Görüş Bildir
Haberler
Sağlıklı Bir Yaşamın Yolundan Gitmek İçin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey

Sağlıklı Bir Yaşamın Yolundan Gitmek İçin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey

AXA SİGORTA
28.11.2019 - 17:43

'Özel sağlık sigortanız var mıydı?' sorusundan köşe bucak kaçanlar toplansın!

1. Konu sağlık olduğunda titiz davranıyor, bütçeniz yettiğince içinize en çok sinen doktor ve hastanelere gitmeye çalışıyorsanız; sizi hemen “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” ile tanıştırmalıyız!

Hepimiz alanında en iyi olan doktorları araştırıyor, yatacağımız hastanenin evimiz rahatlığında olmasını istiyoruz. Ama özel sağlık sigortamız yoksa, özel hastane ücretleri fazlasıyla göz korkutucu olabiliyor. 🙄

2. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun karşılamadığı ya da ücret limitlerini aşan tedavi giderlerini karşılamak amacıyla düzenlemeye konmuş, devlet destekli bir sigorta türü.

Siz de kulağa harika geliyor diyorsanız, detaylardan biraz bahsedelim...

3. Özel sigorta yaptıracak durumunuz yoksa, daha uygun fiyatlı özel sağlık sigortası olan tamamlayıcı sağlık sigortası ile yüksek kalitede sağlık hizmeti alırsınız.

Üstelik, özel sağlık sigortaları özel hastanelerdeki ayakta tedavilerin genellikle %80’ini karşılarken; Tamamlayıcı Sağlık Sigortası %100’ünü karşılıyor.

4. Tamamlayıcı sağlık sigortanız varsa, SGK anlaşmalı özel hastanelerde ödeyeceğiniz tedavi ücretinizin SGK’nın karşılamadığı miktarını sigorta şirketiniz sizin yerinize ödüyor.

Anlayacağınız, cümleten muzdarip olduğumuz 'SGK tamamını karşılamıyor' sendromu adeta tarihe karışıyor! 🤗

5. Yani özel hastanelerde tedavi ücreti ödemiyorsunuz. Harika değil mi? Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile sadece devlete ödenen SGK katılım ücretini ödemek yeterli oluyor.

Yasal olarak yükümlü olduğunuz küçük bir ücret dışında ödeme yapmazsınız. Bugün için bu tutar doğrudan devlete ödenen 15 TL. 😇

6. Yapılan her tahlilde "fatura şişiyor" stresine girmenize gerek yok...

Hastanede gittiğiniz bölüm ve yaptırdığınız tetkikler ne olursa olsun, sadece 15 TL muayene katılım ücretini ödemeniz yeterli oluyor.

7. Sağlık sorunlarında büyük masrafları düşünmek zorunda kalmayıp, kafanız rahat bir şekilde iyileşmeye odaklanmanızı sağlıyor.

Bozulan moralinize ilaç gibi gelir! ❤️

8. Özel hastanelerde ücret ödememenin yanı sıra, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası primlerinin özel sigortalara göre çok daha uygun olması kalbimizi kazanıyor.

Sigorta şirketlerinin teminatlarına, limitlere ve ek hizmetlere göre fiyatları değişkenlik göstermekle birlikte; özel sağlık sigortalarına kıyasla çok daha ekonomik. 😍

9. Yalnızca TC kimlik numaranızla teklif alır, bütçenize göre peşin ya da taksitle ödeme yapar ve yaygın hastane ağından faydalanırsınız.

Ayrıca işverenseniz gelir vergisi indiriminden faydalanabilirsiniz. 👍

10. Kısacası, özel hastanelerde tedavi ücreti ödemeden, prosedür olmadan, rahatlıkla tedavi olabilmek istiyorsanız, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası tam size göre!

Hemen teklif almak için tıklayın!

Sağlıklı bir yaşamın yolundan gidenler AXA Sigorta’ya geliyor. AXA Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile siz de ayda 100 TL’den başlayan fiyatlarla özel hastanelerde, AXA güvencesiyle sağlığınızı korumaya alın.

Sağlıklı bir yaşamın yolundan gidenler AXA Sigorta’ya geliyor. AXA Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile siz de ayda 100 TL’den başlayan fiyatlarla özel hastanelerde, AXA güvencesiyle sağlığınızı korumaya alın.

Detaylar için tıkla!