Görüş Bildir
Haberler
Seçime Kan Bulaştı: İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz Öldürüldü!

Seçime Kan Bulaştı: İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz Öldürüldü!

Batuhan
24.06.2018 - 17:10 Son Güncelleme: 24.06.2018 - 18:45

Erzurum'un  Karaçoban ilçesinde, aralarında kan davası bulunan iki ailenin fertleri, oy kullanmak üzere gittikleri okulun bahçesinde karşılaşınca birbirlerine girdi. Çıkan silahlı çatışmada, İYİ Parti Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz ile 1 vatandaş daha öldü, 3 kişi yaralandı.

Yeniçağ’ın haberine göre, İYİ Parti Erzurum Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz, Kopal Mahallesi’nde yer alan İMKB Ortaokulu’nda oy kullanma sırasında çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybetti. İYİ Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Dumlu, olayı doğrulayarak Durmaz’ın naaşının şu anda hastaneye getirilmekte olduğunu belirtti.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı da sosyal medya hesabından olayı doğruladı.

İYİ Parti genel başkan yardımcı Ümit Özdağ da Durmaz'ın öldürüldüğünü sosyal medya hesabından duyurdu

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, olayın iki aile arasındaki husumetten çıktığını açıkladı

İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu: "Ölü sayısı şu an 2"

İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu: "Ölü sayısı şu an 2"

DHA'da yer alan habere göre, olayla ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu, 'İlçe başkanımız ile karşı taraf husumetli. Oy kullanma sırasında okul önünde karşı karşıya geliyorlar. Çatışma başlıyor. Karşı taraftan da ölen var bizim ilçe başkanımız da rahmetli oluyor. Şu an ölü sayısı 2. İlçe başkanının cenazesi otopsi için Erzurum'a getirildi. İki aile de büyük aileler, aşiret. İlçede geniş güvenlik önlemi var. 4 yıl önce karşı taraf ilçe başkanının babasını vurup, rahmetli etmiş. Ondan dolayı husumet var. Bu husumetten dolayı devlet bunları başka bir tarafa yerleştiriyor. Oy için bunlar tekrar bir araya gelmiş. Çatışma çıkıyor. Başkanımız 50 yaşlarında evli, çocukları var' diye konuştu.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tıntın

Bu nasıl bir bölünme, kin ve nefrettir? Kendinize ait hiç bir fikriniz mi yok? Vicdanınız nerede?

Asm Sarıaltın

Birileri 16 yıldır sağa sola beton dökeceğine, yollar, köprüler yaptıracağına, fabrikalar satacağına doğuya eğitim ve medeniyet götürseydi keşke de ülkede ha... Devamını Gör

Lucinda Kane

Kan davası bugünü mü vurdu? Adamın İyi Parti ilçe başkanını öldürmesi de cabası. Yemeyin bizi!