Görüş Bildir
Haberler
Senin En Zayıf Noktanın Ne Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Senin En Zayıf Noktanın Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
13.10.2015 - 18:49

Onedio Dobra Ekibi Gururla Sunar! Biz doğruları söylüyoruz, alınmak gücenmek yok! En zayıf noktanın ne olduğunu öğrenmeye hazır mısın? O zaman seni hemen testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Ne için çalışıyorsun ya da çalışacaksın?

2. Bu karelerden hangisi sana daha çok şey ifade ediyor diye sorsak?

3. Peki ya bu kelimelerden hangisi daha çok etkiliyor seni?

4. İçinde biriktirdiğin pişmanlıkların ve kederin var mı?

5. Odana seni motive etmesi için bir poster asacak olsan bu hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kalabalık bir caddede yürürken karşı tarafta birinin çok kötü düştüğünü gördün, ne yaparsın?

7. Peki bu hayatta en yakın olduğun, her şeyini anlattığın kişi kim?

8. Son olarak: Diyelim ki bir şekilde ekstra bir para kazandın, bu parayı napacaksın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Doyumunun sınırı yok!

Doyumunun sınırı yok!

Maalesef sen de çağımızın hastalığı 'doyumsuzluğa' kapılanlardansın. Senin zayıf noktan hiçbir şekilde doyumunun olmaması. Bir şeyler elde etmek, başarmak için uğraşıyorsun ve sonunda başarıyorsun. Fakat bu sana asla yetmiyor, hep bir adım daha üstünü, biraz daha fazlasını istiyorsun. Ama bu senin suçun değil aslında. Maalesef içinde bulunduğumuz çağ ve popüler kültür aslında seni böyle olmaya zorluyor. Senin bu durumdan diğer insanlardan daha fazla etkilenmenin sebebi ise büyük hayalleri olan hırslı bir insan olman. Elbette büyük hayaller kurmaya, kendine büyük hedefler koymaya devam et; fakat bunların sonunda nerede durman gerektiğini iyi bil.

Geçmişin seni bırakmıyor!

Geçmişin seni bırakmıyor!

Maalesef senin zayıf noktan geçmişin. Bir türlü arkanda bırakamıyorsun geçmişini, yoluna bakamıyor ilerleyemiyorsun. Nereye gitsen geçmişin peşinden geliyor ve karşına engeller koymaya devam ediyor. Hayatın boyunca sürekli 'keşke'lerle, pişmanlıklarla yaşamışsın. Fakat geçmişinden korkarak hiçbir yere varamazsın. Artık onu arkanda bırakmayı öğrenmelisin. Arkanda bırak derken geçmişi tamamen sil demiyoruz sana. Sadece geçmişinle barışık ol, 'iyi ki' de mesela. Hatalarından pişmanlık duymak yerine onlardan ders çıkar. Söylemesi kolay deme inan yapması söylemesinden daha kolay. Göreceksin, o zama hayatın çok daha güzel bir hal alacak.

Göbek adın keçi olsaymış!

Göbek adın keçi olsaymış!

Maalesef senin en zayıf noktan inatçılığın. İnandığın bazı şeyler, asla taviz vermeyeceğin kırmızı çizgilerin var. Söz konusu bunlar olduğu zaman karşında kim olsa tanımaz asla kendi düşüncelerinden vazgeçmezsin. Bu yüzden bu konularda biraz fazla tutucu olduğunu söyleyebiliriz. Körü körüne inanıyor ve karşıt düşünceleri dinlemeye zahmet bile etmiyorsun. Dediğin dedik, bu böyle: Başka şekilde olamaz senin için. Fakat bizce biraz karşını da dinlemelisin, belki o adamın da bildiği bir şey vardır, belki o adam sana bir şeyler katacak. Bu kadar inatçı olma, en azından dinlemeye çalış.

Sevdiklerin için ölürsün!

Sevdiklerin için ölürsün!

Senin zayıf noktan sevdiklerin! Onlara karşı aşırı korumacısın. Başlarına bir şey gelmesi düşüncesi bile seni intihara götürebilecek kadar etkiliyor. Resmen ölüyorsun onlar için. Elbette onlara bu kadar değer vermen, sevmen, onları bu denli koruman çok güzel bir şey. Fakat senin durumun biraz aşırıya kaçmış. Onlarla ilgileneyim derken kendini unutmuşsun. Biraz da kendine özen göstermelisin, sonuçta yaşadığın bu hayat senin. Onu her kim olursa olsun, başkaları için değil KENDİN için yaşamalısın. Ayrıca bu denli bir bağlılık sana çok zarar verir. Hayatın ne getireceği belli olmaz, bir gün onlardan birinin başına çok kötü bir şey gelebilir. Böyle bir durumda da senin geleceğin hali düşünmek bile istemiyoruz. Sevgini ve korumacılığını biraz kontrol altına almanı tavsiye ederiz.

Bu dünya için fazla incesin!

Bu dünya için fazla incesin!

Maalesef senin zayıf noktan 'çok iyi' olman. Elbette iyi olmak, insanlara yardım etmek, daima herkese karşı kibar olmak çok güzel bir şey. Fakat maalesef bu dünyada senin gibi insanların değil, kötü niyetli insanların sayısı daha fazla ve bu insanlar senin iyi niyetini suistimal edebilir, seni kullanmaya çalışabilir. Bu yüzden de bazen kibarlığı bir kenara bırakıp sesini de çıkarmalısın. Her şeye 'evet' dememeli, biraz 'hayır' demeyi de öğrenmelisin. Sana kendini boz demiyoruz; aksine, kendini sakın bozma, senin gibi insanlara çok ihtiyacımız var. Sadece kendini biraz korumayı öğren, kimsenin iyi niyetini suistimal etmesine izin verme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3175
772
580
422
376
310
26