Görüş Bildir
Haberler
Sen Ayakkabılardan Ne Kadar Anlıyorsun: Bu Siyah Topuklulardan En Pahalısı Hangisi?

etiket Sen Ayakkabılardan Ne Kadar Anlıyorsun: Bu Siyah Topuklulardan En Pahalısı Hangisi?

Yung Boş Ada
25.07.2016 - 15:43

Topuklu ayakkabılar vazgeçilmezim diyorsan bu test tam sana göre! Bakalım topuklu ayakkabılardan gerçekten ne kadar anlıyorsun? Kaliteyi görür görmez tanıyabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayakkabılarımız bunlar!

Tebrikler!

Tebrikler!

Vay bee! Tebrik ederiz! Gerçekten de kaliteyi bakar bakmaz anlıyormuşsun. Evet, bu ayakkabılar arasında en pahalı olanı buydu! Fiyatı ise şöyle: Bu Valentino ayakkabının fiyatı tam olarak 5,250.00 TL!

Çok yaklaştın!

Çok yaklaştın!

Ah bee, gerçekten çok yaklaşmıştın! Çünkü bu ayakkabı listemizin en pahalı ikinci ayakkabısı! Fiyatı ise şöyle: Bu Givenchy ayakkabının fiyatı tam olarak 3,525.00 TL! Şimdi birinciyi bulmak için tekrar denesene!

Ah bee!

Ah bee!

Gerçekten üzüldük şu an yaa, çünkü listemizdeki en pahalı üçüncü ayakkabıyı buldun ama birinciyi bulamadın! Biz yine de sana bu ayakkabının fiyatını söyleyelim: Bu Valentino ayakkabının fiyatı tam olarak 3,375.00 TL! Hadi şimdi tekrar dene ve en pahalısını bul!

Olmadı!

Olmadı!

Olmadı amaa, üzgünüz en pahalı ayakkabıyı bulamadın! Merak ediyorsan yine de fiyatını söyleyelim: Bu Dsquared2 ayakkabının fiyatı tam olarak 3,225.00 TL! En pahalıyı bulmak için şimdi tekrar denesene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Üzgünüz ama bulamadın! En pahalı ayakkabı bu değildi. Yine de fiyatını hemen söyleyelim sana: Bu Giuseppe Zanotti ayakkabının fiyatı tam olarak 3,175.00 TL! Şimdi en pahalısını bulmak için tekrar denemek istemez misin?

Hayır!

Hayır!

Hayır, maalesef en pahalı ayakkabı bu değil! Fiyatını öğrenmek istiyorsan hemen söyleyelim: Bu Dolce&Gabbana ayakkabının fiyatı tam olarak 3,045.00 TL! En pahalı ayakkabıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Maalesef en pahalı ayakkabı bu değil! Biz de şu an bulmuş olmanı isterdik ama bulamadın işte! Ama yine de fiyatını hemen söyleyelim: Bu Charlotte Olympia ayakkabının fiyatı tam olarak 2,625.00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Maalesef!

Maalesef!

Üzgünüz ama bulamadın! En pahalı ayakkabı bu değildi! Fiyatı mı? Hemen söyleyelim: Bu Brian Atwood ayakkabının fiyatı tam olarak 2,425.00 TL! En pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Maalesef güzel dostumuz, tekrar denemek zorundasın! Çünkü en pahalı ayakkabıyı bulamadın! Ama yine de tebrik edelim çünkü aralarından en ucuz olanını buldun! Fiyatı ne kadar mı? Bu Sergio Rossi ayakkabının fiyatı tam olarak 1,775.00 TL! Şimdi tekrar deneyip en pahalısını bulmalısın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
439
208
138
93
74
56
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isimsiz soyisimsiz

"En çirkin görüneni hangisiyse en pahalısı o'dur" mantığı ile buldum.

Asya

Başlarım böyle işe ya aynısı bit pazarında 10TL

şeyşey

o değilde ayakkabıların fiyatına bak tamam bende güzel ayakkabı almayı severim amma sonuç olarak bi ayakkabıya milyon dolarlar veren zenginden çok maldır