Görüş Bildir
Haberler
Şaşırmaya Hazır Olun! Efsane Dizi 'Ferhunde Hanımlar' Sayesinde Bugünlere Gelmiş 14 Ünlü Oyuncu

Şaşırmaya Hazır Olun! Efsane Dizi 'Ferhunde Hanımlar' Sayesinde Bugünlere Gelmiş 14 Ünlü Oyuncu

1993 yılında Ankara'da çekimleri yapılan günlük dizi 'Ferhunde Hanımlar' en uzun soluklu diziler arasındaki yerini hala koruyor. Hafta içi her gün yayınlanan dizi ile hayatımıza birçok oyuncu girdi. O dizi sayesinde kariyer basamaklarını adeta koşarak geçen isimleri hatırlamaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Songül Öden

1. Songül Öden

Genç kızlık dönemini Ankara'da geçiren Songül Öden 1999 yılında küçük bir rolle yer aldığı dizi sayesinde Gümüş ve Umutsuz Ev Kadınları gibi bir çok dizide rol alma şansı yakaladı.

2. Melek Baykal

2. Melek Baykal

Ferhunde Hanımlar dizisinde fark edilmeye başlayınca aldığı teklif nedeniyle diziden ayrılan oyuncu sonrasında Melek Apartmanı, Akasya Durağı, Deli Yürek ve Cennet Mahallesi gibi dizilerle kariyerini zirveye taşıdı.

3. Yurdaer Okur

3. Yurdaer Okur

Son dönemde Yeter dizisindeki rolü ile konuşulan Yurdaer Okur da tıpkı Songül Öden gibi 1999 yılında Ferhunde Hanımlar dizisinde televizyona 'merhaba' dedi sonrasında Dadı, Tatlı Hayat ve Karadayı gibi bir çok dizinin kapıları sonuna kadar açıldı.

4. Tamer Karadağlı

4. Tamer Karadağlı

1993 yılında Selçuk karakterine hayat veren Tamer Karadağlı dizi sayesinde sektöre giriş hızlı giriş yaptı. Çocuklar Duymasın, Karamel ve Avrupa Yakası gibi birçok dizide rol alarak tanınmış oyuncular arasına girdi.

5. Hülya Gülşen Irmak

5. Hülya Gülşen Irmak

Ferhunde Hanımlar'ın ilk oyuncu kadrosunda yer alan Hülya Gülşen Irmak, dizi sonrası Keşanlı Ali ve Asla Vazgeçmem dizilerinde oldukça ses getiren rollerde başarısını ikiye katladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güven Hokna

6. Güven Hokna

Ferhunde Hanımlar'dan ayrılır ayrılmaz İkinci Bahar isimli dizi ile kariyerine devam eden oyuncu Zerda, Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü dahil olmak üzere birçok dizi ile zirveye emin adımlarla yürüdü.

7. Ayşe Nil Şamlıoğlu

7. Ayşe Nil Şamlıoğlu

Ferhunde Hanımlar dizisi onunda sinema sektörü için başlangıç noktası oldu. Avrupa Yakası, Kocamın Ailesi ve Tatlı İntikam dizilerindeki başarısı ile adından daima söz ettirdi.

8. Hatice Arslan

8. Hatice Arslan

Kariyeri uzun yıllar rol aldığı Ferhunde Hanımlar dizisi ile başladı. Dizi biter bitmez En Son Babalar Duyar, Kınalı Kar ve Lale Devri gibi dizilerde rol alarak altın çağını yaşadı.

9. Volkan Ünal

9. Volkan Ünal

Volkan Ünal, Ferhunde Hanımlar dizisindeki rolü sonrası Çiçek Taksi,  Adanalı ve Kurtlar Vadisi gibi birçok dizi ile televizyon yolculuğuna devam etti.

10. Özge Özder

10. Özge Özder

Onunda yolu diğer meslektaşları gibi Ferhunde Hanımlar dizisinden geçti. 1999 yılında rol aldığı dizi sayesinde Son Bahar Kadınları, Haziran Gecesi ve Kehribar gibi dizilerle en çok aranan oyuncular arasına girmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İnci Türkay

11. İnci Türkay

Ferhunde Hanımlar dizisinin ilk sezonun da çocuk bakıcısı rolünde izlediğimiz İnci Türkay, 2 Oda 1 Sinan, Sihirli Annem ve Cuma'ya Kalsa gibi bir çok dizi ile ekrandaki yerini sağlamlaştırdı.

12. Sinan Albayrak

12. Sinan Albayrak

Ferhunde Hanımlar onun için adeta basamak oldu. Kara Melek, Kurtlar Vadisi, Leyla İle Mecnun ve O Hayat Benim dahil olmak üzere reyting rekorları kıran dizilerle oda zirveye kadar çıktı.

13. Hüseyin Avni Danyal

13. Hüseyin Avni Danyal

Ferhunde Hanımlar ile başlayan dizi kariyeri Pembe Patikler, Aşka Sürgün, Kurtlar Vadisi ve Öyle Bir Geçer Zamanki gibi büyük ses getiren işlerle tahmin edemeyeceği başarılara ulaştı.

14. Şahap Sayılgan

14. Şahap Sayılgan

Ferhunde Hanımlar ile sektöre giriş yapan oyuncu Sihirli Annem , Oyun Bitti ve Unutma Beni isimli dizilerde rol alarak tanınan isimler arasına girdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
96
49
39
15
15
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Remzi Çalışkan

bunu neden okudum ne şimdi bana ne mk

onuryavuztekin

bugün janjanlı kanalların dizi oyuncularının birçoğu ankara tiyatrosu oyuncularıdır.ama sorsan kimse bilmez umursamaz hatta kendileri bile inkar ederler. ist... Devamını Gör

kronik blue

sinan albayrak ve yurdaer okur çok karizmatik yaa