Görüş Bildir
Haberler
Sen Okuldaki Hangi Tipsin?

Sen Okuldaki Hangi Tipsin?

İpana
08.10.2019 - 16:04

Okulda nasıl bilindiğini öğrenmek ister misin? 

Haydi o zaman teste...

1. Önce seni biraz tanıyalım mı? Kaç yaşındasın mesela?

2. Bir de cinsiyetini öğrenelim o zaman!

3. Sen gülünce bunlardan hangisi oluyorsun peki?

4. Peki en çok dinlediğin müzik türünü sorsak?

5. Dişlerinin yeterince beyaz olduğunu düşünüyor musun?

6. Diş demişken; diyelim ki okulda çok güzel / yakışıklı birini gördün ve çok etkilendin. Gençsin, gidip konuşmak istiyorsun ama nefesin yeterince ferah değil. Ne yapacaksın?

7. Son olarak senin için bunlardan hangisi daha önemli söyle bakalım!

Sen Okuldaki Komik Tipsin!

Okuldaki insanlar seni şakaların ve esprilerin ile biliyor. Sadece şaka ve espriler değil ama insanları güldüren, senin doğal komikliğin. Sen olduğun gibisin ve seni herkes olduğun gibi seviyor. Kasmıyorsun, kendini değiştirmeye çalışmıyorsun. Bu doğallığınla güldüremeyeceğin insan yok bizce. Senin için bu hayatta önemli olan şey de gülmek ve insanların gülmesini sağlamak. Sence insanlar hep gülmeli. Parlak dişler, ferah nefesler olmalı hepimizin hayatında 😊 Biz de herkes daha güzel gülsün diye varız. Ipana ailesinin yeni üyesi Ipana 3D White Luxe Intense, Ipana’ninin en gelişmiş beyazlatma teknolojisi sayesinde 3 Günde lekeleri %100’e kadar gideriyor ve harika bir ferahlık hissi yaratıyoruz. 3 boyutlu beyazlık, koruma ve ferahlık istiyorsan sen de Ipana 3D White Luxe Intense'i denemelisin. Henüz denemediysen hemen buraya tıkla!

Sen Okuldaki Popüler Tipsin!

Okulun havalıları arasında şu an zirveye oynuyorsun. Spot ışıklarının senin üzerinde olması hoşuna gidiyor doğal olarak. Herkes senin adını biliyor ve seninle ilgili konuşuyor. Bütün gözler senin üzerinde. Sen de bunu biliyorsun zaten. O havalı bakışın, ferah gülüşün, güzel dişlerin nerede olursan ol insanların ilgisini üzerine çekiyor 😎 Havana hava katacak eşsiz bir gülümsemeye sahip olmak ister misin? Ipana ailesinin yeni üyesi Ipana 3D White Luxe Intense, Ipana’ninin en gelişmiş beyazlatma teknolojisi sayesinde 3 Günde lekeleri %100’e kadar gideriyor ve harika bir ferahlık hissi yaratıyoruz. 3 boyutlu beyazlık, koruma ve ferahlık istiyorsan sen de Ipana 3D White Luxe Intense'i denemelisin. Henüz denemediysen hemen buraya tıkla!

Sen Herkesin Yardımına Koşan Tipsin!

Her durumda arkadaşlarının yardımına koşan bir iyilik meleği gibisin. Hem okulda hem de dışarıda insanlar seni merhametli ve sevgi dolu kalbin ile tanıyor. Karşılıksız sevgi ve iyiliğin ne demek olduğunu insanlar seni görünce anlıyor. Yüzünden gülümseme de hiç eksik olmuyor. Her gülüşünde güneş daha da parlıyor, havalar daha da ferahlıyor. Biz de herkes daha güzel gülsün diye varız 😊 Ipana ailesinin yeni üyesi Ipana 3D White Luxe Intense, Ipana’ninin en gelişmiş beyazlatma teknolojisi sayesinde 3 Günde lekeleri %100’e kadar gideriyor ve harika bir ferahlık hissi yaratıyoruz. 3 boyutlu beyazlık, koruma ve ferahlık istiyorsan sen de Ipana 3D White Luxe Intense'i denemelisin. Henüz denemediysen hemen buraya tıkla!

Yeni Ipana 3D White Luxe Intense ile gülüşünü göster! Çünkü sen gülünce çok güzelsin...