Görüş Bildir
Haberler
Senin Kişiliğin Hangi Efsane Cep Telefonuyla Eşleşiyor?

Senin Kişiliğin Hangi Efsane Cep Telefonuyla Eşleşiyor?

Ekin Sert
28.10.2015 - 13:24 Son Güncelleme: 16.03.2017 - 17:08

Herkesçe efsane olarak bilinen cep telefonu modelleri vardır. Testimizi çöz ve hangi efsaneleşmiş cep telefonu modelinin senin kişiliğinle benzeştiğini görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şu soruyla başlayalım: Hattın faturalı mı yoksa faturasız mı?

2. Peki ya, hangi gsm operatörünü kullanıyorsun?

3. Bir insanda en çok önem verdiğin özellik diye sorsak?

4. Ağrı eşiğin yüksek midir?

5. Yeniden dünyaya gelecek olsan hangi 10 yıllık periyotta doğmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geçen sene aldığın bir kazağı bu sene de giyer misin?

6. Geçen sene aldığın bir kazağı bu sene de giyer misin?

7. Sevgilinle seyahate çıktın diyelim, şehri nasıl gezeceksin?

8. Peki ya, nereye gideceksin?

9. Diyelim ki bir araba alacaksın en çok neyine bakarsın?

10. Şimdi de aşağıdaki süper arabalardan birini seç bakalım

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yenilikler karşısındaki duruşun nasıldır?

12. İnternetten alışveriş yapar mısın diye bir soru soralım o zaman...

13. Son olarak hangi renk grubu daha çok hoşuna gitti?

BlackBerry Bold 9900 Çıktı!

BlackBerry Bold 9900 Çıktı!

Öncelikle şunu söylememiz gerekiyor; sen ayakları yere basan gerçekçi birisin. Karşına nasıl bir durum çıkarsa çıksın onunla mantık çerçevesinde başa çıkıyorsun. Senin için birincil amaç kesinlikle gösteriş veya popülarite değil olaylara faydacı bir açıyla yaklaşıyor sorunları en mantıklı yönden ele alıp hemen çözüyorsun!

Ericsson A1018 çıktı!

Ericsson A1018 çıktı!

Sen çok sağlam güven veren bir kişiliğe sahipsin! Bugüne kadar kimseyi yolda bırakmadığın gibi bundan sonra da asla bırakmazsın bu da neden bu kadar fazla arkadaşının olduğunu açıklıyor, onlara güven vermenin yanında çok da sadıksın sağlam kişiliğin seni anlaşılır kılıyor!

iPhone 3G S çıktı!

iPhone 3G S çıktı!

Seni tek kelimeyle özetlemek gerekseydi bu kelime 'zeki' olurdu. 'Bir insan bu kadar mı pratik bu kadar mı çözüm üretme yeteneğine sahip olur'a verilen 'evet olur!' cevabısın sanki. Nerede sallanan bir masa görsen altına kağıt sıkıştıran bir sorun için sana gelindiğinde 'bilmiyorum' cevabını asla kullanmayan birisin! Bunların yanında biraz kibirlisin de, bazı konularda katı kuralların var 'asla!'ların birazcık fazla ama tüm bunların kombinasyonu seni kaliteli bir insan yapmakta!

Nokia 1100 çıktı!

Nokia 1100 çıktı!

Sert görünümünün altında yatan pamuk gibi bir kalbin var! İnsanlar sana en başta temkinli yaklaşsa da yanına gelince sendeki huzur veren güler yüzü görüyorlar. Aydın kişiliğin seninle karşılaşmış herkesin yolunu bir fener gibi aydınlatıyor sanki.

Nokia 3310 çıktı!

Nokia 3310 çıktı!

Bir insan bu kadar mı arkadaş canlısı olur, bu kadar mı sevecen bu kadar mı güven veren güçlü bir kişiliğe sahip olur arkadaş. İnsanlar seninle bir şeyler yaparken o kadar eğleniyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorlar bile o sürekli gülen yüzün yürekleri ısıtırken her zaman insanların yanında olduğunu bilmek onlara güven, huzur, mutluluk veriyor. Bu özellikler sende olduktan sonra senden çok iyi anne/baba olur...

Nokia 5110 çıktı!

Nokia 5110 çıktı!

Bu dünya köy olsa muhtarı sen olurdun! Lider bir kişiliğin var anlayacağın. Girdiğin ortamlarda insanlar bi silkinip üstüne başına çeki düzen veriyor. Nerede ne yapman gerektiğini, ne zaman nasıl konuşacağını bilen birisin. Ayrıca fırsatları yakalayıp değerlendirme konusunda bir üstatsın liderlik senin adınsa girişimcilik senin göbek adın!

Samsung Galaxy S3 çıktı!

Samsung Galaxy S3 çıktı!

Senden korkulur valla, fikir sahibi olmadığın bir tek konu yok cin gibi adamsın! Yerinde duramıyorsun sürekli hareket sürekli bi aksiyon seni tutana aşk olsun! Gösterişi de bir hayli seviyorsun nerede yeni ne var hepsini biliyorsun. Yeni şeyler denemeye de bayıldığın için yok hayır demiyorsun hiç, her şeye 'yaparız, hallederiz' diyorsun.

Ericsson T10 çıktı!

Ericsson T10 çıktı!

Senin rengarenk çok neşeli etrafa mutluluk saçan bir kişiliğin var! Duygusal zekan o kadar yüksek ki insanları kırmayıp her seferinde mutlu etmeyi başarıyorsun! Elinden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorsun ayrıca. Estetik algıların ise tavan! Ne giyersen giy hatta çuval bile giysen her zaman şık olmayı başarıyorsun. Naparsın, sen böylesin ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3680
3405
1979
828
631
547
547
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
FT_LaXus

Ericsson A1018 çıktı! Ericsson A1018 çıktı! Sen çok sağlam güven veren bir kişiliğe sahipsin! Bugüne kadar kimseyi yolda bırakmadığın gibi bundan sonra d... Devamını Gör

Kaan Yılmaz

Geçen seferde başka bir soruda S3 çıktı şimdi de S3 :D