Görüş Bildir
Haberler
Sadri Alışık Ödülleri İçin Geri Sayım Başladı

Sadri Alışık Ödülleri İçin Geri Sayım Başladı

Ulaş
18.04.2015 - 11:52
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen 'Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri' adayları Pazartesi günü açıklanacak. Ödüller, 4 Mayıs'ta MKM Atilla İlhan Salonu'nda gerçekleştirilecek törenle sahiplerine verilecek.

Sinema ve tiyatro dünyası tarafından büyük bir heyecanla beklenen Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri adayları 20 Nisan Pazartesi günü açıklanacak.

Sinema ödülleri jüri başkanlığını Zuhal Olcay, tiyatro ödülleri jüri başkanlığını ise Üstün Akmen'in üstlendiği organizasyonda, jüri üyeliklerini Burak Göral, Fehmi Yaşar, Burçak Evren, Prof. Dr. Bülent Vardar, Mehmet Aslantuğ, Vecdi Sayar, Cem Duygulu, Dilek Yorulmaz, Eser Rüzgar, Hami Çağdaş, Mehmet Çiftçi, Nil Aykon, Refika Sezik, Rengin Uz, Sevil Özdemir, Tijen Savaşkan, Tolga Polat ve Yaşar İlksavaş yapıyor.

Sadri Alışık Ödülleri Sinema Seçici Kurulu Başkanı Erden Kıral, bu sene yönettiği 'Gece' adlı filmde rol alan oyuncuların değerlendirme dışı kalmaması adına başkanlık görevinden çekildi.

Türkiye'de sinema ve tiyatro dallarında oyuncu ödülleri veren tek ödül töreni olma özelliği taşıyan 'Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri'nin 20'ncisi 4 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 20.30'da MKM Attila İlhan Salonu'nda gerçekleşecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0