Görüş Bildir
Haberler
Senin İçin Bir Yolculuğun Olmazsa Olmazı Nedir?

Senin İçin Bir Yolculuğun Olmazsa Olmazı Nedir?

Hepimiz için yolculukların yeri bir başkadır. Peki senin için bu yolculukların olmazsa olmazı nedir? Öğrenelim bakalım.

1. Hadi başlayalım: Aracına bindiğinde ilk yaptığın şey nedir?

2. Peki dikkatli bir sürücü müsün?

3. Yolculuklarda en çok canını sıkan şey ne peki?

4. En çok kiminle yolculuk yapmayı seviyorsun?

5. Çok yağmurlu bir günde arabanın içinde gerilir misin?

6. Yolların altın kuralı nedir?

7. Geldik sona, uzun yolculuklarda yanınıza mutlaka almanız gereken şey nedir?

Olmazsa olmazın: Konfor!

Senin için bir yolculuğun olmazsa olmazı konfor çıktı. Rahatına düşkünsün belli ki. Senin için bir şeyden haz almanın ölçütü rahat olabilmekten geçiyor. Yola çıkıp her şeyi arkanda bırakabilmek yetmez. Arkana yaslanıp boylu boyunca uzanan ağaçları seyretmek bu yolculuğun en sevdiğin tarafı.

Yolculuklarında bu konfordan uzak olmak her zaman işin büyüsünü bozuyor değil mi? Ama hiç endişelenme gerek yok artık çünkü Mercedes-Benz Yeni Vito'nun geniş yolcu bölümüyle asla sıkışmayacak, konfora doyacaksın. Rotayı sen belirliyorsun, geri kalan her şeyi Yeni Vito Tourer hallediyor. Yeni Vito, #HerAçıdanGüzel!

Olmazsa olmazın: Güvenlik!

Senin için bir yolculuğun olmazsa olmazı güvenlik! Senin için her şeyden önemli olan rotanın ucundaki yere kendini ve sevdiklerini sıkıntısız bir şekilde ulaştırmak. Tedirgin bir şekilde araç kullanmak istemiyorsun. Her şeyi aracına bırakıp güvenli ve konforlu bir şekilde yolun keyfini çıkarmalısın.

Yani sen güvenlik paketi gelişmemiş bir araca kolay kolay binmezsin. Yeni Vito Tourer, geleceğe yön veren güvenlik sistemleri sadece sizin ve yolcularınızın değil, standart donanım kapsamındaki Aktif Fren Asistanı, Yorgunluk Asistanı, Rüzgar Savrulma Asistanı ve 5 hava yastığı ile trafikte hem seni ve sevdiklerini hem de trafikte seyreden herkesi korur. Mercedes Benz Yeni Vito ile kafan rahat! Rotayı sen belirliyorsun, geri kalan her şeyi Yeni Vito Tourer hallediyor. Yeni Vito, #HerAçıdanGüzel!

Olmazsa olmazın: Performans!

Senin için bir yolculuğun olmazsa olmazı yüksek performans. Sen altındaki arabanın yollarda sorunsuzca kayıp gitmesini sevenlerdensin. Varacağın yere gitmek senin için hayatın her alanında en önemli şey. Yollar ne kadar bozuk olursa olsun dur - durak bilmeden ilerlemek istiyorsun. 

Hiçbir insan yolunda ilerlerken tatsız sorunların onu durdurmasını istemez. Sen de bunu düşünmek zorunda değilsin artık. Mercedes-Benz Yeni Vito’nun arkadan itişli motor seçeneği ile sunulan 9 ileri otomatik şanzımanı yumuşak ve sorunsuz sürüşün anahtarı. Ayrıca çevreci motoruyla sadece senin için değil hepimiz için en doğru tercih. Rotayı sen belirliyorsun, geri kalan her şeyi Yeni Vito Tourer hallediyor. Yeni Vito #HerAçıdanGüzel!

Olmazsa olmazın: Teknoloji!

Senin için bir yolculuğun olmazsa olmazı teknoloji. Günümüz dünyasında teknolojinin önemini çok iyi biliyorsun. Sadece bu yüzden de değil, teknolojinin sana sağladığı rahatlığın farkındasın ve daha azını istemiyorsun. Daha rahat bir yolculuk için sana yardımcı olacak sistemler olmazsa olmazın.

Bu teknolojilerin her gün daha da geliştiği bir dönemdeyiz. Geride kalmak istemezsin değil mi? Mercedes-Benz Yeni Vito'nun 7 inç dokunmatik ekranı ve geri görüş kamerası ile asla geride kalmayacaksın. Rotayı sen belirliyorsun, geri kalan her şeyi Yeni Vito Tourer hallediyor. Yeni Vito, #HerAçıdanGüzel!

Yeni Vito, #HerAçıdanGüzel!

Yeni Vito, #HerAçıdanGüzel!