Görüş Bildir
Haberler
Eski Popmundocuların Anılarını Depreştirecek 6 Hatırlatma

Eski Popmundocuların Anılarını Depreştirecek 6 Hatırlatma

Hüseyin Baysal
26.04.2015 - 01:19 Son Güncelleme: 26.04.2015 - 17:57

6. Ölüler Günü

6. Ölüler Günü

Oyunu bırakalı uzun bir süre olduysa, ölüler günün dediğimizde aklınıza gelen; zombilerin bir şehri ele geçirişleri olacaktır. Mekan mekan arayıp kimse öldürmeden zombileri vurmaya çalışamalar oyunun unutulmaz anlarındandır.

Mekan>Mekanda Bulunan Karakterler>Zombié  

BAAAAAM

Format biraz değişti. Londra'daki bir mezarlıkta otomatik olarak avlanıyor zombiler. Olsun zombi öldürmek her zaman keyiflidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Its Pop Dergisi

5. Its Pop Dergisi

Edebiyata biraz düşkünseniz eski It's Pop yazarlarından biri olmalısınız. Ne kadar editörlere kendinizi beğendirmek zorlaşsa da, kalitesi gün geçtikçe artıyor.

4. Başarılar

4. Başarılar

Hangimiz 10 Başarı puanı için suçluların peşinden koşmadık yada elimizde iğnelerle hasta tedavi etmeye çalışmadık. Oyunun en zevkli kısımlarından biri değil miydi sizce de başarı kovalamak?

3. Aile

3. Aile

Boy boy çocuklar. Hastane kapısında bekleyen babalar, doğum yapan anneler. Daha fazla devam edersem ağlayacağım galiba...

2. Forum

2. Forum

Online olduğumuz 10 saatin belkide 8 9 saatinin geçirdiğimiz yerdi forumlar. Özlememek elde değil. Saçma sapan olmasına rağmen eğlenceli oyunlar, bol kahkahalı sohbetler, oyun içi yardımlaşmalar vs. Eskisinden daha hareketli şu sıralar.

1. Müzik Kariyeri

1. Müzik Kariyeri

Ve oyunun temel taşı, müzik kariyeri. Bunu çok iyi biliyorum ki sahneler sizi özledi sizlerde sahneleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Popmundoyu ne kadar özlediğinizi biliyorum. Ölmüş eski karakteriniz ile de geri dönebiliyorsunuz. Tabi biraz yaşlanmış şekilde. 

Popmundo sizleri bekliyor.

Hazırlayan; Lois Garzon Lopez

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0