Görüş Bildir
Haberler
Phuket Adası: Tatilde Phuket’e Gitmek İçin Geçerli 9 Sebep

Phuket Adası: Tatilde Phuket’e Gitmek İçin Geçerli 9 Sebep

uplifers .com
16.09.2014 - 17:48 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 13:46

Phuket, Tayland’ın en büyük yüz ölçümüne sahip adası. Her yıl binlerce turistin farklı amaçlarla ziyaret ettiği Phuket’te herkesin kendi zevkine ve ilgi alanına uygun bir aktivite bulabilmesi mümkün. İster kilometrelerce uzunluktaki bembeyaz kumlara uzanarak turkuaz suların tadını çıkarın, ister spritüel atmosferin hakim olduğu binlerce yıllık tapınakları ziyaret edin, isterseniz macera dolu deneyimlerle muhteşem doğasını keşfedin. Seçim sizin.

Bonubon.com’da Phuket Adası’na düzenlenen onlarca tur seçeneğinden en eğlenceli ve keyifli olanları seçebilir, tatillerinizi ve boş zamanlarınızı bu muhteşem atmosferi keşfederek değerlendirebilirsiniz.

1. Big Buddha Heykeli’nde spritüel atmosferi hissederek Phuket’i kuş bakışı izlemek

Phuket şehir merkezine yaklaşık 14 km uzaklıktaki bu görkemli Buda heykeline ulaşmak için uygun bir araçla 6 km’lik bir dağ tırmanışı gerçekleştirmeniz gerekiyor. Phuket’i kuş bakışı izleyebileceğiniz bu tepe, muhteşem manzarasıyla turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerden biri.

Srilanka’dan getirilen Büyük Buda heykeli tamamen mermerden yapılmış bir yapı. Yüksekliği 45 metre ve Phuket, Paton ve diğer bütün yerleşim birimlerini görebileceğiniz bir tepeye yerleştirilmiş.

Heykelin yapımı yalnızca bağış yapan Budistlerden gelen gelirle tamamlandığı için tamamlanması biraz uzun sürmüş. Heykelin hemen altında yer alan tapınakta Budistleri meditasyon yaparken izleyebilmeniz mümkün. Budistler için büyük bir öneme sahip olan bu tapınağı kültürel amaçlı ziyaret edebilir, muhteşem manzarası eşliğinde ruhani atmosferi hissedebilirsiniz.

2. Jungle Xtrem Adventures Parkı’nda Phuket’in muhteşem doğasını macera dolu bir deneyimle keşfetmek

75 farklı istasyonla Asya’nın en büyük macera parkı olma özelliğini taşıyan Jungle Xtrem Adventures Parkı, tatil deneyimini macera sporları ile birleştirmek isteyenler için muhteşem bir alternatif. Bir ormanın içinde yer alan parkta size verilen malzemelerle zorlayıcı parkurlarda heyecanınızın sınırlarını zorlayabilir, yüksek ağaçlara tırmanarak Phuket’in muhteşem doğasını keşfedebilirsiniz. Sürprizleri ve tehlikeyi sevenlerin mutlaka ziyaret etmesini öneriyoruz.

3. Asya’nın en ünlü Muay Thai salonu olan Phuket Dragon Muay Thai’de en ünlü eğitmenlerle antrenman yapmak 

Tayland’ın geleneksel sporu olan Muay Thai’yi doğduğu topraklarda deneyimlemek için, Asya’nın en ünlü Muay Thai eğitmenleriyle antrenman yapabilme fırsatı bulabileceğiniz Dragon Muay Thai’ye özellikle dövüş sporu tutkunlarının mutlaka uğramalarını ve deneyimli antrenörlerle antrenman yapmalarını tavsiye ediyoruz...

Devamı: http://www.uplifers.com/phuket-adasi-tatilde-phukete-gitmek-icin-gecerli-9-sebep/#ixzz3DUSAWnVj

Kaynak: http://www.uplifers.com/phuket-adasi-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın