Görüş Bildir
Haberler
YKS
Sen Üniversitedeki Hangi Tip Olacaksın?

Sen Üniversitedeki Hangi Tip Olacaksın?

Ecivicivokke
13.09.2023 - 16:01

Üniversitede birbirinden farklı tipler vardır. Kimileri hiçbir dersi kaçırmadan takip eder, kimileri sınava gelirken bile kalemini yanında getirmez...

Peki ya sen üniversitedeki hangi tip olacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle okul hayatında ne kadar başarılı olduğunu soralım!

2. Peki ya hiç okuldan kaçtığın oldu mu?

3. İlkokula giderken hasta numarası yaparak devamsızlık yapar mıydın?

4. Lisedeki favori derslerini soralım bir de!

5. Derslerde mutlaka not alır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç uyuyakalıp okula gidemediğin oldu mu?

7. Lisede hangi alanda okuyordun?

8. Son olarak üniversite hayatından beklentin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sosyal kelebek!

Sen üniversitede tam bir sosyal kelebek olacaksın! Üniversitedeki sosyal imkanlardan tam anlamıyla faydalanacak biri varsa o kişi sensin. Bir sürü arkadaşın olacak ve oradan oraya dolaşacaksın. Kampüs dışında tüm etkinliklere katılmaktan keyif alacaksın. Kulüp etkinlikleri, organizasyonlar, partiler ve tüm toplu faaliyetler senden sorulacak!

Çalışkan!

Sen üniversitede tam bir çalışkan öğrenci olacaksın! Tüm okul hayatın boyunca yaptığın gibi üniversitede de derslerine düzenli olarak katılacak, notlarını alacak ve sınavlarına en iyi şekilde hazırlanacaksın. Sen üniversite hayatını iyi bir kariyer için basamak olarak görüyorsun. Bu sebeple derslerine düzenli olarak gitmek senin için çok önemli. Sen oldukça çalışkan bir öğrencisin ve bu özelliğinle takdir görüyorsun!

Kariyer odaklılar!

Sen üniversitedeki kariyer odaklı tip olacaksın! Senin yaratıcı fikirlerin var ve her zaman iş dünyasında yükselmeye odaklanıyorsun. Sen üniversite hayatını yaratıcılık, inovasyon ve iş fikirlerine odaklanarak geçireceksin. Yeni fırsatları keşfetmek, sorunlara yenilikçi çözümler üretmek ve iş dünyasının dinamiklerini keşfetmek senin için bir tutku olacak. Sen üniversite hayatının hızla bitmesini isteyeceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
16
6
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın