Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da 'Umut'lar Tükenmedi

Galatasaray'da 'Umut'lar Tükenmedi

Fatih
31.10.2014 - 19:52 Son Güncelleme: 31.10.2014 - 21:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da 'Umut'lar Tükenmedi

Geçen hafta Borussia Dortmund ve İstanbul Başakşehir maçlarında kalesinde 8 gol gören ve 2 ağır mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, kendi evinde Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin Kasımpaşa maçında sahaya sürdüğü ilk 11, kafalarda soru işaretleri yarattı.

Prandelli’nin uzun süre yedek kulübesinde oturttuğu hatta ‘tamamen görmezden’ geldiği bazı futbolcular ilk 11′de oyuna başladı.

Karşılaşmaya ev sahibi oldukça istekli başladı. Uzun bir aranın ardından Galatasaray formasına tekrar kavuşan Sabri Sarıoğlu maçın 13. dakikasında ilk tehlikeli pozisyonu yaratan isim oldu. Tecrübeli oyuncu sağ kanattan Babel’i geçtikten sonra şık bir orta yaptı ama kaleci Isaksson Burak Yılmaz’dan önce davrandı ve topa sahip oldu.

Arena’da ilk yarının sonlarına doğru soğuk havanın etkisi futbolada yansıdı. Karşılaşmanın bitimine doğru konuk ekip Kasımpaşa Arena’da Galatasaraylılara adeta soğuk duş aldırdı.

Maçın 41. dakikasında Ryan Donk güzel ara pası ile Adem Büyük’ü savunma arkasına kaçırdı. Ceza yayı içinde topla buluşan Adem Büyük ceza sahasına girmeden sol ayağı ile şutunu çektiyor ve top ağlarla buluşturup mücadelenin ilk yarısını sona erdiren skoru belirledi.

İkinci yarıda konuk ekibe büyük bir baskı kuran sarı kırmızılılar karşılaşmanın 53. dakikasında Burak Yılmaz’ın ayağından bulduğu gol ile maçta eşitliği sağladı. Orta alanda topla buluşan Umut Bulut savunma arkasına koşu yapan Burak Yılmaz’a kafa pasını verdi. Topla birlikte ceza sahasına giren Burak Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra sağ ayağı ile düzgün vurdu ve top ağlarla buluşturdu.

Maçın son dakikalarında beraberlik ile giren Galatasaray’da sahneye Umut Bulut çıktı ve sarı kırmızılıları öne geçiren golü attı ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/10/31/galatas...

Lig Tv'den Sabri Bombası

Lig Tv hazırlıksız yakalandı.

Galatasaray-Kasımpaşa maçı öncesi takımların ilk 11'leri fotoğraflı olarak tanıtılırken, sarı kırmızılı takımın tecrübeli oyuncusu Sabri Sarıoğlu'nun fotoğrafı yerine 'gölge adam' efekti kullanıldı.

Prandelli'den Çok Tartışılacak Karar

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, kritik Kasımpaşa mücadelesinde Sneijder'i kulübeye gönderdi.

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasındaki Kasımpaşa mücadelesi için yine sürpriz bir 11 belirledi.

İtalyan teknik adam, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'e bu sezon ilk kez sahaya sürdüğü kadroda yer vermedi. Sneijder'in yerine ise, A2 takımı ile de idmanlara çıkan ve bu sezon 3 maçta 52 dakika oynayan Emre Çolak görev aldı.

Öte yandan hafta arasında A takıma dönen Sabri Sarıoğlu, ayağının tozu ile 11'e alınırken, sakat Felipe Melo ile Dzemaili'nin yerine, Hamit Altıntop ile Yekta Kurtuluş tercihler arasında yer aldı.

Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan İtalyan hoca, 'Çok önemli ve kritik günler geçirdik. Bugün yapmamız gereken tek şey var o da kazanmak. Sneijder'in olmaması teknik bir durum. Benim seçimim. Bu akşam futbolculardan sert bir cevap bekliyorum. Kazanmamız gerek' diye konuştu.

Ülke Haber

Kaynak: http://www.ulkehaber.com/spor/prandel...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0