Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi DC Süper Kahramanısın?

etiket Sen Hangi DC Süper Kahramanısın?

Nsycl
08.04.2016 - 17:56

Önceki hafta yaptığımız Marvel testinin ardından Onedio Test olarak DC ile karşınızdayız! Karakterinize en yakın 'Süper Kahraman' kim öğrenmek istemez misin? Hemen seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O zaman başlayalım! Diğerlerine nazaran hangi elementi kendine daha yakın buluyorsun?

2. Bir senaryoyla devam edelim.. Bir kavga gördün, ne yaparsın?

3. Peki başka bir senaryo da iş hayatından. İnsanların içinde patrondan fırça yedin diyelim. Ne yapardın?

4. Peki bir tane yemek seçmeni istesek?

5. Hangi iki kelime seni en iyi açıklar sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki diyelim biri seni yapmadığın bir şey ile suçluyor. Yanıtın nasıl olurdu?

7. Tanımadığın insanlara da cana yakınsın diyebilir miyiz?

8. Son sorumuz çok net: Ne için savaşmaya değer?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçine Dönük, Zeki, Güçlü: Batman!

Yalnız kovboy.. Sen eşitlik ve adaleti sağlamak için zekanı, yeteneklerini ve gücünü ortaya koyan bir halk kahramanısın. Aynı Batman gibi karşına çıkan engellerde uzun süredir biriktirdiğin tecrübelerini zekanla harmanlayıp en doğru kararları veriyorsun. Birkaç adım ilerisini düşünmekle kalmıyor alternatifleri de üretiyorsun. İnsanlara sahip olduklarınla değil, sadece kendin olarak yaklaşman seni samimi ve çekici yapıyor diyebiliriz. İçgüdülerin ve reflekslerin en büyük silahların!

Rahatına Düşkün, Zeki, Atik: Flash!

Sen puslu DC evreninin en eğlenceli, en geyik ve tabii ki en hızlı karakterisin. Sempatikliğin ve zeka kokan cümlelerin bir tarafa, sevdiklerine olan bağlılığın insanlarda hayranlık bırakıyor! Motivasyonun gereği yeni şeyler öğrenmeye ve bunu hayata aktarmaya çok istekli olman hiç bir zaman yerinde saymadığının kanıtı niteliğinde.

Çok Yönlü, Cesur, Alçak Gönüllü: Superman!

Saf ve Kusursuz seni tanımlayan 2 kelime olabilir. Aynı herkesin gökyüzünde seni gördüğünde hissettiği huzur gibi, seninle aynı ortamda olan sevgilin, arkadaşın kendini huzurlu hissediyor. İnsanlara yaydığın auran çok pozitif ve çok opak! Sahip olduklarına rağmen sahip olduğun adalet duygusu hakkaniyeti asla elden bırakmayacağını kanıtlar nitelikte. Sen bu dik duruşunu koruduğun sürece her zaman kazanan olacaksın!

Tam İsabet: Arrow!

Gelmiş geçmiş en iyi keskin nişancı, multi milyoner, karizmatik! Ciddi durumlarda Flash kadar olmasa da espri yeteneğini koruyan bir kahramansın. Denge senin herşeyin. Cümlelerinde, ok atışlarında, insanlara davranışlarında her zaman dengelisin. İnsanlardan ne çok beklentin var ne insanları çok beklentiye sokuyorsun. Yeri geldiğinde kafana buyruk oluşun her zaman büyük bir gücün.

Emsalsiz: Wonder Woman!

İnsanlar için melek gibi birşeysin! Sana bakan, seni örnek alan, sana özenen insanlar için büyük bir ilham kaynağısın. Bir de bunlar üstüne yeteneklerini ve zekanı koyduğunda insanların sana hayret etmemesi mümkün değil! Sorumluluklarını çok iyi bilen, yaptığı her hareketin başkalarına olan etkisini hesaplayan bir insansın ve bu seni emsalsiz yapıyor.

Deli mi Dahi mi?: Joker!

Herkes kahraman olmayı aynı perspektiften görecek diye birşey yok. Eğer olay önem verdiğin şeylerse ya da belki de hiç birşeye önem vermemek önem verdiğin şeyse bu seni kahraman yapmaz mı? Bal gibi de yapar. Sen anti kahramanların şâhısın. Zekan, karizman, ve belki de en önemlisi kurduğun cümleler ne kadar derin ve ne kadar dolu olduğunun kanıtı. En öndeki kurtarıcı olmayı istememek bir tercih değil mi? Herkes biraz deli değil midir zaten?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4324
1852
885
496
360
313
255
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KaRaBaSaN

Joker! Adamım benim "Sen benim güldüğüme bakma, ben sinirden gülüyorum." Joker

Şanslı Hane

bana batman

incredible HULK

amk DC de batman,joker ve flash den baska bisey yokki zaten:D.Superman çok sıradan ve sıkıcı bi karakter.