Görüş Bildir
Haberler
Sen Evini Hangi Tarzda Dekore Etmelisin?

etiket Sen Evini Hangi Tarzda Dekore Etmelisin?

cokiyiya
08.03.2016 - 19:16 Son Güncelleme: 04.04.2020 - 14:16

Kişilik özelliklerine göre, evini nasıl dekore etmek istediğini öğrenmek ister misin? 

Testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak ruhunu en iyi yansıttığını düşündüğün rengi söyle bize!

2. Peki, hangisi hayallerindeki eve daha çok benziyor?

3. Şimdi de bize, hangi hediyenin seni daha mutlu edeceğini söyle!

4. Peki, evinde 'olmazsa olmaz' dediğin eşyan hangisi?

5. Seni ve sevgilini(varsa) en iyi yansıtan sokak stili hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İstediğin bir filmin içinde yaşama fırsatın olsaydı eğer, bu hangi film olurdu?

7. Diyelim ki bir zaman makinası buldun ve çalışıyor! Hangi zamana doğru yolculuk yapardın?

8. Son olarak, aşağıdaki hangisi senin olsun isterdin?

Sen Evini Modern Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen Evini Modern Tarzda Dekore Etmelisin!

Çağdaş, sade ve özgür! İşte seni en iyi yansıtan kelimeler. Sen sadelikten hoşlanıyorsun. Ayrıca genç bir ruha sahipsin. İşte bütün bu özellerine göre anladık ki, sen evini modern bir tarzda dekore etmelisin! Evinde de sade ve modern kesimli eşyalar dışında, fazla da bir şey bulundurmamalısın. Çünkü gereksiz detaylara hayatının hiç bir alanında yer yok! Böylece daha rahat, kullanışlı ve dinamik yapına en uygun ortamı sağlamış olursun.

Sen Evini Retro Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen Evini Retro Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen oldukça mutlu, egzotik ve renklere aşık bir insansın. Rahatına düşkün, bol seyahat eden, ruhu olan eşyalara değer veren bir yapın var! İşte bütün bu özellerine göre anladık ki, sen evini retro tarzda dekore etmelisin. Böylece karakterin gibi rengarenk olan kumaşları rahatlıkla kullanabilir, vintage bir abajur ile modern bir tabloyu aydınlatabilir, bir sehpanın üzerinde eski daktilonu keyifle sergileyebilirsin. İşte ancak o zaman ruhuna uyum sağlayan bir evde yaşayabilirsin!

Sen Evini Minimal Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen Evini Minimal Tarzda Dekore Etmelisin!

Baştan söyleyelim sen sadelik ve doğallığı seven yaratıcı bir insansın. Abartı ise hayatta en nefret ettiğin şey. İşte bütün bu özellerine göre anladık ki, sen evini minimal tarzda dekore etmelisin. Böylece ferahlığın sembolü olan beyazı, şık ve deri koltuklarda kullanabilir, yaratıcılığın sayesinde az eşyayla işlevsel bir ortam oluşturabilirsin. Evini siyah ve beyazın dengesinde bu kadar modern bir hale ancak minimalist dokunuşlar ile getirebilirsin. Hadi yaratıcılığını konuştur!

Sen Evini Geleneksel Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen Evini Geleneksel Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen geleneklerine bağlı, geçmişle iç içe yaşamayı seven ve detaylara aşık birisin. İşte bütün bu özellerine göre anladık ki, sen evini geleneksel tarzda dekore etmelisin. Çünkü klasiğin her zaman şık olduğuna inanıyorsun. Evinin her köşesinde işçiliğiyle ön plana çıkacak mobilyaları, heykel detayları ve özel işlenmiş halıları mükemmel bir uyum içinde kullanabilirsin. Çoğu insan bu tarz bir dekorasyona cesaret edemez, fakat sen tarzını en şık haliyle paylaşmayı seven biri olarak bunun hakkından layıkıyla gelebilirsin!

Sen Evini Rustik Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen Evini Rustik Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen keyfine düşkün, rahatlığa ve doğallığa oldukça önem veren birisin. Doğada var olanı tüketmeyip, onu bambaşka bir formda yeniden hayata kazandıran bir insansın. İşte bütün bu özellerine göre anladık ki, sen evini rustik tarzda dekore etmelisin. Canlı ve rengarenk çiçekler, örgü battaniyeler, ahşap kasalar, keten kumaşlar ve sepetler senin evinin olmazsa olmazları. Toprak tonların ve naturel renklerin hakim olduğu bu dekorasyon tarzını, ancak senin gibi geri dönüşüme önem veren ve doğayı evinde yaşamak isteyen birisi uygulayabilir!

Sen Evini Maksimalist Tarzda Dekore Etmelisin!

Sen Evini Maksimalist Tarzda Dekore Etmelisin!

Baştan şunu söyleyelim ki, sen sadelikten uzak duran, hareketli ve renkli bir karaktersin. Eh birazcık da gösterişi sevmiyor değilsin tabi! Bütün bu özellerinden çıkardık ki, sen evini maksimalist tarzda dekore etmelisin. Çünkü hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorsun. Peki, evin neden bundan nasibini almasın ki? Abartılı ve büyük mobilyalar, renkli ve bol desenli aksesuarlar senin evinin vazgeçilmezleri olacaklar. Kontrastın gücünden yararlanarak evini dekore etmek, senin renkli kişiliğinle inanılmaz uyum sağlayacak! Karmaşıklığın içindeki düzen, yani maksimalist dekorasyon bu durumda senin için biçilmiş kaftan!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2500
1052
283
213
85
57
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seda özgül

ama para yokkkkiii

Piloo

Sen Evini Modern Tarzda Dekore Etmelisin! YEAAP :)

meryem nisa çapan

Sen Evini Modern Tarzda Dekore Etmelisin! Sen Evini Modern Tarzda Dekore Etmelisin! Çağdaş, sade ve özgür! İşte seni en iyi yansıtan kelimeler. Sen sadelik... Devamını Gör