Görüş Bildir
Haberler
Sana Hayatın Boyunca Yardımcı Olan Ruhani Erk Hayvanını Buluyoruz!

etiket Sana Hayatın Boyunca Yardımcı Olan Ruhani Erk Hayvanını Buluyoruz!

Bazı şamanlar, modern kültürün çocuklarının bunalım ve depresyon içerisinde, sağlıksız bir hayat sürmesinin sebebinin erk hayvanları ile bağlantılarının kopmuş olmasından ve bunu nasıl elde edeceklerini bilmediklerinden dolayı çaresiz kalmalarından kaynaklandığını ileri sürmektedirler.

Erk hayvanı, en vahşi ve ilkel gücümüzü, ruhumuzun özünü simgeler. Onu keşfetmeniz durumunda hayatınız kolaylaşır, gücünüzü yönlendirebilir ve huzura erersiniz.

Bilinçaltınızın mesajlarına göre erk hayvanınızı bulmanız için bu testi hazırladık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sorulara fazla düşünmeden, rasyonel sebeplere oturtmadan, içinden geldiği gibi cevap vermelisin! Bir taş seç bakalım...

2. Seni huzurlu hissettiren bir koku seç!

3. Hangisi içini yaşama sevinciyle doldurur?

4. Kabuslarında bile yer bulan, en korkunç his sence hangisidir?

5. Peki sence senin zor durumlardan çıkmanı sağlayan en iyi özelliğin nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bedenin nasıl peki?

7. Aşağıdaki tatlardan birinden sonsuza dek vazgeçmen gerekse, hangisini feda ederdin?

8. Şimdi de yedi büyük günahtan birini seç. Sence hangisine en çok meyillisin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Erk hayvanın: Ejderha!

Erk hayvanın: Ejderha!

Yüzlerce hayat yaşamış, eski ve bilge bir ruhun var. Hatırlamadığını düşünsen de, kemiklerine kadar işlemiş kadim bilgilere sahipsin. Fark etmeden de olsa, bilgeliğini ve gücünü insanlara hissettiriyorsun. 

Keşfettiğin bu erk hayvanından ilham alarak, gücünü ortaya koymaktan çekinmemeli ve cesur olmalısın. Bazen üzerinde yılların yorgunluğunu hissetsen de, gücünün asla tükenmeyeceğini, sonsuz bir ateşle, tutkuyla kutsandığını bilmelisin. Senin gibi insanlar nadir bulunur; sen ejderha ruhlusun kendini ziyan etme!

Erk hayvanın: Kaplan!

Erk hayvanın: Kaplan!

Ruhunda o kadar saf ve çiğ bir güç var ki... Çoğu zaman bu gücü nasıl yönlendireceğini bilemiyor olabilirsin. Bazen seni hedeflerine götürürken, yanlış yönlendirmen sonucunda ise öfkeye götürebilir. 

Erk hayvanından örnek alarak, bu gücünü tıpkı bir kaplan gibi planlı ve ölçülü kullanmalısın. Ani kararlar vermek yerine önceden içine bakıp düşünmelisin, ölçüp tartmalısın. Sende gerçek bir avcı içgüdüsü var. Ruhunu dinlediğinde ne zaman hareket etmen gerektiğini ve ne zaman geri çekilmen gerektiğini göreceksin.

Gücün ve muazzam yaradılışın adeta gözlerinden okunduğu için de, bolca düşman edinebilirsin. Lakin herkesle başa çıkabilecek kadar yüksek bir enerjin de var. Sen kaplan ruhlusun, kendini gizleme!

Erk hayvanın: Yılan!

Erk hayvanın: Yılan!

Sıradan insanların anlayamayacağı kadar güçlü sezgilerin var. Bir insanı ya da bir mekanı sevmediysen, kesin bir bildiğin vardır. Herkesin göremediğini görüyor, hissedemediklerini hissediyorsun. Bu içgüdülerinden dolayı insanlar seni 'soğuk, mesafeli' bulsa da, aslında sen gayet sakin, dengeli ve tehdit görmedikçe zarar vermeyen birisin. 

Muazzam yaradılışlı erk hayvanından ilham alarak, sezgilerine güvenmeli ve içine sinmeyen durumların içine girmemelisin. Eleştirilere de hiçbir şekilde kulak asmamalısın. Çünkü o sıradan insanlar asla senin gibi içgörü sahibi olamayacaklar ve senin haklı olduğunu gördüklerinde senden adeta korkacaklar!

Kimselerde olmayan bir güzelliğin var, güçlü fakat çekicisin. Sen binlerce yılın bilgeliğini ve güzelliğini saklayan bir yılan ruhlusun; ayrıca tam bir hayatta kalansın! Ne olursa olsun, derini değiştirip geçmişi geçmişte bırakıyorsun ve önüne bakıyorsun. Sezgilerini daha çok dinlemeli ve hayattaki asıl amacına odaklanmalısın!

Erk hayvanın: Kuzgun!

Erk hayvanın: Kuzgun!

Atalarından aldığın mirasları gururla taşıyan bir ruhun var. Sevgi, bağlılık ve sadakat senin için en önemli şeylerden biri. Çevrene yardım etmeyi seviyorsun; özellikle dışlanmış, yalnız insanlara. Bunu yaparken de ilgi çekmek, övünmek gibi bir niyetin yok. Adeta peygamber gibisin. 

Erk hayvanın kuzgundan ilham alarak bu dengeyi çok sağlam oturtmalısın; çevrene yardım ederken, her durumda da kendi başının çaresine bakabilecek ve hayatta kalabilecek gücün var. Bu ikisini dengelediğinde huzur bulacaksın ve hayattaki nihai amacına daha kolay ulaşabileceksin. Egosuz oluşun seni insanların suistimaline daha açık hale getiriyor, fakat aslında ne kadar güçlü olduğunu gereken yerlerde göstermelisin.

Erk hayvanın: Geyik!

Erk hayvanın: Geyik!

Hırs ve ego senin için adeta zayıf insan hastalığı. Sen kendinle ve tüm yaradılmışlarla doğal bir uyum içindesin. Aile ve sevdiklerin senin için çok önemli, kimseyi kendinden daha üstün ya da düşük görmüyorsun. Herkesin, her varlığın bu muazzam nizam içerisinde gerekli olduğunu biliyorsun; bu yüzden de herkesi olduğu gibi kabul ediyorsun.

Erk hayvanın geyikten ilham alarak, insanlara daha ılımlı yaklaşmalısın; canını sıkan durumların üstüne gitmek istemiyorsan, yolunu değiştirmelisin. Su gibi! Çünkü su akar, yatağını bulur... Senin güzel ve barışçıl yaradılışınla her yerde varlığını sürdürmen ve huzur bulman mümkün. Yeter ki sevdiklerin yanında olsun!

Erk hayvanın: Kurt!

Erk hayvanın: Kurt!

Vahşisin! Hem de çok! Gücünü sadece kendinden değil, çevrenden de alıyorsun. Sevilen bir insansın, adeta mıknatıs gibi kendine benzeyen insanları gözlerinden tanıyorsun ve gerçek bir sadakatle bağlanıyorsun. Sevdiklerinden birine zarar vermek isteyen insanın vay haline! Fakat bazen bu korumacılık senin hayattan daha fazla zevk almanı ve yeni şeyler keşfetmeni engelleyebilir.

Erk hayvanın kurttan ilham alarak dostlarına ve ailene yakın durmalısın; fakat yine de bunun seni hayatın diğer alanlarından izole etmesine izin vermemelisin. Sen kurt ruhlusun! Kendini tek bir alana hapsetme; her yerde hayatta kalabilirsin! Dünyaya sana ait, açılmaktan korkma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2105
728
293
154
127
69
62
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?