Görüş Bildir
Haberler
Pokemon Hastası Hanımlar Müjde: Pokemon Dildoları Ayağınıza Geldi!

Pokemon Hastası Hanımlar Müjde: Pokemon Dildoları Ayağınıza Geldi!

Evet. Pokemon çılgınlığı senelerdir dünyayı kasıp kavurmasına rağmen yeni çıkan oyunuyla adeta çağ atlamıştı. Ancak bu sefer gerçekten başka bir boyuta geçtiği kesin. Çünkü artık Pokemon dildoları mevcut. Şimdilik seçenekler biraz kısıtlı olsa da sevdiğiniz Pokemon'un sizi zevkten dört köşe edeceği kesin. Buyrun çeşitleri birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bulby!

1. Bulby!

Bulbasaur'dan esinlenerek üretilen Bulby isimli dildo, geniş bir baş kısmına sahip olarak dizayn edilmiş ve bu da kullanıcılar için gayet tatmin edici bir deneyim sağlıyor. Baş kısmının uzunluğu 4 santim, çevresi ise 5 santim uzunluğunda. Gövde kısmının uzunluğu 16 santim olarak dizayn edilmiş. Çapı da 3.5 santim kadar.

2. Charmy!

2. Charmy!

Charmander'dan esinlenerek üretilen Charmy, görece daha ince bir dildo. Bu dildoda alev şeklindeki kuyruk detayı en dikkat çeken özellik. 18 santim uzunluğundaki Charmy'nin en geniş kısmı 4 santim çapında. Ve temas ettiği her noktada harikulade bir orgazm yaşamanızı sağlıyor.

3. Squirty!

3. Squirty!

Squirty isimli bu dildo da Squirtle'dan esinlenmiş. Pürüzsüz, oval baş kısmını, kaplumbağa kabuğu olarak dizayn edilmiş geniş ve tırtıllı kesim destekliyor. Baloncuğa benzer baş kısmının uzunluğu 4 santimken, 14 santim uzunluğundaki gövdesinin kalınlığı ise 6 santim.

4. Piky!

4. Piky!

Bu dildo da Pikachu'dan esinlenerek dizayn edilmiş. Anal tipte üretilmiş bu dildo ortalama kullanıcılar için harika ölçülere sahip. İçe giren kısmı 4 santim olarak tasarlanmış. Kalınlığı ise tam 2.5 santim. Kullanım sırasında dışarıda kalan kuyruk kısmının uzunluğu ise 8 santim.

Gelelim bu oyuncakların genel özelliklerine.

Gelelim bu oyuncakların genel özelliklerine.

Tamamen deriyi tahriş etmeyecek, anti alerjik silikonlardan üretilen bu dildolar %100 el yapımı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sesleri duyar gibiyim. Peki bu dildoları nereden satın alacağız?

Sesleri duyar gibiyim. Peki bu dildoları nereden satın alacağız?

Bu dildoları şu an için sadece internet üzerinden satın almak mümkün. Etsy sitesi üzerinden satış yapan Geeky Sex Toys isimli dükkan hem bu dildoların üreticisi hem de tek yetkili satış mercii. Ayrıca bu dükkanda değişik başka modeller de bulmanız mümkün. Bulby, Charmy ve Squirty isimli dildolar 94.35 Avustralya Doları yani yaklaşık olarak 215 Türk Lirası'yken, Piky isimli dildo 68.37 Avustralya Doları. Yani yaklaşık olarak 155 Türk Lirası. Ayrıca hepsine birden sahip olmak isteyenler için bir indirim de söz konusu. Hemen belirtelim, eğer bu dildolardan birine ya da hepsine birden sahip olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız çünkü bu dildolar stoklarla sınırlı. Hepinize oyuncaklarıyla bol eğlenceli günler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
70
29
25
21
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

çok sikimsonik olmuş mk iyice bokunu çıkardınız

Sevilay

sikimsonik ;))))))))))))))))))))))))

Asya

Bulby niye öyle :D

Ertan Tunçer

"...kullanıcılar için gayet tatmin edici bir deneyim sağlıyor", "Ve temas ettiği her noktada harikulade bir orgazm yaşamanızı sağlıyor"... tecrübe mi?