Görüş Bildir
Haberler
Bu Şirkette Herkes Patron

etiket Bu Şirkette Herkes Patron

Ankara Çayyolu semtinde sinema ekipmanları üretimi ve pazarlaması yapan yerli bir firma alışılmamış şirket yönetim uygulamaları ile dikkat çekmeye başladı.

Şirkette herkesin firma sahibi deneyimi yaşadığı ve firma sahibi görev ve sorumluluklarını taşıdığı bu yönetim biçiminde çalışanlar kendi izin miktarlarını kendileri belirliyorlar.

Maaşlarını kendileri belirliyor ve maaş artışlarını da yine kendi aralarında karar veriyorlar. Herkesin ciroya belli oranda ortak olduğu firmada hangi projelere girileceği ve kimleri işe alınacağına da çalışanlar topyekün beraber karar veriyorlar.

Bu şirketin kurucusu olan Kadir Köymen(34) ise konuyla ilgili şunları söylüyor;

 'Patronlar çalışanlarından bütün bilgileri saklayıp, firmanın kazançlarından men edip her çalışanın bir patron gibi sorumlu, tutkulu, azimli olmasını bekliyorlar. Ve bu azmi göstermeyen çalışanları suçluyorlar küçümsüyorlar. Patronlar herşeyi isteyip hiçbirşey vermemeye devam ederek iş dünyasını bugünkü yaşanılmaz hale soktular. Ve bu artık taşınamaz bir sisteme dönüştü. Tamamen farklı bir yapı kurma zamanı geldi ve gerçek başarıların ve kazancın herkesin ortak olduğu ve yarışmak yerine dayanışmak kültürü üzerine kurulu bir firmanın bugün medeniyet için gerçek bir ihtiyaç olduğunu farketmiş durumdayız.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başka Bir Şey Videolarını Buradan İzleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
492
76
20
18
17
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın