Görüş Bildir
Haberler
Rize'de Galatasaray Kavgası

Rize'de Galatasaray Kavgası

Batuhan
26.05.2015 - 11:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçını TT Arena'da oynama isteğine Karadeniz ekibinin sıcak bakması, taraftarları kızdırdı.

Süper Lig'in bitmesi bir hafta kala şampiyon olan Galatasaray, son maçını deplasmanda Rizespor ile oynayacak.

Ligin son maçında kupayı alacak olan Galatasaray için Çaykur Rizespor Başkanının TFF'ye başvuracağı ve maçın İstanbul'da oynanacağı ifadesi, Rizesporlu taraftarların tepkisine neden oldu.

Başkan Kalkavan: 'Teklife sıcak bakıyorum'

Başkan Kalkavan: 'Teklife sıcak bakıyorum'

'SENEYE RİZESPOR'U GALATASARAYLILAR DESTEKLER'

Sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getiren Rizespor taraftarları, iyi bir Galatasaray'lı olan ve babası tarafından Metin Oktay'ın adı verildiği ifade edilen Rizespor başkanı Metin Kalkavan'a tepki gösterdi. Taraftarlar bu teklifi para için kabul etmeleri halinde 'Seneye Rizespor'u Galatasaray taraftarları destekler, biz maçlara gitmeyeceğiz' diye paylaşımlarda bulundu.

KALKAVAN: 'BEN BU TEKLİFE SICAK BAKIYORUM'

Başkan Kalkavan, 'Abdurrahim Albayrak açıklamayı yaptı. TFF kabul ederse, maçımızı İstanbul da oynamak istiyoruz. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kabul olursa neden olmasın' ifadesini kullandı.

'Taraftarların tepkisi olur mu?' sorusuna ise Kalkavan,' Ne tepkisi olacak. Ben bu kulübün başkanıyım. Artık bazı şeyleri aşmalıyız ' diye cevap verdi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0