyor insan resmen. Olgun ve oturaklı tavırlarının kaynağı ise Konya; sen daima nerede nasıl davranman gerektiğini bilir, asla patavatsızlık yapmazsın. Ayrıca Bursa kadar inanılmaz doğal bir insansın; olduğun gibisin, yapmacık tavırların gereksiz abartıların yok asla!

%70 İzmir, %20 Antalya, %10 İstanbul!

%70 İzmir, %20 Antalya, %10 İstanbul!

Senin kişiliğini işte bu mükemmel üç şehrimiz oluşturmuş: İzmir, Antalya ve İstanbul! Sendeki bu karizmanın, alımın başka bir kaynağı olamaz: Elbette bu kaynak İzmir! Peki rahatlığına, dünyayı sallamayışına ne demeli? O da Antalya'dan geliyor işte. 'Ne olursa olsun' tavırlarının sonucu olarak da aslında biraz da uçlarda yaşayan bir insan oluyorsun ki bu da otomatik olarak seni İstanbul'a bağlıyor! Sonuç olarak da ortaya sen çıkıyorsun!

%50 Trabzon, %30 Adana, %20 Eskişehir!

%50 Trabzon, %30 Adana, %20 Eskişehir!

Senin kişiliğini işte bu mükemmel üç şehrimiz oluşturmuş: Trabzon, Adana ve Eskişehir! Sen son derece tez canlı, az biraz da asabi bir insansın: Tıpkı Trabzon gibi! Hiç durulmuyor sular sende. Çünkü tutkulusun; yaptığın her şey çok önemli senin için, yolunda gitmediğinde de deliriyorsun doğal olarak. Bu tutkun da Adana'dan geliyor! Ayrıca içinde tıpkı Eskişehir gibi inanılmaz genç ve heyecanlı bir ruh var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
221
190
93
49
44
26