Görüş Bildir
Haberler
Saran'dan F.Bahçe ile Dev Anlaşma!

Saran'dan F.Bahçe ile Dev Anlaşma!

Batuhan
28.07.2014 - 11:04

Saran'dan F.Bahçe ile Dev Anlaşma!

Fenerbahçe'ye alacağının 3 milyon TL'sini bağışlayan Saran, kalan 13 milyon lira için 5 yıllığına Saracoğlu'nun kale arkası ve röportaj panosunun markalamasını kiraladı.

Hürriyet'in haberine göre; Sarı lacivertli kulübe alacağının 3 milyon TL’sini bağışlayan Saran, kalan 13 milyon lira için 5 yıllığına Saracoğlu’nun kale arkası ve röportaj panosunun markalamasını kiraladı. Saran Kadıköy’deki 4 büyük locadan birini de aldı.

Ve Fenerbahçe Kulübü ile Sadettin Saran arasında yıllardır süren gerilim sona erdi... Karşılıklı adımlar atılmasıyla tarihi bir reklam anlaşmasına imza atıldı.

Bilindiği gibi Sadetin Saran Fenerbahçe yönetimi tarafından kulüpten ihraç edilmiş. Saran bu karara karşı dava açmış ve mahkemeyi kazanarak kulübe geri dönmüştü. Yargıtay’ın onadığı bu karar sonrası tarihi bir karar daha alındı. F.Bahçe Kulübü ile Sadettin Saran arasında 16 milyon liralık bir reklam anlaşmasına imza atıldı.

Saran, kulüpten alacağı olan 16 milyon liranın 3 milyon lirasını F.Bahçe’ye bağışladı. Geri kalan 13 milyon lira için de sarı lacivertli kulüple reklam anlaşması yaptı.

İşte o 5 yıllık reklam ve sponsorluk anlaşmasının ayrıntıları...

KAP’A BİLDİRİLMEDİ

Reklam ve sponsorluk anlaşmaları Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kale arkası ve röportaj panolarının bulunduğu bölümün markalamalarını içeriyor.

Bunun dışında Saran, sarı lacivertli kulüpten tahvil de satın aldı. Bir de Aziz Yıldırım’ın da onayıyla Şükrü Saracoğlu’ndaki 4 büyük locadan birinin sahibi oldu. Bu bölümde Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un da locaları var, bilindiği gibi Sadettin Saran’ın daha önceki normal locası kulüpten ihraç edildiği için geri alınmıştı.

Bu arada Fenerbahçe’nin dernek üzerinden yaptığı anlaşmayı KAP’a bildirmemesinin nedeni 8.8 milyon Euro’luk rakamın altındaki anlaşmaların KAP’a bildirme zorunluluğunun bulunmaması olduğu öğrenildi.

IŞIK YAKMIŞTI

Aziz Yıldırım olağan kongre öncesi yaptığı açıklamada, kulübe dönmek isteyenlere itiraz etmeyeceklerini dile getirerek bir anlamda Sadettin Saran’a yeşil ışık yakmıştı.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17893...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0