Görüş Bildir
Haberler
Şehrin Stresini, Nasıl Pozitif Enerjiye Çevireceğini Söylüyoruz!

Şehrin Stresini, Nasıl Pozitif Enerjiye Çevireceğini Söylüyoruz!

adidas
31.08.2018 - 18:46

Şehirde yaşamak çok güzel; ama bir o kadar da stresli. Peki o caanım şehrinde ayakta kalabilmek için neler yapmalısın? Cevabı testte...

1. Hadi başlayalım. Bu şehrin en çok nesinden sıkıldın?

2. Peki şehirde yaşamanın en hoşuna giden yanı nedir?

3. Yalnız başına vakit geçirmek istediğinde şehirde ne yaparsın?

4. Şehrin neresinde oturuyorsun?

5. Şimdi değişik bir soru geliyor. Şu GIF'in sana şehir hayatı hakkında düşündürttükleri nedir?

6. Güzel... O zaman şu soru: Tatile gittiğinde şehrini aşağı yukarı kaç günde özlersin?

7. Sona geliyoruz... Şehir hayatını bir koşuya benzetecek olsan, sana göre hangi mesafe daha benzer olurdu?

8. Son soru: Şehirdeki ne ya da kim olmasaydı, o şehirde yaşamayı düşünmezdin?

Dışarı Çık, Sokak Harika!

Dışarı Çık, Sokak Harika!

Güzel dostumuz verdiğin cevaplara göre eve birazdan biraz fazla tıkıldığını düşünüyoruz. Ev de iyidir hoştur da sokak bir başka. Sokak kültürdür; yemesi, içmesi, akşamı, sabahı hep bir farklıdır. Sokak durmaz, sürekli yaşar. Sokağın bu enerjisi, bu heyecanı sana bir hayli iyi gelecektir, bize güven! Bir de hazır sokağa çıkmışken koşuya mı başlasan diyoruz. Bizce bir koşmaya başlasan, koşuya tutulacaksın. Hatta önerilerimizi birleştirelim hadi: Sokağın heyecanı, kültürü ve enerjisi senin koşu tutkunla birleştiğine ne stresin kalacak, ne iç sıkıntın. Yenileneceksin, tazeleneceksin. Geriye doğru ayakkabıyı seçmek kalıyor. Sokağın heyacanını en iyi anlayan ayakkabı da: adidas Pureboost Go!

Sokağın heyecanını ve enerjisini, koşuna yansıt…

Acilen Yön Değiştir: Değiş, Dönüş, Evrimleş!

Acilen Yön Değiştir: Değiş, Dönüş, Evrimleş!

Şimdi çok yüksekten bakıp evini değiştir, işini değiştir gibi şeyler söylemek istemiyoruz. Ama hayatında bir değişmesi gerektiği su götürmez bir gerçek. Bu; iş, mekan, çevre, ilişki değiştirmek gibi radikal şeyler de olabilir; stil, kilo vermek gibi görece daha basit şeyler de olabilir… Bunun kararı pek tabii ki sende. Zaten burayı okurken kafanda netleşen bir şey mutlaka olmuştur. Kısaca diyoruz ki bu şehir hayatta kalmak istiyorsan değişmelisin. Yoksa bu stress sana fazla gelir sayın arkadaşımız. Bir de mutlaka koşuya başlamalısın. Koşu, senin bu değişim sürecine çok yardımcı olacak. Ama burada önemli bir nokta var, koşarken yön değiştirmelere dikkat etmen lazım, sokak, şehir koşusu biraz öyledir; tıpkı hayatındaki yön değiştirmeler gibi. Hayatındaki değişimlerindeki dostunun, sırdaşının seçimi sende. Ama sokak koşusundaki yön değiştirmelerindeki asistanı biz sana söyleyelim: adidas Pureboost Go!

adidas Pureboost Go yön değiştirmek için tasarlandı…

Fazlalıkları At, Dengeni Tuttur!

Fazlalıkları At, Dengeni Tuttur!

Güzel dostumuz bu çılgın kalabalık sana biraz fazla gelmiş şüphesiz. O koşuşturmaca seni bir hayli yormuş. Bu da senin gibi dengesinden güç alan birisini çok yıpratmış çook. Dengeyi bulmanın en iyi yolu fazlalıkları atmaktır. Hayatında ne fazlaysa onu et deriz. Mesela bir insan olabilir bu, kilo olabilir, çok fazla iş olabilir, aşırı doz eğlence olabilir. Olabilir de olabilir yani… Kısaca tespit belli dengeyi bulmak, bulabilmek. Bir de mutlaka koşuya başlamalısın. Koşu, senin bu dengeyi bulmanda en büyük yardımcın olacak. Biliyorsun fazlalıklar bizi dengesizleştirir demiştik ;) Ancak hem koşarken hem de hayatındaki dengeyi bulmaya çalışırken şehrin engebelerine dikkat etmelisin, şehir biraz zordur çünkü. Hayatındaki engebelerde güçlü sezgilerin yardımcı olacaktır. Ama koşarken o engebeleri dengelemende yardımcı olacak ayakkabıyı biz söyleyelim: adidas Pureboost Go!

adidas Pureboost Go’nun genişletilmiş ön taban alanı ile daha iyi denge…