Görüş Bildir
Haberler
Senin Karakterin Hangi Renk?

etiket Senin Karakterin Hangi Renk?

Osman Avcı
26.02.2015 - 14:17 Son Güncelleme: 26.02.2015 - 16:40

Renkler kadar kişiliğimizi açığa çıkaran başka bir şey daha yoktur. Peki senin kişiliğin hangi renk? Bunu öğrenmenin tek yolu var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En kolayından başlayalım: Hangisi senin favori rengindir?

2. Peki ya, hangi renk sana çocukluğunu hatırlatıyor?

3. Hangi renk grubu sana ilk aşkını hatırlatıyor?

4. Pekii, hangi renk sana ailenle olan ilişkini hatırlatıyor?

5. Hangi renkteki kuş en güzeli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de senin için hangi rengin başarıyla daha çok alakalı olduğunu merak ediyoruz!

7. Gardrobunda hangi renk daha ağırlıktadır?

8. Odanı tek bir renge boyayacaksın diyelim. Bu, hangi renk olurdu?

9. Bir de sana en uzak rengi öğrenelim!..

10. Bir çiçek seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şu an, şu dakika hangisini keşfetmek isterdin?

12. Ve son olarak... Karşı cinsteki hangi saç rengi seni kendine daha çok çekiyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Altın Rengi" çıktı!

"Altın Rengi" çıktı!

Sen altın ailesine aitsin ve verdiğin cevaplara göre bilinçaltında yatan renk de altın. Şimdi gerçekçi olmak gerekirse, en müthiş renk grubu altındır. Hem zaten kim altın olmak istemez ki değil mi ama? Senin etrafına ışık saçan bir karizman, kişiliğin var ve bu özelliğin sayesinde çevrendeki kişiler senin etki alanında. Ne diyebiliriz ki, sen baskın bir kişiliksin: Gökte parlayan bir yıldız, vahşi doğanın kralı/kraliçesi bir aslan misali!

"Kahverengi" çıktı!

"Kahverengi" çıktı!

Sen kahverengi ailesine aitsin! Bu rengin sana çıkması senin için sürpriz olmuş olabilir, ancak bu rengin ne anlama geldiğini öğrendiğin zaman sana neden çıktığını anlayacaksın. Her şeyden önce sen toprak gibisin; yani dürüst, sadık, yalın ve de yalansız. Senin benzininse güven, kendini güvensiz hissettiğin zamansa tarifsiz, yolsuz kalıyorsun. Bu yüzden etrafında güvenebileceğin kişileri bulunduruyorsun. Korunaklı bir kişiliksin, hiç kimse öyle damdan düşer gibi senin hayatına giremez. Son olarak senin gerçek bir sorumluluk abidesi olduğunu da eklemek gerek: Verilen söz sende her daim tutulur!

"Siyah" çıktı!

"Siyah" çıktı!

Sen pek tabii ki siyah renk ailesine aitsin, başka bir şey çıkamazdı zaten! Siyah renk ailesi; gücü, orijinalliği, sadeliği, gizemi ve yüksek ruhsal gücü temsil eder ve senin karakterinle neredeyse birebir eşleşiyor. Sen ipleri elinde tutmayı seven bir kişiliksin ayrıca; kontrol delisisin, öbür türlü için rahat etmiyor neylersin. Doğuştan ve doğal bir lider olduğunu da eklemek gerek. Disiplinlisin, iradelisin ve bunlar tamamen senin güçlü karakterinle ilintili. Son olarak pesimist ve şüpheci bir bakış açın var, sana bir şey beğendirmek uzay-zaman denklemini çözmeye bedel, o derece!

"Yeşil" çıktı!

"Yeşil" çıktı!

Sen kesinlikle yeşil ailesine aitsin ve bundan gerçekten eminiz; çünkü senin karakteristik özelliklerin çok net belli. Sen, tıpkı yeşilin hissettirdikleri gibi hayat dolusun, aşk insanısın. Gerçek bir iyimser, gerçek bir maceraperest ve gerçek bir doğaseversin. Bu hayattansa tek beklentin var: Sevdiğin kadar sevilmek. İşte tam da bu yüzden sevgine karşılık bulamamak senin için ölümden beter. Buradan yola çıkarak sana duygusal ve oldukça hassas birisi demek oldukça yerinde. Son olarak bir adet nefes misali; taze, hayat veren ve duru bir kişiliksin!

"Gümüş Rengi" çıktı!

"Gümüş Rengi" çıktı!

Sen; beyaz, gri ve gümüş renginden oluşan gümüş ailesine aitsin. Açıkçası bu renk grubundaki insanlar çok nadirdir; buradan yola çıkarak sana da nev-i şahsına münhasır ve pek bir enteresan demek çok yerinde olur. Senin çok güçlü bir ruhun var, yani biz yeryüzünde emeklerken sen stratosferde uçuyorsun. Tam da bu yüzden derin manalı şeyleri seviyorsun. Huzur ve barışın insanısın son olarak, bu yüzden karman çorman şeylerden uzaklaşıp net şeylere yöneliyorsun!

"Sarı" çıktı!

"Sarı" çıktı!

Senin ait olduğun renk grubu: Sarı! Sen pozitif bir karaktere sahipsin; yüzünden bir adet tebessüm asla eksik olmaz, hatta bu yazıyı okurken bile gülümsediğini tahmin edebiliyoruz. Enerjiksin, kıpır kıpırsın, keyif insanısın ve gerçekten heyecanlı bir kişiliğe sahipsin. Oldukça dışa dönük bir kişilik olduğunu da eklemek gerek! Fakat sen sadece akşama kadar oturup boş boş gülen, içi boş birisi değilsin asla. Seni tanıyanlar iyi bilir ki, sen aslında oldukça mantıklı ve analitiksin. Tam da bu yüzden sen etrafındakiler için eşsizsin, yeri dolduralamayansın; çünkü eğleneceğin zaman eğleniyor, oturup konuşulacağı zaman bir anda ciddi oluyorsun. Gırgırın b*kunu çıkaranlardan değilsin yani ;)

"Mavi" çıktı!

"Mavi" çıktı!

Sen mavi renk ailesine aitsin. Yani bu demek oluyor ki, sen duygusal, az biraz içe kapanık ve en önemlisi sezgisel bir insansın. Evet evet seni anlatan en kritik kelime: Sezgi! Bu senin neredeyse altıncı hissin gibi bir şey. Bunun sendeki ismi 'içimdeki ses' olur, 'içgüdü' olur, fark etmez. Sadece şurasını biliyoruz, hislerini dinlediğin zaman hep kazandın, hiç yanılmadın, ki zaten sen bunu çok iyi biliyorsun. Duygusal zekansa cidden çok güçlü, insan ilişkilerini neredeyse saniyesinde çözüyorsun; bu konuda cin gibisin cin. Son olarak melankoliye eğimli olduğunu da eklemek gerek. Ama sen de çok yakışıklı üzülüyorsun be :)

"Kırmızı" çıktı!

"Kırmızı" çıktı!

Sen kırmızı renk gurubu ailesine aitsin, ki bu da senin tutkulu ve canlı-kıpır kıpır bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor. Öncü ve öndersin, senin açtığın yollardan otoban geçer. Hırslı ve azimlisin, tuttuğunu koparır, gözüne kestirdiğini ham yaparsın. Kendini çok iyi tanıyorsun, kafandaysa yapacağın şeyler çok ama çok net. Dikkat çekici bir tarzın var, seni görmezden gelmek çok güç. Karşı konulamaz bir çekiciliği bünyende barındırdığını da söylemek elzem. Kısaca ateş gibi bir şeysin sen; yanıyorsun yani, hem de Çırağan Sarayı gibi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4659
2081
1005
636
348
311
289