Görüş Bildir
Haberler
Senin En Kötü Huyun Ne?

etiket Senin En Kötü Huyun Ne?

Yung Boş Ada
04.08.2015 - 18:05 Son Güncelleme: 04.08.2015 - 18:18

Hiçbirimiz kusursuz değiliz, hepimizin kötü bir huyu veya alışkanlığı vardır. Acaba senin en kötü huyun ne? Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Eğer Aladdin'in Cini sana bir dilek hakkı sunsaydı, ne dilerdin?

2. Şu an ne yapıyor olmak isterdin?

3. Bu dünyada en nefret ettiğin şey ne ola ki senin?

4. Peki bu hayatta en çok değer verdiğin şeyi sorsak sana?

5. Tek bir rengin baskın olduğu bu karelerden hangisi daha çok ilgini çekti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen arkadaş grubunda kimsin?

7. Son olarak, sence gerçekten senin en kötü huyunu bilebilecek miyiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Materyalistsin!

Materyalistsin!

Sen maddelere, maddiyata çok önem veriyorsun. Sana göre sevilebilmenin ya da beğenilmenin tek yolu zengin olmak veya zengin görünebilmek. Pahalı arabalar, marka kıyafetler, son model cep telefonları senin için bu dünyadaki en güzel şeyler ve hepsine sahip olmak istiyorsun. Sana göre eğer sende para varsa, ya da öyle gösterebiliyorsan güçlüsündür ve sana saygı duyarlar. Fakat unutma, bu hayatta paranın satın alamayacağı şeyler vardır!

Otoritersin!

Otoritersin!

Sen çoğu zaman etrafındaki insanlara üstünlük taslıyor, sürekli lider rolünü üstlenmeye çalışıyorsun. Çünkü senin içinde karşı koyamadığın bir yönetme, liderlik arzusu var. Bu mükemmelliyetçiliğinden de kaynaklanıyor olabilir. Tüm işi kendim yaparsam, her şeyi ben yönetirsem daha iyi olur, her şey daha mükemmel olur gibi hissediyorsun. Elbette işlerin yolunda hatta mükemmel gitmesini istemek kötü bir şey değil; fakat senin bunu yapış şeklin pek doğru değil. Bu davranışlarını insanlar farklı yorumlayıp senden uzaklaşabilir, dikkat et deriz yani.

Sürekli Erteliyorsun!

Sürekli Erteliyorsun!

Telefonunda toplamda 5'ten fazla erteleme alarmı olduğunu düşünüyoruz, hatta eminiz! Çünkü sen her işinde olduğu gibi, uyanmayı da sürekli erteliyorsun. Boş boş durmak ya da uyumak için daha çok zamanın olsun istiyorsun. Bu yüzden de hiçbir işini zamanından önce, hatta bazen de zamanında bile bitiremiyorsun. Sen kelimenin tam anlamıyla bugünün işini yarına bırakan bir insansın. Fakat böyle yapmamanı öneririz, senin de gördüğün gibi son anlarda hep sıkışıyor ve yetiştirememekten korkuyorsun birçok şeyi ve belki de yapabileceğinden çok daha kötü işler yapıyorsun.

Tembelsin!

Tembelsin!

Sözlükte tembellik kelimesinin anlamına bakıyorduk ki karşımıza kim çıktı biliyor musun: SEN! Tembelliğin bütün getirilerini son derece üstün bir başarıyla yerine getiriyorsun, tebrikler! Sürekli boş boş durmak, öylesine yatmak, uyumak senin bu dünyada en iyi yaptığın şeyler. Olsun be, bazı insanlar böyledir. Çalışmaktan hoşlanmazlar, hatta nefret ederler. Aslına bakarsan her insan az biraz tembeldir ;)

Kararsızsın!

Kararsızsın!

Bu testi ne kadar sürede çözdün gerçekten çok merak ediyoruz. Çünkü senin gibi kararsız bir insan için bu şıklar arasından birisini seçmek hiç de kolay olmasa gerek. Peki neden bu kadar kararsızsın sen? Cevap çok basit: Çok fazla düşünüyorsun. Oluruna bırakmıyorsun hiç. Çünkü verdiğin kararların sonucundan emin olamıyorsun, bu yüzden de korkuyorsun. Fakat sana bir şey söyleyelim mi, biz de verdiğimiz veya vereceğimiz kararların sonuçlarından emin olamıyoruz; sonuçta hiçbirimiz geleceği göremiyoruz. Bu yüzden karar vermekten bu kadar çok korkmamanı, bazen oluruna da bırakmanı tavsiye edeceğiz sana.

Pesimistsin!

Pesimistsin!

Sen çok pesimist, çok kötümsersin. Sürekli kötü şeyler düşünüyor, kötü şeyler olacak diye düşünüyorsun. Çünkü kötü şeyler hep seni buluyor ve hayat senin için çok zor değil mi? Hayır canım, hayat aslında senin düşündüğün kadar zor değil. Ama sen hayatı kendine çok daha zor bir hale getirmeye ant içmiş gibi davranıyorsun. Sürekli kötü şeyler düşünüyor, sürekli endişeli, melankolik bir havada gezerek hayatın tüm güzelliklerini kaçırıyorsun. Hatta bu kadar çok düşünerek bir bakıma o kötü şeyleri de kendine sen çağırıyorsun. Buna artık bir dur demeni tavsiye ederiz, aksi takdirde böyle devam ede ede 'Yaygın Anksiyete Bozukluğu' olarak adlandırılan psikolojik bir rahatsızlığa bile yakalanabilirsin, ki bu hiç hoş bir şey olmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1696
1078
428
301
238
228
155
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Canberk Işık

Ne varmış paranın satın alamayacagı şeyler ? saglıgı kesinlikle alır, aşkı söylemiycem bile,ver 23.000 git üniversiteye boru gibi gelecegin olsun! ver 18.000... Devamını Gör

Murat Kocabas

aynı şeyi ben yazcaktım bro duygularıma tercüman oldun

hdjfhkdh

ben paragöz çıktım. doğru :D

Murat Okan Balcı

Para Göz Çıkmasaydın Asılcaktım Sana :D

Song Yi Chun

1 milyon tl ? bari dolar falan deseydin ? hayallerimiz bile fakir.