Görüş Bildir
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'ye Ne Oldu? Enkaza Dair Farklı Bilgiler Geliyor!
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazası geçirdiği haberi duyulması sonrası resmi devlet televizyonu ve resmi kaynaklardan farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. İran devlet televizyonunun 'helikopter enkazına ulaşıldı' bilgisi İran Kızılay'ı tarafından yalanlanırken, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Muhsin Mansuri 'Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopterindeki yolculardan biri ve bir mürettebatla birden fazla kez temas kuruldu' ifadelerini kullandı. İran Kızılay'ından yapılan son açıklamada 'Durum çok zor; Başkanın helikopter kazasının yeri henüz bulunamadı' denildi.Türkiye'nin kurtarma operasyonlarına destek için gönderdiği AKINCI İHA bölgeye ulaşarak arama kurtarma operasyonlarına başladı.
İran ve Türkiye'den Reisi'nin Helikopter Kazası Sonrası İlk Açıklama: 'Ülke İşlerinde Aksama Olmayacak'
İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter kazası geçirmesi sonrası yaptığı açıklamada 'İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak.' dedi. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise İran'ın arama kurtarma faaliyetleri için her türlü desteğin sağlanacağı vurgulandı.
Reklam
Reklam
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Helikopteri Kaza Geçirdi!
İran devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin kaza geçirdiğini ve yardım ekiplerinin kazanın yaşandığı bölgeye ulaşmaya çalıştığını duyurdu. Kaza bölgesinde yoğun sis mevcut. Reuters, İran medyasından çelişkili açıklamaların geldiğini duyurdu. 
Reklam
Reklam
Reklam
Özel Hastanede Büyük Skandal: “Paranı Ödemezsen Doktor Sana Bakmayacak”
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir özel hastanede, 112 acil sağlık personelinin ambulansla getirdiği hastayı kapıda teslim alarak, sağlık çalışanlarının içeri girmesine müsaade etmeyince 5 aydır devam eden skandal ortaya çıktı. Ocak ayından bu yana acil hastaların dakikalarca kapı önünde bekletildiği iddia edildi. Öte yandan, aynı sağlık grubuna ait başka bir hastane de, kapının önünde can çekişen hastaya müdahale etmemesiyle Türkiye gündemine oturmuştu.
Bakan Mehmet Özhaseki Canlı Yayında Anlattı: Hatay'dan Artvin'e Tüm Kıyılar İçin Yeni Karar
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını cevapladı. Bakan Özhaseki deprem bölgesi, kentsel dönüşüm ve sahil şeritlerindeki kaçak yapılarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ayrıca bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla yeni bir harekat başlatacaklarını ve sahillerdeki kaçak yapıların yıkılacağını söyledi.
Reklam