Görüş Bildir
Haberler
Sana Bunları Neden Yaptılar?

etiket Sana Bunları Neden Yaptılar?

30.03.2018 - 22:26

Nedir senin bu başına gelenler böyle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını söyle bakalım.

3. Sence yalnızlık bir tercih midir?

4. Güvendiğin dağlara yağan karlardan bahset bakalım.

5. İnsanların en kötü yanı ..... olmaları?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatın bir film olsa hangi kategoride olurdu?

7. Hiç aldatıldın mı?

8. Mutsuzluk senin için bu görsellerden hangisinde?

9. Kafanı yastığa koyar koymaz uyuyanlardan mısın?

10. Hayatla ilgili söylenen bu sözlerden birini seç şimdi de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yanlış insanları hayatına almışsın!

Yalanlar, kavgalar ve bitmek bilmeyen çıkar savaşları... İnsanlar seni o kadar yormuş ki. Ne zaman birine şans versen hep kazık yemişsin. Sen onlara ne kadar iyilikle gittiysen onlar da sana o kadar kötülükle gelmişler. Her gelen yeni bir yalanla geliyor sana. Her gelen yeni bir hayal kırıklığı oluyor bir anda. Bu durum seni hem çok üzüyor hem de çok kızdırıyor. İnsanların neden bu şekilde davrandıklarını anlamaya çalışıyorsun. Bizim anladığımız kadarıyla sen artık çok yorulmuşsun. Güvenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun artık. Belki de artık bu hatandan ders çıkarma vaktin gelmiştir. Neden hala bu insanları hayatında tutuyorsun? Çünkü içinde bir yerlerde hala onların senin iyiliğini düşündükleri yalanına inandırmışsın kendini. Sonucunda da başına gelmeyen kalmamış. Bırak artık, hayatında sana iyi gelmeyen kim varsa uzaklaş ondan.

Fazla safsın!

Sen her önüne geleni kendin gibi sanıyorsun. Onların da tıpkı senin gibi güzel bir kalpleri olduğunu düşünüyorsun. Keşke bu düşüncen haklı çıksaydı fakat maalesef durum hiç öyle değil. Hatta senin gibi naif, iyi niyetli ve saf diyebileceğimiz insan sayısı o kadar az ki... Sen de durumlar böyle olunca, tanıdığın tanımadığın kim varsa çok üzmüş seni. Zaten sana yapılan her şeyi en ince ayrıntısına kadar değerlendiren birisin. Biri canını yaktığında ilk önce 'acaba ben mi onu, bunu yapmaya ittim?' diye kendini sorguluyorsun. Bu davranışın ve düşüncen bize senin ne kadar mükemmel ve özel biri olduğunu gösterse de, oldukça suistimal edilebilecek bir durum. Maalesef birçok insan senin böyle olduğunun farkında ve bunu kullanıyorlar. Her zaman sen hatalıymışsın gibi davranıyorlar. Lütfen biraz gözlerini aç artık, yoksa başına gelenler her gün daha da katlanarak devam edecek hayatında.

Çok fazla ah almışsın!

Hiiç bize kızma, biz durumu söylüyoruz. Sen belli ki zamanında birilerinin canını çok yakmışsın. Tabii ki fiziksel anlamda bir can yakmadan bahsetmiyoruz burada. Senin de çok iyi bildiğin gibi arkanda bıraktığın kalp kırıklıklarından bahsediyoruz. Elbette bunları bilinçli bir şekilde yapmadın. Hatta seni sevenlerin kalbi kırılırken sen farkında bile değildin. Onların ise tek isteği senin onları görmendi. Yani bir hatan, yanlışın olduğunda özür dileyebilmeni istiyorlardı. Fakat sen her seferinde gururuna yenik düştün. Senin sürekli haklı olman ve suçu karşı tarafta araman sence de biraz yanlış değil mi? Bize sorarsan hayatında bir şeylerin düzelmesini istiyorsan eğer, önce kırdığın kalpleri tamir etmelisin. En azından  zamanında yaptığın hataların farkında olmalısın. Senin içinde çok vicdanlı ve iyi bir insan olduğunu biliyoruz. Fakat hiç kimse dört dörtlük değildir. Senin nazar boncuğun, bir nevi yanlışlarında geçmişinde. Hadi bakalım, biraz ortalığı toparla artık. Emin ol, her şey bittiğinde hayatının da düzene girdiğini fark edeceksin.

Çok kıskanılıyorsun!

Sence de gayet açık değil mi? Başına bunların gelmesinin tek sebebi etrafındaki insanların seni aşırı kıskanmaları... Bu sahiplenme anlamındaki kıskançlık değil tabii ki. Burada bahsettiğimiz, çekememezlikten gelen bir kıskançlık. Hal böyle olunca da, seni aşağı çekebilmek için ellerinden geleni yapmışlar. Çünkü onlar ne kadar çabalasa da bir sen olamayacaklarının oldukça farkındalar. Sürekli arkandan iş çevirmişler, kime dostum dediysen iki gün sonra sırtından bıçaklamış seni. Elbette bunlar senin için çok kolay şeyler değil. Fakat onlar ne zaman senin ayağına çelme takmaya çalışsalar sen daha da dimdik durmuşsun hayatta. Bir nevi, onların bu yaptığı kötülükler güçlendirmiş seni. Eee, mükemmel olmak çok kolay değil. Tabii ki kıskanılacaksın. Sen zaten bununla nasıl baş edeceğini çok iyi biliyorsun. Ama sana yapılan kötülükleri de asla unutmuyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
871
272
177
164
112
70
69
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Çok fazla ah almışsın!-ulan zamanında ciğerimi siktiler sen gelmiş birilerinin ahını almış diyorsun.dibine kadar insanlardan izoleyim lan zaten.kimin ahını a... Devamını Gör

Aşkito muyum ben

Çok fazla ah almışım... Ah ettirdiler ki yaptık aga!! Kimse kusura bakmasın! Iyi ki de almışım pişman değilim. Sen camı kırarsan o da senin ayağını keser!

Tilkisever

ah almışım... yine olsa yine yaparım ohh iyi olmuş hepsine :D