Görüş Bildir
Haberler
Sadece Kızkardeşlerin Anlayabileceği Burçlarına Göre Abi Analizleri

etiket Sadece Kızkardeşlerin Anlayabileceği Burçlarına Göre Abi Analizleri

1. Koç Burcu Abisi

1. Koç Burcu Abisi

Gerçek bir baş belasıdır. Kendisinin 30 tane kız arkadaşı varken size sık

sık bir erkekle görüşürseniz bacaklarınızı kıracağını söyleyip durur. Evin

içinde 24 saat saçlarını düzelten,  aynada kaslarına bakan,  size zorla “bakmıyormuş gibi çek beni”  diye fotoğraflar çektiren  bir abiniz varsa Koç burcudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Boğa Burcu Abisi

2. Boğa Burcu Abisi

Boğa burcu abisi çok korumacı düşünceli ve tatlıdır bu yüzden sizi ortaokuldan sonra kuran kursuna gönderirken kendisi İTÜ Mühendislik okuyup mastıra Amerika'ya gider. Çok geçmeden okulda tanıştığı Lisa ile evlenip her bayram sizi telefonla arar.

3. İkizler Burcu Abisi

3. İkizler Burcu Abisi

Bu abi hem sizin hem annenizin felaketi olacaktır. Çekici ve akıl çelen tavrı ile önce annenizin bileziklerini satıp kendine araba alacak sonrada arabanın benzinini sizin harçlıklarınızla karşılayacaktır. Allah yardımcınız olsun.

4. Yengeç Burcu Abisi

4. Yengeç Burcu Abisi

Kendi bütün gün internette dolaşıp evden çıkmadığı gibi banyo da pek yapmayan bu burç abisi evi  koca bir kül tablasına dönüştürecek.  O da yetmeyecek annenize sizin çok dışarı çıktığınızı ve bu kadar dışarı gitmesinin doğru olmadığını söyleyecek.  Yaşlanınca annenize siz bakacaksınız bundan hayır beklemeyin söyleyelim.

5. Aslan Burcu Abisi

5. Aslan Burcu Abisi

Her daim evde sanki fotoğrafı çekilecekmiş gibi poz vererek yürüyen bu zat muhteremin yemeği vaktinde önüne konmalı  ve ütüleri vaktinde yapılmalıdır. Karısına oldukça profeminist davranan bu aslan abisi daha babanız ölmeden malın çoğunu üstüne yaptıracaktır. Anneniz fazla düşkün buna.

6. Başak Burcu Abisi

6. Başak Burcu Abisi

Üçün beşin hesabını yapan bu abinizden zorda kalır da para isterseniz bir gün, şüphesiz ki size para göndermeyi unuttuğunu filan söyleyecektir. En iyi ihtimal size dolar olarak mı gönderiyim diye soracaktır. Arayan soran abi ama icraat dolarla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Terazi Burcu Abisi

7. Terazi Burcu Abisi

Çok zarif çok özenli bir abiniz olduğunu sanıyorsunuz değil mi? Dünyanın en düşünceli abisi sizin. Fakat eve haciz geldiği için onu aradığınızda o eğlencesini bırakıp gelmeyebilir. Fakat ertesi gün sizi tatlı dille kandırmaya gelecektir. Karar sizin.

8. Akrep Burcu Abisi

8. Akrep Burcu Abisi

Tam bir dalavereci olduğundan sizi de dalaverelerine alet edebilir. Mesela kendinizi yengenize geçen akşam abinizin saat 12 ye kadar sizde olduğuna dair yemin ederken bulabilirsiniz . Sonra kötü görümce oluyorsunuz.

9. Yay Burcu Abisi

9. Yay Burcu Abisi

Evde kıyamet kopsa bu abiniz kalkıp da acaba ne oluyor demez. Siz maaşınızla faturaları öderken o parasını biriktirip komşu kızla evlenecektir. Çok uzağa taşınmayacağından sık sık akşam yemeğine size gelecektir. hiç sırtınızdan inmeyecektir.

10. Oğlak Burcu Abisi

10. Oğlak Burcu Abisi

Bu abi tam düzen abisi. Sen iyiysen arayıp sorar kocana iltifat eder, 'eniştem canım ya' filan der. Sen kötü duruma düşer düşmez birden onun işleri yoğunlaşır, karısı seni sevmemeye kendisi de fakir kocanızdan hiç hoşlanmamaya başlar. Bunu her yerden bloklarsanız en azından siniriniz bozulmaz.

11. Kova Burcu Abisi

11. Kova Burcu Abisi

Kova burcu abisi, dünyanın en iyi abisi olabilirdi ama olamıyor. Siz büyürken sizi destekleyecek, size kendiniz olma fırsatı tanıyacak. Siz bağımsızlığınızı kazanır kazanmaz da size küsecektir. Çünkü o kadar da bağımsız olmanızı istemez. Dünyadaki her şeye başkaldırın ister o hariç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Balık Burcu Abisi

12. Balık Burcu Abisi

En şeytan abi bu burçtan çıkar. Kapanan kombiyi açtırması için annenizin verdiği parayla gidip deri mont alır.  Anneniz ona küsünce de yemek yemeyi bırakıp annenizi üzer. Anneniz onun aç durmasına dayanamayıp yine onu affeder. Siz de anneyi abiye karşı dolduran adi kardeş olursunuz. Bir daha araya girmeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
181
80
22
21
17
12