Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Elbiselere Göre Dişil Enerjin Yüksek mi Düşük mü?

Seçtiğin Elbiselere Göre Dişil Enerjin Yüksek mi Düşük mü?

Seçtiğin elbiselere göre dişil enerjin yüksek mi düşük mü?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin dişil enerjin biraz düşük!

Evet senin dişil enerjin düşük. Her zaman hayatta tek başına mücadele etmişsin. Hayatında şımaracağın hiç kimse yok. Güçlü bir karaktersin. Gerekirse ilk adımı da atabilirsin. Senin için hayat senin kararlarından ibarettir. Bu nedenle birinin fikirlerine göre hareket etmek pek sana uygun bir şey değil. Kolay karar verebilen ve adımlarını da pek düşünmeden atan birisin. Bir problemin olduğunda başkalarına çok fazla bahsetmezsin. Hayatta hep tek başına olduğuna inandığın ve bir gün herkesin gidebilme ihtimali olduğunu bildiğin için mücadele yeteneğini hep geliştirmişsin. Çok zor bir durumun içinde olsan da kendi çabaların ile o durumdan kurtulmayı tercih ediyorsun. Senin dişil enerjin düşük çünkü kimseye ihtiyacın yok. Kolay kolay kırılmaz ve incinmezsin. Kırılacağını fark ettiğin an önce hamleyi sen yaparsın. İnsanların duygularını pek önemsemez ve aslında bunu anlamazsın. Kendi duygularını ise göstermek yerine kendi içinde saklarsın. Kendini korumak için bir karakter yaratmışsın.

Senin dişil enerjin yüksek!

Senin dişil enerjin yüksek. Evet sen genel olarak kırılgan ve hassas birisin. Hayatında hep birine ihtiyaç duyuyorsun. Senin yanında olacak, sana destek olacak birine... Senin için hayat zor ve karmaşık. Bu nedenle biri sana hep yol göstermeli. En zor anında yanında olmalı, elini tutmalı ve seni ayağa kaldırmalı. Sen tek başına olmaktan ve yalnızlıktan nefret eden birisin. Senin hayatın hep kolay olmalı. Bu düzeni ve kolaylığı ise etrafındaki insanlar sağlamalı. Mücadele yeteneğin düşük. Çabuk pes edebilir ve her şeyi bir anda bırakabilirsin. Bir zorluk veya sana göre yanlış giden bir şey gördüğünde bunu düzeltmek ve doğru olana çevirmek için çabalamazsın. Sen hayatı olduğu gibi kabul eden ve fazla kurcalamayan birisin. Çünkü karıştırdığın yerlerde seni üzen ve yoran şeyler olabilir. Duygularını içinde tutmaz bunları dışarı yansıtmayı seçersin. Aşık olduğunda da herkes bilmeli, ayrıldığında da... Özgürlüğüne düşkünsün. Hem kendini hem de hayatındaki insanları olduğu gibi kabul ediyorsun. Senin dişil enerjin çok yüksek.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
147
102
33
22
20
18
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Ataş

O elbiselerin hepsi dişil, bazıları sadece biraz daha sevimli. Siz hiç eril enerjisi yüksek bir kadının o elbiselerden birini giydiğini gördünüz mü 👍

Yaoi Seven Cocuk

Elbiselerin cogunu begenmedim ya cok garip bazilati guzel sadece

ömer

Senin dişil enerjin yüksek! Hayırlısı be gülüm 😌😌