Görüş Bildir
Haberler
Philips'den Android Tv 55Pfs8109 Serisi

Philips'den Android Tv 55Pfs8109 Serisi

Pchocasi
31.08.2014 - 14:21 Son Güncelleme: 31.08.2014 - 15:21

Philips'den Android Tv 55Pfs8109 Serisi

Android’in gücü artık televizyonlara da sıçradı. Philips’in Android işletim sistemli 55PFS8109 serisi incecik tasarımı ile birlikte eşsiz görüntü imkanı sunuyor.

Akıllı telefon ve tabletler olmak üzere mobilite dünyasını açık ara kapatan Android ‘in nimetlerinden artık tüm teknolojik cihazlarda faydalanmaya başladı. Bu durumun en güzel örneklerinden birisi de Philips 55PFS8109 serisinde yer alan Android FHD TV ‘si. Çünkü Philips’in yeni Android TV serisindeki televizyonlar şık tasarım ve görüntü kalitesi ile Android ekosistemini kullanıcı dostu özellikleri ile buluşturuyor.

Bu durumda hem akıllı telefon ve tabletlerinizin TV ile eşleştirilmesi çok kolay olduğu gibi, hem de televizyonunuzda zaten aşina olduğunuz Android işletim sistemini kullanıp, uygulamaları aynen görüntüleyebiliyorsunuz. Son kullanıcılar artık bir televizyon görüntü kalitesinden ziyade şık tasarım da bekliyorlar. Hal böyle olunca Philips 55PFS8109 serisi de ince tasarım ve neredeyse çerçevesiz olan yapısı sayesinde odanıza şıklık katıyor.

ÇERÇEVESİZ ULTRA İNCE TASARIM

Çerçevesiz tasarım anlayışı sayesinde ön tarafta göze batan kenarlar yerine kullanıcılar sadece ekran görürken, incecik tasarım günümüzün modern hayatına ayak uydurabiliyor. Tasarım konusunu ele almışken televizyonun hemen altına yerleştirilen entegre akıllı kameradan bahsetmezsek olmaz !

Televizyonun çerçevesiz yapısını bozmamak adına pek fark edilmeyecek şekilde konumlandırılmış bu kamera, hem Skype gibi görüntülü konuşmalarda kullanabilmek için, hem de hareketleriniz ile TV’yi kontrol edebilmenizi sağlayan sistem entegre edilmiş durumda.

HEM KUMANDALI HEM KLAVYELİ

Philips’in akıllı televizyonlarının kumandaları hem süper ergonomik olduğu gibi, hem de arkalarındaki klavyesi ile rakiplerini geçebilen özelliklere sahip. Kumandanın arkasında konumlandırılmış olan klavye sayesinde başta tarayıcıya adres yazmak olmak üzere akıllı televizyona veri girişi çok kolay sağlanabiliyor.

PHILIPS AMBILIGHT TEKNOLOJİSİ

Philips’in yeni ambilight teknolojisinden bahsedecek olursak, televizyonun ekranındaki görüntüyü pekiştirmek için panelin arkasına yerleştirilen ışıklar aracılığı ile televizyonun arkasındaki duvarın aydınlatılması Ambilight olarak tanımlanıyor.

Philips’in geliştirdiği bir teknoloji olan Ambilight , ekrandaki görüntünün devamı olan renkleri televizyonun arkasına yansıtarak daha rahatlayıcı ve keyifli bir seyir ile izlemeyi sağlıyor. Philips 55PFS8109 TV’nin piyasa fiyatı şuanda 7500 TL ile 7800 TL arasında.

PCHOCASI

Kaynak: http://www.pchocasi.com/philipsden-an...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın