Görüş Bildir
Haberler
Senin Karakterini Hangi Kahve Tanımlıyor?

etiket Senin Karakterini Hangi Kahve Tanımlıyor?

mignon
24.06.2015 - 22:56 Son Güncelleme: 26.06.2015 - 14:15

Sabah, akşam ya da keyif için her daim yanımızda olan tek içecek KAHVE! Herkesin bir kahvesi vardır peki ya senin ki ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kahvenizi nasıl alırsınız?

2. O zaman ülkeni de söyle bize?

3. Peki bu akşam ne yapıyorsun?

4. Klasik bir soru ile devam edelim, hangi sıfat seni anlatıyor?

5. Kahve ile ne iyi gider desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisi seni sinirlendiriyor?

7. Kahveyi ne için içersin diye sorsak?

8. Çocuğunun ismi hangisi olmalı?

9. Son olarak hangisi tam sana göre?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gelenekselsin: Türk Kahvesi!

Gelenekselsin: Türk Kahvesi!

Kahvenin ağır ağır pişip bol köpüklü olanı gibi biraz olgun biraz durgunsun. Bu olgunluğundan mıdır bilinmez tam bir aile tutkunusun. Ailem olmadan asla diyenlerdensin. Aynı zamanda hatırı sayılır insanlardan, yardıma koşanlardansın. Bir kahvenin 40 yıl hatırı olduğu gibi hayatına aldığın insanı kolay kolay unutmaz/unutulmaz, hal hatır sorarsın. Başkalarının derdi senin derdin olmuştur, tıpkı Türk insanı gibi her derdi olanın derdini çözmek için kendi derdini unutursun. Aman dikkat et başka insanların dertleri arasında bu kadar boğulup kendini üzme.

Gösterişlisin: White Chocolate Mocha!

Gösterişlisin: White Chocolate Mocha!

Mochanın o muhteşem kreması, sosları gibisin, kısacası sen tam bir ikoncansın! Çevrendeki insanlar sana hayran. Tarzına çok düşkünsün, kalabalıkta adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Ama çoğu insan seni burnu havada, şımarık biri olarak görüyor. Kendine bakman, güzel giyinmen insanlara fazla abartılı geliyor. Sen kendini bu şekilde iyi hissediyorsun her aynaya baktığında mutlu oluyorsun. Bu yüzden sen sen ol her konuşana aldırma ama fazla kendini beğenip de çevrendekileri kaçırma.

Düşüncelisin: Latte!

Düşüncelisin: Latte!

Senin yumuşacık, sımsıcacık bir kalbin var tıpkı lattenin o yumuşacık köpüğü gibisin. Her ortama uyumlu bir halin var, ortamda herkesin gönlünü yapmaya çalışırsın kimseyi yarı yolda bırakmazsın. Her yardıma ihtiyacı olana gözün kapalı koşarsın. Bu temiz kalpliliğin, üzülmene yol açabilir, çevrendekiler seni hafife alabilir onlara biraz da dişli tarafını göstermeyi ihmal etme.

İşkoliksin: 3'ü 1 Arada!

İşkoliksin: 3'ü 1 Arada!

Tıpkı hemencecik hazırlanan 3'ü 1 arada gibi hızlısın. İşine çok düşkünsün başka hiç bir şeye adeta vaktin yok. Arkadaşların ve ailen bu yüzden biraz şikayetçi. İşini çok ciddiye alıyor bu ciddiyetini özel hayatına da yansıtıyorsun. Ciddiyeti olmayan ortamları kafan pek kaldırmıyor. Bu ciddiyetin ve iş tutkun sosyal hayatını kötü etkilese de sen işine aşıksın bu yüzden de mutlusun. Bizden sana ufak tavsiye biraz da nefes almaya ihtiyacın var bu zamanını ailen ve arkadaşlarınla değerlendirebilirsin.

Doğallık senin göbek adın: Menengiç Kahvesi!

Doğallık senin göbek adın: Menengiç Kahvesi!

Menengiç gerçek kahve çekirdeğinden yapılmayan kahvelerden. İşte onun gibi seninde hayatında doğal olmayan şeylere yer yok! Yapmacık insanlar baş düşmanın varsa yoksa doğallıktan yanasın. Olduğu gibi görünüp, göründüğü gibi olanlardansın. Bu halinin yanı sıra biraz da dobrasın, bu dobralığına dikkat et çok sivri dilli olursan bu sefer çevrendekileri kırabilirsin.

Sen tam bir keyif insanısın: Americano!

Sen tam bir keyif insanısın: Americano!

Kahvenin tadını en iyi belli eden americano gibi sen de hayatın tadını çıkarmayı iyi biliyorsun. Senin için önemli olan şey mutluluğun! Bu yüzden ufacık, basit ve sade şeylerle bile mutlu olabiliyorsun. Arkadaşlarınla içeceğin bir kahve ya da güzel bir havada çıktığın yürüyüş bile seni mutlu etmeye yetiyor. İnsanlar senin bu halini kıskanıp orta yerlerinden çatlasalar da bu umursamaz tavırlarını kullanmaya devam et sen. Eh ne de olsa hayat sana güzel!

Zarifsin: Espresso!

Zarifsin: Espresso!

Tıpkı bir İtalyan gibi zarifsin. Senin için hayat biraz da maddiyatla güzel oluyor. Her daim şık ve sofistike yerlerde olmak seni mutlu ediyor, hiç bir zaman lüksten ödün vermeyi düşünmüyorsun. Bu zarif halinin içinde sert bir karakterin de olduğunu söyleyebiliriz. Bir yanlış gördüğünde o şık ve zarif halinden eser kalmıyor ve gözlerinden ateş çıkıyor. Bu yüzden de hayatındaki insanları iyi seçebiliyorsun, hayat başarını buna borçlusun!

Sertsin: Mırra!

Sertsin: Mırra!

Mırra gibi sertsin, öyle her yiğidin harcı değilsin. Herkese yalakalık yaparak kendini sevdirenlerden değilsin. Seven sever, sevmeyen çeker gider kafasındasın. Senin karakterin az bulunan cinsten tıpkı mırra gibi tek içimlik birisin, herkes senin karakterini anlayamaz. Ama sen de bunu çok dert etmiyorsun hani. Çevremde az ama öz insan olsun diyorsun, bizce de haklısın dost dediğin az olmalı.

Enerji bombasısısın: Frappuccino!

Enerji bombasısısın: Frappuccino!

Sen tam bir enerji bombasısın. Tıpkı frappuccinodan bir yudum almak gibi seninle bir dakika vakit geçirmek insanların enerji ile dolmasını sağlıyor. Çevrenden insan eksik olmuyor, parti, eğlence denilince ilk akla gelen isimsin. Senin en sevdiğin şey sürpriz yapıp insanları mutlu etmek. Bir yudum aldığında karamel sürprizi yapan frappuccino gibi insanlar da seninle olduğu her an yeni şeyler öğreniyor. Bu nedenle senden kopamıyorlar, bu sosyalliğin başına bela olmasın dikkat et.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
953
427
145
133
52
48
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Keyfim ve kahyası için iki Americano alalım lütfen

Funda Türkan

Sen tam bir keyif insanısın: Americano! Aynen öyle :)