Görüş Bildir
Haberler
Sana Ne Cevabı Almamak İçin Bir Erkeğe Sormamanız Gereken 15 Soru

etiket Sana Ne Cevabı Almamak İçin Bir Erkeğe Sormamanız Gereken 15 Soru

theolonius
05.05.2016 - 22:23

Erkekler kendilerine genel olarak soru sorulmasından pek hoşlanmaz, cevap vermeyi sevmez. Bu yüzden tüm soruları bu kategoriye sokabiliriz. Ama biz içlerinden 15 tanesini seçtik. Genel olarak erkeği yalan söylemeye teşvik eden bu sorulara hep beraber bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sorması ayıp ama maaşın ne kadar?

Gerçekten ayıp hem de çok. Bir kadına yaşının sorulmamasıyla aynı derecede önemlidir. Eskilerden beri bilinir ki erkeğe maaşı sorulmaz.

2. Saçlarını ne zaman kestiriyorsun?

Bu soru genelde bir aile büyüğünden ve özellikle de babadan gelir. Babalar uzun saçı sevmez. Sen de heves edip uzatmışsındır saçlarını. Cevap da veremezsin. Ya inat edip uzatmaya devam edersin ya da el mahkum kestirirsin. Bu soruya eş değer bir de 'saçların mı dökülüyor senin?' vardır. O da erkeği buhrana sokar.

3. Sarhoş musun?

3. Sarhoş musun?

Bunun cevabı asladır. Bir erkek asla sarhoş olmaz olsa bile olmamıştır o, kabl etmez. Hatta ona kalsa bir oturuşta 70'lik devirir. Ama genelde gece sonunda devrilen kendi olur.

4. Öndeki arabaya dikkat etmiyor musun?

Araba sürmek gayet dikkat gerektiren ve çok stresli bir iş. Zaten araba sürerken stres yüklü olan bir erkeğe kendisinin dışında gelişen bir durumda bu soruyu sorarsanız çok sinirlenecektir. Trafikte erkeği kendi haline bırakmak en güzel. Bırakın kendi halinde sürsün arabasını.

5. Kaç sene oldu artık mezun olmuyor musun?

Olamıyorum işte olamıyorum. Yaşıtlarım okulu bitirdi iş güç sahibi oldu ama benim bitmiyor. Ama sor bakalım neden bitmiyor. Benim kafamda aynı zamanda başka iş fikirleri de var onları düşünüyorum. Yoksa ders çalışmamamla falan bir alakası yok yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Okul bitti, askerliği de yedin evlilik ne zaman?

Bu soru kadar bunaltıcısı az bulunur. Bu soru sanki teyze , hala, nine sorusu gibi gelse de herkes tarafından sorulacaktır emin ol. Genelde gülerek geçiştirilir ama içeride fırtınalar kopartır.

7. Hiç aşık oldun mu?

Bu soru yeni kız arkadaştan geliyorsa cevap düşünüp verilmelidir. Evet desen bir türlü hayır desen bir türlüdür. Ama herkes bunun cevabının evet olduğunu bilir. Hayatında hiç aşık aşık olmayan insan mı olur yani ?

8. Bana kendini anlatır mısın?

Sana, beni anlatamam isyan edersin deyip muhabbet daha iğrenç bir hale sokulabilir ama bu soruya saçmalamaktan başka bir cevap verilemez muhtemelen. Erkek kendini anlatmaktan, kendinden bahsetmekten hoşlanmaz. Doğal olarak da böyle bir soru hoş karşılanmaz.

9. Yaşıyor musun?

Merak etmişsin anladık, özlemişsin belki de ama bu böyle mi sorulur yani. Ne desin şimdi erkek ne dese suçlu olur kesin. “Evet, yaşıyorum” deyip geçiştirse suç mu şimdi?

10. Beni neden seviyorsun? / Beni ne kadar seviyorsun?

Bu sorular aynı familyanın üyeleridir. Sevmenin bir nedeninin olduğu bugüne kadar görülmemiştir. İnsan genelde nedensiz sever. Sevmek yani bu neden mi aranır bunda? Bunun miktarını ölçmeye çalışmak da en az nedenini sormak kadar saçmadır. Cevap versen muhakkak yetersiz gelir, fazla bir şey söylesen abartmış olursun iki ucu boklu değnek yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir problem mi var ?

Bu soru tam durup dururken sorulacak cinstendir. Cevabı da bu yüzden atarlı olur. 'Ne problemi olacak ya?' denmesi muhtemeldir. Ama tatlı tatlı 'hiçbir sorun yok canım. niye problem olsun?' cevabı veren bir erkek varsa onu kaçırmayın.

12. Sence ben güzel miyim? / Ben mi güzelim o mu?

Şimdi bu soruya hayır denmez. Bunu her aklı başında erkek bilir. Kabul de etmek gerekir, bu soruya hangi cevabı verirseniz verin, yanlış cevap olacaktır. En iyisi bu tarz saçma soruları sormaktan vazgeçin! Sevgiliniz sizi ne olursa olsun güzel buluyordur ve bulacaktır.

13. Yanında kim var?

Kim olacak ya liseden arkadaşlarla beraberiz. Ahmet, Yusuf, Hakan ve Caner var işte. Ne diyelim şimdi? Darlandırma sıralamasına soksak ilk 3'e çok rahat girer bu soru. Yok kimse yok tek başımayım diyesi gelir insanın.

14. Seninki kaç cm?

14. Seninki kaç cm?

Eber boyundan memnun değilsen önemli olan boyu değil işlevi bir kaçış olarak kullanılabilir. Ama hiçbir erkek bu soruyla karşılamak istemez. Siz de sorup zor durumda bırakmayın.

15. Ne zaman büyüyeceksin?

Bu soru devamında bir yutkunmayı getirir. Erkekler hep büyüdüğünü ve olgun olduğunu düşünür ama bu soruyla karşılaştığı an dünyası başına yıkılır. Biraz gurur kırıcı bir yanı vardır. Kötü bir sorudur be anlayın işte.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
219
90
54
18
12
11
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

'Beni neden seviyorsun ?' sorusuna 'sanane' cevabı veren bir erkek yoktur heralde ? O cümlenin 'Çünkü...' ile başlaması gerekiyor.Sormaya devam edicem yıldır... Devamını Gör

Burak Senher

sanane ile cevap verilmez okey ama bi cevap da verilmez :D eşşeğin çükünden dolayı desen daha iyi cevap olur :D

srcngrsy

9. MADDEDE KOYACAĞINIZ GİF'İ SİKEYİM. ZERRE BEYİN YOK MINA KOYAYIM YA. 1 HAFTADIR İŞLERİMDEN DOLAYI İZLEYEMEMİŞ VE SPOILER YEMEDEN BUGÜNE KADAR GELMİŞTİM. EN... Devamını Gör

Duygu Uçar

John snow'u koymak zorunda mıydın Allahsııızzz :((((