Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Sinsi Bir İnsansın?

etiket Sen Ne Kadar Sinsi Bir İnsansın?

mignon
27.11.2015 - 16:47

Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? 

Hadi hadi itiraf et senin de içinde sinsilik var hatta bu sinsiliği kullanmayı da çok iyi biliyorsun! Peki o zaman gel sinsiliğinin derecesini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Diyelim ki birini araştırman gerek hangi sosyal medyayı daha çok kullanırsın?

2. Şimdi de biraz çocukluğuna inelim, küçükken aşağıdakilerden hangisi senin işindi?

3. Dedikodu senin için ne ifade ediyor?

4. Diyelim ki uzun süredir konuşmadığın bir arkadaşına işin düştü ne yaparsın?

5. Komplo teorileri hakkında ne düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sıra geldi sosyalliğe, çevren nasıldır?

7. Konu yalan olunca nasıl bir insansın?

8. Son olarak, sevmediğin bir kişinin de olduğu bir ortamda arkadaşınla nasıl anlaşırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen sinsirellasın!

Sinsilik senin için çocuk oyuncağı artık bu konuda master yapmışsın diyebiliriz. Çevrende olup biteni bir anlık bakış ya da kelime ile çözebiliyorsun. Dışarıdan seni tanıyanlar sessiz, sakin hatta biraz da asosyal olduğunu düşünür ama içindeki cevheri bilenler bilir! Çözülmesi gereken olaylar, en büyük dedikodular hep senden sorulur. Bu sinsilikle birçok işi de kolay yoldan hallettiğini söyleyebiliriz. Böyle devam et senin gibisi az bulunur!

Sen içten pazarlığın belediye başkanısın!

Sen dışarıdan saf, pak, tertemiz gözüken ama içinde tam bir adet sinsi bulunduran birisin. Seni çok iyi tanımayanlar sana bayılır neden mi? Çünkü dışarıda tam bir sevgi pıtırcığısın, insanların hep iyiliğini düşünen yardımcı gözüken insanlardansın. Ama onların bir boş anını kollar, sinsiliğini orada ortaya koyarsın. Çok sosyal gözüken herkesi tanıyan bir insansın ve bu çevre sana güzel bir sinsilik olanağı sağlıyor. Herkesten aldığın bilgileri öyle yerlerde kullanıyorsun ki senin bile ağzın açık kalıyor!

Sen cin olmadan adam çarparsın!

Senin aslında sinsilikle çok alakan yok gibi ama asıl senden korkmak lazım! Çünkü senin kendine bakmadan insanlar hakkında çok konuşma huyun var ki hiç sorma. Tam sinsiliği beceremediğin gibi zaman zaman içinde bulunduğun durumu bir o kadar zora sokuyorsun, insanlar bir iş peşinde olduğunu anlıyorlar. Yani madem beceremiyorsun bulaşma be kardeşim sinsiliğe falan.

Sen sinsilikten uzakta kalmış bir meleksin!

Sinsilik nedir? Nasıl yapılır? İşte bütün bunlardan bir haber yaşayan insansın! Aslında sana da helal olsun bu hayatta sinsi olmamak da zor mesele. Bu işin sosyal medyası, araştırması var sen bu kadar etki varken hepsinden kendini korumuşsun bu nedenle bizden de meleklik ödülünü kazandın. Senin kimseden gizleyecek bir şeyin yok dobra dobra söylüyorsun! Doğruya doğru, yanlışa yanlış işte bu kadar. Olayları bulandırmaya gerek yok senin için sinsice insanların aklını çelmeğe, ortalığı karıştırmaya da gerek yok sonuçta artık kimse çocuk değil dimi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3306
1532
645
471
210
163
107