Görüş Bildir
Haberler
Rüzgar Çetin Tutuklandı

Rüzgar Çetin Tutuklandı

Onedio Medya
29.01.2016 - 10:03 Son Güncelleme: 30.01.2016 - 01:12

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı araç, karşı yönden gelen polis aracı ile çarpıştı. Kazada 1 polis memuru şehit olurken 1 polis memuru ise yaralandı. Rüzgar Çetin 'Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak' gerekçesiyle tutuklandı. Çetin, Metris Cezaevi'ne götürülecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çırağan Caddesi, Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan Rüzgar Çetin kontrolündeki araç, karşı yönden gelen polis aracı ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrularak kaldırma çıkan polis aracı, yol kenarındaki demir parmaklıklara çarparak durdu.

Araçta bulunan iki polis memurundan biri dışarı savrularak diğeri ise sıkışarak ağır yaralandı.

Araçtan savrulan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit oldu.

Aracın sürücü kısmında sıkışan diğer polis memuru, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kazada hafif şekilde yaralanan Rüzgar Çetin olaydan sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Kaza anı kamerada

Polis, kaza sonrasında Çırağan Caddesi’ni çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, otomobil ve çevresinde inceleme yapıp, kaza yerini fotoğrafladı. Çevrede bulunan mobese kameraları da incelemeye alındı. Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Tutuklandı

Tutuklandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüzgar Çetin'in üflemeli cihazla yapılan ilk alkol muayenesinde 0.92 promil alkollü çıktığı, durumun alınan kan örneklerinden yapılacak testlerin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi. 

Rüzgar Çetin'in emniyetten elleri kelepçeli olarak çıkarıldığı görüldü. Kendisini bekleyen basın mensuplarına çok üzgün olduğunu söyleyen Çetin, alkollü olup olmadığı sorusunu ise cevapsız bıraktı.

Savcılık sorgusu ardından çıkarıldığı mahkemede  tutuklanan Çetin'in tutuklanma gerekçesi, 'Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak.' 

Çetin, gözaltına alındıktan sonra savcılığa çıkarılmış, savcılık Çetin'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etmişti.

Sosyal medyada ise Rüzgar Çetin'in bu paylaşımı çok konuşuldu

Sosyal medyada ise Rüzgar Çetin'in bu paylaşımı çok konuşuldu

Trafik sabıkası kabarık

Trafik sabıkası kabarık

DHA'nın verdiği bilgiye göre, daha önce iki kez alkollü araç kullanmak suçundan ehliyetine el konulan Rüzgar Çetin'in ehliyetini aldığı günden bu yana 28 trafik cezası aldığı ortaya çıktı. 

Rüzgar Çetin'in trafik suçları arasında 'tehlikeli şerit değiştirmek', 'emniyet kemeri takmamak', 'ehliyetine el konulmuşken araç kullanmak' suçlarının bulunduğu belirtildi. Daha önceden 80 ceza puanı bulunan Rüzgar Çetin'in yaptığı son kazayla birlikte ceza puanı toplamı 100'ü geçmiş oldu. 

Rüzgar Çetin'in alkolmetreyi üflemediği için 2 yıl, alkollü çıktığı için 6 ay ve 100 ceza puanını geçtiği için 2 ay olmak üzere ehliyetine toplam 2 yıl 8 ay el konulduğu belirtildi.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

zengin babasının gölgesinde sefa süren şımarık zengin piçi !!! beter olsun orospu çocuğu -.-

haylaz adam

edepten bahsedene bak birde yazdıklarına bak

BEŞİKTAŞLI ABİ

polisin o saatte orada ne işi varmış...

Emre Çınar

Şakamısın sen birader?

Poppy Moore

Bok var dimi o kadar acele edicek insan gibi git işte hayvan oğlu hayvan. Paralı oldunuz diye bi bok sanıyosunuz kendinizi döl israfları. Olan geride kalanla... Devamını Gör