Görüş Bildir
Haberler
Hollywood'a İlham Veren İblis Uzmanı Çiftten 7 Şeytan Çıkarma Vakası

etiket Hollywood'a İlham Veren İblis Uzmanı Çiftten 7 Şeytan Çıkarma Vakası

Suzanne Nathalie Çerçioğlu
30.04.2015 - 14:37 Son Güncelleme: 01.05.2015 - 22:26

Gerçek Şeytan Çıkaranlar!

Gerçek Şeytan Çıkaranlar!

'Demonologist' (iblis uzmanı), ögretim görevlisi, yazar Edward Warren ve medyum eşi Lorraine Rita Warren, hayatlarını insanlara ve mekanlara musallat olan karanlık varlıkları kovalamaya adamışlar. 10 binin üzerinde olayı araştıran çift, polislere, doktorlarla, araştırmacılarla ve din adamlarına da demonoloji (iblis bilim) eğitimi vermiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chucky'nin Öz Gelini 'Annabelle'nin bebeği'

1. Chucky'nin Öz Gelini 'Annabelle'nin bebeği'
www.youtube.com

Donna ve ev arkadaşı, 'Raggedy Ann' ismini verdikleri bebek evde olmadık yerlerde belirmeye başlar, korkup atsalar da yine geri gelir.

Bebeğin içine 'Annabelle Higgins' isminde öldürülen bir kızın ruhu girdiği tahmin edilmektedir.  Bir gece bebek, Donna'nın sevgilisi Lou'ya saldırır ve Lou, sabah pençe iziyle uyanır. 

Warren'lar ayin düzenleyip, evlerine götürür. Eve dönüş yolunda araba defalarca stop eder. Şu an 'Occult Museum' da saklanan bebeğe meydan okuyan ve camekana vuran bir ziyaretçi olaydan 3 saat sonra kaza yapar ve ölür. 

Bu vaka hakkında Annabelle(2014) filmi çekilmiştir.

2. Amityville'deki Lanetli Ev

2. Amityville'deki Lanetli Ev
www.amityvillemurders.com

Amityville kasabasındaki evi kiralayan DeFoe ailesininin bütün fertlerini öldüren sakin ve terbiyeli olarak tanınan büyük çocukları Ronald'ın verdiği ifadesi: 'Bir kere başladığımda, kendimi durduramadım, o kadar hızlı oldu ki…”

Yıllar sonra evi satın alan Lutz ailesinin küçük kızları, Jodie adında kırmızı gözlü küçük bir kızla arkadaşlık ettiğini söyler. Warren çifti evde ayin yaptıktan sonra bir daha olay yaşanmaz.

Olay 'The Amityville Horror' (2005) filmine konu olmuştur.

3. İblis Etkisi Altında Cinayet

3. İblis Etkisi Altında Cinayet
lib.law.virginia.edu

Son derece saf bir insan olan Arne Johnson, ev sahibini öldürdüğünde çevresi gibi kendisi de bunu neden yaptığını bilmemektedir. Warren'lar, şahsın bir iblis tarafından ele geçirildiğini idda eder. Fakat mahkemede bu geçerli bir kanıt olmadığından ceza alır.

4. Smurl Ailesi ve laneti

4. Smurl Ailesi ve laneti

Smurl Ailesi'nin evlerinde aniden mobilyalar çatlamaya başlar ve TV alev alır. Evin küçük kızı Dawn, tavanda değişik varlıklar gördüğünü söyler. Evde bazen pis bir koku, bazen de soğuk bir esinti hissedilir.

Bir süre sonra evin köpeği saldırıya uğrar... ikizler merdivenden itilir, büyükanne ve büyükbabaya tacizler başlar. Smurl ailesi nereye giderse gitsin 'lanet' peşlerinden gelmektedir.

Warren’lar şeytan çıkarma ayini için Peder Mc Kenna ile anlaşır. 1991 senesinde Kilisenin 4. şeytan çıkarma ayininden sonra olaylar yatışır.

Biraz daha ürpermek istiyorsanız 2009 yapımı 'The Haunting'i izleyin.

5."Kapının arkasında biri var !!!!"

5."Kapının arkasında biri var !!!!"

1971'de 5 kızıyla yeni bir eve taşınan Perron ailesi, çok geçmeden korku dolu olaylar yaşamaya başlar. Waren çifti, lanetlenmiş evde şeytan çıkarma ritüeli düzenleyip, evi temizler.

Perron ailesinin yaşadıklarından, evi ve bulunduğu araziyi lanetleyen 19. yy'ın başlarında yaşamış 'Bathsheba Sherman' adlı bir cadı sorumludur.

Vakayı konu alan 2013 yapımı 'The Conjuring'i tek başınıza izlememenizi tavsiye ederiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.Ölü evindeki şeytanlar !

6.Ölü evindeki şeytanlar !
www.youtube.com

Snedekers ailesi taşındıkları evin öyle sıradan bir ev olmadığını bazı fenomenlerle karşılaştıklarında anlar. Olaylar, aldıkları evin eski bir cenaze evi olduğunu ögrenen ailenin, büyük oğlunun korkunç görüntüler görmesiyle başlar.

Ev daha sonra Warren çifti tarafından arındırlmış. Snedeker ailesinin başına gelenlerle ilgili biri kitap, 2009 yapımı'The Haunting in Connecticut'  isminde bir film ve Discovery Channel'da bir belgesel serisi var.

7.Öldükten sonra da Şeytan Çıkarmaya Devam Etti

7.Öldükten sonra da Şeytan Çıkarmaya Devam Etti

Edward Warren  ölünce 1700'lü yıllardan kalan ve sürekli perilerin dolaştığı iddia edilen bir mezarlığa gömülmek istemiş. Mezarlıkta uzun siyah saçlı, beyaz cübbeli, parlak bir varlık gördüklerini söyleyen görgü tanıkları 2006'da Warren mezarlığa gömüldükten sonra bir daha bu varlığı görmemişler.

Bonus: Parlak gözlü hayalet ?!

Bonus: Parlak gözlü hayalet ?!
www.paranormal360.co.uk

Amityville'de kızılötesi time-lapse fotoğraf ile yakalanan bir görüntü.  Acaba bu hayalet, öldürülen küçük John Mathew DeFeo mu?! Brrrrr.....

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
474
140
81
42
29
23
17