Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Kaç Kilo Vermelisin?!

etiket Sen Aslında Kaç Kilo Vermelisin?!

Ayşe Korkmaz
10.02.2016 - 18:31

Yaza sanki çok uzun bir zaman kalmış gibi geliyor değil mi? Ama hayalini kurduğumuz o vücut için şimdiden hazırlık yapmaya başlamalıyız. Bir diyetin ya da sporun ilk kuralı kilo hedefi koymaktır, hedefini belirlemek adına sana yardımcı olmaya geldik! Hadi testi çöz ve ne kadar kilo vermen gerektiğini öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Söyle bakalım senin en kral sofran hangisi?

3. Peki en tatlı sabahlar neyle başlar?

4. Deliler gibi diyet yapıyor olsan da hangisine asla karşı koyamazsın peki?

5. Şimdi de biraz hareket... Ne sıklıkla spor yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi sporları yapmaktan hoşlanıyorsun?

7. Belki kendinden bile sakındığın bir sorunun cevabını istiyoruz şimdi. Diyet yaparken ya da yediklerine dikkat etmeye başladığın dönemlerde hiç kaçamak yapıyor musun?

8. Haftasonu seni nasıl buluruz peki?

9. Biliyoruz ki önemli olan senin ne hissettiğin, o yüzden söyle bakalım aynaya baktığın zaman kendini iyi hissediyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Meşaleleri Yakın Sixpackler Yakın!

Görüyoruz ki sen sağlıklı yaşamaya kendini adamışsın, sadece yeme düzenini değil, sporunu da eksik etmemişsin hayatından. Şimdi tabii kıştı, soğuktu derken yemek yemeyi biraz kaçırmış olabilirsin ama 1-2 kg fazlalık senin yakamayacağın bir şey kesinlikle değil. Şimdiden şekillenen kaslarının tadını çıkar ve yaza doğru nasıl olacağının hayallerini kur. Seni tebrik ederiz, vücuduna bu kadar iyi baktığın için! Ders olarak okutulması gereken bir vücuda sahip olman dileğiyle...

Şimdi Sakin Ol ve O 5 Kiloyu Sessizce Yere Bırak!

Senin de bildiğin gibi diyet biraz asabiyet yapar, gerer adamı. Sen de bununla baş etmeye çalışacaksın ya da çalışıyorsun belli ki. Bize sorarsan iyi bir motivasyonun var, sadece sağlıklı yaşamayı biraz daha yaşam biçimin haline getirmelisin çünkü bir erkek metabolizması için 5 kilo bir şeycik değil, sadece sabırlı olmalısın. Gizli kaçamaklarını da bir kenara bırak. Bir tane dürümden bir şey olmaz deme, olur! Sporu da daha sistemli bi hale getirebilirsin çünkü bizce vücudun hazır. Hazır kendinden bu kadar eminken sakın peşini bırakma!

Varsa Bi' 10 Kilonu Alırız!

Bu beslenme düzeniyle kendine yazık ediyorsun, sevenlerin olarak seni uyarmak istedik. ''Ben yiyorum yiyorum, almıyorum, size ne?'' dersen de bak bunun ilerile kloesterolü var, kalbi var, damarı var.. Biz gene de uyarmış olalım! Yaklaşık bir 10 kilo fazlan var gibi duruyor, bunun için sıkı diyetin yanına güzel bir de spor programı ekle kendine. Hüzünlü hüzünlü bakma ekrana, bu ikisi olmadan çok zor malesef, verilmiyor lanet olası kilolar. Hemen kendine güzel bir rota çiz, kilo vermeye başladıkça kendini daha iyi ve sağlıklı hissedeceksin!

Baş Döndüren Dümdüz Karınlar!

Kışın nasılsa kalın giyiniyorum, bol şeyler belli etmiyor diyip biraz salmışız belli ki ama yavaş yavaş kendine geliyorsun. Bir kere ne yemen gerektiğini çok iyi biliyorsun sen, iraden çok güçlü. Kafaya o bikiniye girmeyi takmışsın, helal olsun! Bu gidişle zaten üzerinde mükemmel duracağına eminiz. Sporu aksatmasan yeter, ne yemen gerektiği konusunda biz sana ders vermeyelim hiç, belki senin bize söyleyeceğin gizli sırların vardır :) Hadi hiç durmak yok, sen bu vücudu sonuna kadar hak ediyorsun!

Bu Testle Tam 8 Kilodan Kurtul!

Çok haklısın yemek yemek harika bir şey, sevdiğin yemeklerle dolu bir masadan daha tatmin edici bir şey yok. Zaten olay güzel görünmek falan da değil, önemli olan iç güzellik ama ya sağlığın? Hiçbir şey ondan önemli değil! Bu yüzden acilen aburcuburu bırakman gerek. Ayrıca sana diyet yap derken, yok efendim kibrit çöpü büyüklüğünden, yarım dilim ekmeklerden bahseden de yok, sen sadece yediğin şeyleri daha az yemeye bak :) Spor da şart tabii, kilo verirken pörsümek istemezsin, ayrıca metabolizmanı da hızlandırır, unutma. Hadi artık harekete geç!

3 De Yetmez 5 Kilo!

İdeal görüntüne ulaşabilmen için senin 5 kilo vermen yeterli! Çok bi fazlalığın yok yani. Sen kilo vermek konusunda yeterince bilinçlisin zaten ama kilo almaya da oldukça müsaitsin, bu yüzden sürekli tetikte olmalı ve kendine dikkat etmelisin. Zaman zaman iraden kırılabilir ama önce o kerevizi bi yiyeceksin! Hiçbir şey kolay elde edilmiyor, sağlıklı ve güzel bir vücut da öyle. İlk 5 günü atlattın mı gerisi gelecek bize güven, senin kararlılığın bunu başaracak! Sporunu da aksatmıyorsun değil mi? Aksatmazsın aksatmazsın sen... O olmadan istersen 15 kilo ver, gene de şekillenmez o vücut. O yüzden hazır vücudun buna müsaitken yolundan dönme :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5196
1781
1318
1070
856
582
579
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zehra

o değilde yiyip yiyip kilo almayan insanlardan nefret ediyorumm

Mavi Kedi

Teşekkür ederim, ama ben seni seviyorum :P

Deniz Soylu

ulan bu amk zayıflarda “bin 8 kili virirsim yik ilirim” gibi yorumlar yapıp dellenfiriyorlar insanı yaww zayıf olmaktan ego kasılır mı amk bi sakin olun rüzg... Devamını Gör

Azra Kılınç

8 kilo ver diyor ama benim 40 kilo vermem gerek ki normal kiloma ulaşayım -_-