Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Dizi Evrenine Aitsin?

Sen Hangi Dizi Evrenine Aitsin?

İş Bankası
04.01.2024 - 16:25

Birbirinden büyüleyici evrenleri ile adeta bizi içine çeken hangi dizinin evrenine ait olduğunu öğrenmek ister misin?

Haydi o zaman teste!

1. Önce seni kısacık tanıyalım mı? Cinsiyetinle başlayalım hadi!

2. Peki hangi yaş aralığındasın diye sorsak?

3. Sence seni özel kılan yeteneğin bunlardan hangisi?

4. Şimdi de söyle bakalım, senin bir diziye aşık olmanı sağlayacak şey bunlardan hangisi?

5. Yeni bir diziye başlamanı sağlayan şey hangisi?

6. Tek başına mı dizi izlemeyi sevenlerdensin yoksa yanında mutlaka aynı diziyi izleyen birileri olsun mu istiyorsun?

7. Tarafını seç bakalım! Dizilerde genelde iyi karakterleri mi seviyorsun yoksa kötü karakterleri mi?

8. Son olarak söyle bakalım, gün içinde maksimum kaç bölüm dizi izleyebilirsin?

"The Boys" evrenine aitsin!

Verdiğin cevaplara göre sen Amazon Prime'ın en sevilen dizilerinden 'The Boys' evrenine aitsin. Süper kahramanların bu karanlık ve hicivli yorumundaki korkusuz karakterler gibi, her şeyin göründüğü gibi olmadığı cesur bir dünya aslında tam sana göre. Bu evrende, süper güçlü karakterlerin yeteneklerini kötüye kullandığı ve 'The Boys' olarak bilinen bir grup anti-kahramanın onları adalete teslim etmek için mücadele ettiği bir toplumun karmaşıklıkları seni cezbediyor.

"Stranger Things" evrenine aitsin!

Verdiğin cevaplara göre sen Netflix'in en sevilen dizilerinden 'Stranger Things' evrenine aitsin! Gizemli ve doğaüstü bir dünya, 80'lerin nostaljisi, heyecan verici maceralar ve Hawkins, Indiana'daki ürkütücü olaylarla harmanlanmış. Tıpkı dizideki çocuklar gibi sen de sıra dışı bir zevke ve bilinmeyene karşı bir hayranlığa sahipsin. Bu evrende paralel boyutlarla, hükümet deneyleriyle ve aralarında sıradanlığın ötesinde bir bağ olan bir grup arkadaşla karşılaşacaksın. Canavarlar, telekinetik güçler ve iç açıcı dostluklarla dolu nostaljik bir yolculuğa hazır mısın?

"The Mandalorian" evrenine aitsin!

Verdiğin cevaplara göre sen Disney Plus'ın en sevilen dizilerinden 'The Mandalorian' evrenine aitsin! Galaksiler arası bir yolculuğa, destansı savaşlara ve Güç'ün gizemine olan sevgini nirvanaya çıkaracak bir evren. Bu evrende, galaksinin dış bölgelerinde, Yeni Cumhuriyet'in otoritesinden uzakta gezinen esrarengiz Mandalor Din Djarin'i takip edeceksin. İkonik karakterlerle, sevimli yaratıklarla (Bebek Yoda gibi!) ve eski usul ve son teknoloji hikaye anlatımının bir karışımıyla büyük bir zevk alacaksın.

"House of the Dragon" evrenine aitsin!

Verdiğin cevaplara göre sen BluTV'nin 'House of the Dragon' evrenine aitsin! Ejderhaların uçtuğu ve Targaryen mirasının ortaya çıktığı Westeros'un zengin dokusuna adım atmaya hazır mısın?. Destansı fantazilerin, siyasi entrikaların ve karmaşık güç dinamiklerinin hayranı olarak bu evren adeta senin için özel olarak tasarlanmış gibi. Bu evrende, ejderhaları kadar ateşli bir mirasa sahip bir aile olan Targaryen Hanesi'nin yükselişine tanık olacaksın. Kraliyet hırsları, aile içi çatışmalar ve uçuşan ejderhaların hayranlık uyandıran gösterisini konu alan bir hikayeye kendini hazırla!

"Cobra Kai" evrenine aitsin!

Verdiğin cevaplara göre sen YouTube Originals'ın en sevilen dizilerinden 'Cobra Kai' evrenine aitsin. Bu nostaljik ve aksiyon dolu dizide Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso'nun destansı rekabetini yeniden yaşamayacaksın. Dövüş sanatlarının, lise dizilerinin ve iyi ile kötü arasındaki ebedi çatışmanın hayranı olarak 'Cobra Kai' senin için mükemmel bir seçim. Bu dizi sadece ikonik 'Karate Kid' destanına saygı duruşunda bulunmakla kalmıyor, aynı zamanda eski rekabetlerin yeniden alevlenmesi ve yeni neslin sahneye çıkmasıyla birlikte yeni bir bakış açısı da getiriyor.

Dijital platform ödemelerinde Türkiye İş Bankası‘ndan sana özel %50 MaxiPuan!

Dijital platform ödemelerinde Türkiye İş Bankası‘ndan sana özel %50 MaxiPuan!

Sen de dijital dizi, film ve müzik platform ödemelerini Maximum Genç Kredi Kart’ınla yap, 100 TL’ye varan MaxiPuan kazan.

Detaylı bilgi için tıkla!