Görüş Bildir
Haberler
Sadece Eşcinsel Bir Erkeğe Aşık Olan Kadınların Anlayabileceği 15 Durum

etiket Sadece Eşcinsel Bir Erkeğe Aşık Olan Kadınların Anlayabileceği 15 Durum

Borgen
01.07.2016 - 13:39

Bazı kadınların aşk hayatlarında karşılarına çıkan dertlerden biri de hoşlandıkları yakışıklı erkeklerin eşcinsel çıkması. Bu durumda sevdikleri adamla ancak arkadaş olabilen kadınların yaşadıkları büyük zorluklardan bazılarına bir bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Flörtleşmek istediğiniz erkekle aynı erkekleri beğenme talihsizliğini yaşarsınız.

2. Size erkeklerle ilgili kız arkadaşlarınızın verdiğinden daha yararlı bilgiler sunar ve siz yıkılırsınız.

3. Onunla bir ilişki hayaliyle ona yaklaştığınızın üçüncü gününde her şeyini paylaştığınız bir kankaya sahip oluvermişsinizdir.

4. Ona kendinizi beğendirmek için giydiğiniz giysileri görür görmez üstün moda anlayışı ile sizi hatalarınızla yüz yüze bırakıp zevkinizden utanmanıza sebep olur.

5. Onu kendinize çekebileceğiniz inancıyla giriştiğiniz davanızda başarısız olacağınızı idrak ettiğinizde, depresyon gecelerinize ne Sezen Aksu ne de Yıldız Tilbe şarkıları eşlik edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İdolleri Beyonce olduğundan karşısında gireceğiniz türlü güzel halleriniz onun için yalnızca cinsiyetinizin getirdiği, olması gereken ruh olarak algılanır.

7. Bakım konusunda bilim adamı titizliğinde bilgi sahibi olduklarından, ona daha güzel görünmek için maaşınızı döktüğünüz kozmetik sektörünün size olan yardımını görmezden gelirler.

Bu konudaki bilgisizliğinizle sizi yüzleştirip ahlamanıza vahlamanıza sebep olur.

8. Ona attığınız tripli mesajlara "canım senin menstrual dönemin gelmiş, biraz hava alıp mekanlarda estirip kendine olan güvenini geri kazanman gerek" diye cevap vererek hayallerinizi öldürürler.

9. Beraber denize gittiğinizde onun muhteşem bronz tenini izlerken onun gözleri bir anda bacaklarınıza takılabilir...

'Canım ağdadan hemen sonra bir limonla bacaklarını ovarsan ve sonraki üç gün de banyodan sonra bebe yağıyla masaj yaparsan o batıklar olmaz' diyip size hem sevinç hem üzüntü göz yaşları döktürürler.

10. Onun gözlerinin içine bakarken o bir anda ekrandaki Enrique Iglesias, Ricky Martin, Justin Timberlake kliplerinden birine arsızca göz atmaya başladığında bütün ünlü erkekleri öldürmek istersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gece bar çıkışı evi çok uzak olduğu için sizde kalacak olduğunda sevinçten ne yapacağınızı şaşırırsınız, kalbiniz güm güm atar.

Evde bir tane yatak vardır. Ancak eve geldiğinizde hiç erkek pijamam yok demenize rağmen dolabınıza gidip en cicili bicili, dar ve dantelli eşofmanınızı alıp üstüne geçirip yatağınızın bir köşesine yattığında kalbinizin tam ortasında bir öküz oturmuş gibi kalırsınız.

12. Onunla olan kankalığınızın bir anında o Brad Pitt gibi adamın, aslında evlenmek isteyeceğinizi tipte bir adamla ilişki yaşadığını öğrenirsiniz.

İşten bir hafta izin alıp evde soğuk duşun altında saatlerce hareketsiz halde kalmamanız için hiçbir sebep yok.

13. Eşcinsel arkadaşlarınız hoşlandığınız adam için gaydarına takıldığını söyleyince ona inanmazsınız.

Baklavaları olan muhteşem yakışıklı gay arkadaşınız bir süre sonra size yatakta hayatınızın adamıyla bir fotoğraf yollar ve hayatınız söner.

14. Müzikten, resimden, aşktan, romantizmden anlayan bir erkek bulduğunuza inandığınız ve ayaklarınızın yerden kesildiği bir anda reddedilirsiniz.

Hangi kızın sizden daha iyi olduğunu araştırmaya başladığınızda aslında Tülin, Selin, Nevin'in sizden daha iyi olmadığını ama Kemal'in, Mert'in, Abdurrahman'ın sizden çok daha tercih edilebilir olduğunu öğrenirsiniz ve yine ölüm depresyonu kapıyı çalar.

15. Hayatınızın kararını alıp niyeti bozduğunuzda bir gece onun evinde müzik dinlerken üzerine atlarsınız ve o sanki bir somon balığıyla öpüşmüşcesine iğrenerek karşılık verir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
189
148
68
61
38
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın